31.1.2012

Ilta tyttöjen kanssa.

Viime torstaina oli pitkästä aikaa ilta, jolloin kalenterit sopivat yhteen ja kohtasimme shoppailun ja hyvän ruuan merkeissä tyttöporukalla. Arkeologin, Matemaatikon ja Pixien kanssa suuntasimme etsimään Matetaamatikolle tarvittavaa iltapukua ja mikä oli lopputulos: Kaikki muut ostivat aleista jotain muuta, paitsi Matemaatikko. Onneksi pukuja kuitenkin sai tilata sovitettavaksi, niin ei ihan tyhjin käsin liikkeistä pois lähdetty.


Morsmaikku on vaarallinen liike, kukaan ei sieltä etsinyt mitään muuta kuin sitä iltapukua, mutta kummasti sieltä vaan jokaiselle jotain mukaan tarttui. Itselleni tumman turkoosi huivi 20€ hinnalla. Minä kun elän näistä huiveista, niin tervetullut piristys kevääseen.


Ahkeran shoppauksen jälkeen oli vuorossa Casa Largon ihastuttavat ruuat:

Lammasta, maksaa ja muutama tapaslajitelma, näillä selvisimme "kevyestä iltapalasta". Pakko antaa ravintolalle tunnustusta, että todella hyvää oli niin ruoka kuin palvelukin. Me aiomme ehdottomasti mennä sinne uudelleen.


Jälkiruoka oli jännittävän kuuloinen vuohenjuustojäätelö hunajalla ja pähkinöillä. Mielenkiintoisen makuinen, mutta ihan toimiva ratkaisu. Ensi kerralla tosin otan sen hunaja-vuohenjuustotapaksen jälkiruuaksi. Toimii itselläni paremmin, mutta ei tämäkään pahaa ollut.

Kotinörtti otti valokuvat vielä sen päivän asusta kun suoriuduin illalla kotiin saakka:


Paita: Dublin
Vyö: Dublin
Neule: JackPot
Farkkukaprit: Your's
Saappaat: Gabor

Loistavat shoppausvaatteet ja sen verran hyvät päällä, että jaksoi kiertää. Edelleenkin tuon illan muistelu saa hymyn huulille ja mielelläni ottaisin sen mahdollisimman pian uusiksi.

Kiitos Ladyt <3

4 kommenttia:

 1. Täytynee ruveta aamupalan laittoon, alko maha kurnia kun noita ruokia katselin.

  VastaaPoista
 2. Sehän siinä on vikana kun kuvia ottaa ruuista, että jälkikäteen katsellessa tuppaa aina tulemaan nälkä. Silti ne vaan herkullisina tahtoo kuvailla :)

  VastaaPoista
 3. Piti tulla kurkkimaan tänne sinunkin blogisi puolelle! Kaunis asu ja mukavasti kirjoitettua tekstiä, jäänkin odottelemaan seuraavaa päivitystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Eiköhän sitä taas illalla tule kirjoitettua lisää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!