7.1.2012

Joululahjoja itselle - Osa Evans ja H&M

Ne tulivat tänne. Joulun pyhien aikana tilaamani alennusmyynti tavarat Briteistä. Yksi paketti on vielä tulossa, mutta kolme tuli jo. Minä siis todella "hieman" hullaannuin joulupäivänä tilaamaan itselleni ja Kotinörtille vaatteita ja tässä on nyt sitten lopputulos, paketit pamahtivat kaikki samana päivänä tänne. Kuvat ovat tiistailta jolloin kiskoin vaatteita paketista kuin lapsi jouluna ja kyllä, koska tuotteita on niin paljon, niin jaoin tämän kahdelle päivälle tämänkin postauksen.

Aloitetaan paketista, jossa oli pelkästään minun tuotteitani elikkä Evanssista.
Yhdet farkut ja harmaat suorat housut. Suorat housut eivät ehkä olleet parhaalla mahdollisella tavalla istuvat, joten niistä ei ole sen tarkempaa kuvaa. Farkuista on huomenna paljon enemmän kuvaa kun olivat kaikkien paitojen mallina. 


Sukkahousuja tuppaan tilaamaan Evanssilta aina jos sieltä on muuta tilattavaa. Minun keholleni sopivia ja istuvie sekä laadukkaita tuotteita.


Tämän verran otin farkuista kuvaa eli pitkät ovat lahkeet, mutta se ei minua haittaa. Koetin saada hissin pelin kautta kuvattua paremmin, siksi tuo rapun lattia tuossa. Hyvät ja istuvat farkut ovat kyllä.

Sitten siirrytään Kotinörtin yllätykseen... ne siveltimet eivät loppuneet vaan mies oli mennyt tilaamaan tämän:Eli kabuki paljastui samasta paketista josta tuli läppäriin uusi akku. Vastahan sellaisen menin hankkimaan, mutta ihanan kultainen mies kuitenkin tämän tilannut silti. Kuulemma pussukkansa kanssa näytti ihan minun versiolta.

Toisena pakettina oli H&Mn paketti, jossa oli enemmäkseen miehelle tilauksia.


Tämä on oikeastaan tilattu jo reippaasti ennen joulua, mutta joku tuote noista oli sellainen, että ei saanut pakettia ennen joulua. Eikä sillä niin väliä ollut.


Miehelle tuli kasa sukkia, toiset olohousut sekä neljä hihatonta paitaa kauluspaitojen alle. Näistä olohousuista on vielä valokuvaa huomenna, mustista sukista lienee ihan turha ottaa valokuvia, saati valkoisista hihattomista paidoista.


Itselleni mukana oli tämä yksittäinen tyynyliina. En pidä yleensä yksittäisistä liinavaatteista, mutta kenkäfriikille tämä oli kerrassaan pakollinen.

Ihania ostoksia ja olo kuin jouluna, etenkin kun kaikki paketit, vaikka tilattu yli viikon erotuksella toisistaan, tulivat samaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!