8.1.2012

Joululahjoja itselle - Osa Mark's&Spencer

Kuten eilen lupasin, on tänään vielä vuorossa lisää näitä erilaisia ostoksia. Nyt kun katsoo kuvia niin tulee vähän sellainen olo, että onpas sitä tullut tuhlattua, mutta lopulta rahaa meni vähemmän kun olin ajatellut. Puhutaan kirkkaasti alle 300€ ostoksista. Myös se yksi tuleva paketti mukaan lukien vielä. Mutta siis mennään tähän rakkaan suosikkini ostoksiin.


Ihana ruskea pahvinen laatikko, ihastuttavan suuri. Ihastuttavan paljon tavaraa. Kuten jo eilen todettua, olin kuin lapsi jouluna purkaessani tätä pakettia.


Hirvittävä määrä tavaraa, jokainen erikseen muoveihin käärittynä. Kaikki ajatuksetkin luonnon suojelusta ja muusta lensivät. Koetin lejitella sentään nämä, mutta onhan tämä tuhlausta, myönnän. Kuitenkin ah niin ihanaa tuhlausta <3Muuta kuin vaatetta ovat nämä ihanat teemukisarjat. Kenkiä täynnä oleva on loogisestikin minulle, puutarhajuttua kaavailin Kotinörtille, tämä kuitenkin ehdotti sen lahjoittamista äidilleni joka rakastaa puutarhanhoitoa. Joten sinne on menossa pakkaus vielä jossain vaiheessa.Sitten on vuorossa työkengät, jotka tilasin. Tarvitsen töihin matalat mustat avokkaat joissa voin limpsutella koko päivän, joten korko ei saa olla kovin korkea. Näihin ihastuin ja tietäen, että kengät sopivat, niin sellaiset alennuksella tilasin. Eivät siis mitenkään erikoiset, mutta edellisten tilalle on pakko hankkia uudet, ne ovat vuodessa todella nuhruuntuneet.Itselleni tuli kolme paitaa, kaksi neuletta ja yksi kesäinen/keväinen paita ja Kotinörtille kaksi kauluspaitaa, toinen pitkähihainen ja toinen lyhythinainen versio. Alla sitten jokaisesta kuvia:


Tässä olivat ideana uudet Hennesin olohousut, jotka Kotinörtille tulivat postissa, paita on aivan väärän värinen ilman salamaa. Housut ovat aavistuksen liian pitkät, mutta miehellä on lyhyet jalat, joten tämä ei ole mikään yllätys.


Tätä paitaa tiedän miehen ihastelleen aikaisemminkin sivuilta, mutta ei ole raaskinut sitä hintansa takia tilata. Niinpä minä sitten kun tämän alennuksessa bongasin, niin samalla sitten tilaukseen laitoin. Yllätyksenä tottakai.


Tumman sininen pehmeä neule, samanlainen kuin petrolin värinen tuolta tilaamani. Nämä olivat edullisesta hinnasta vielä halvemmalla ja en voinut olla tilaamatta sinistäkin. Ihania pehmeitä lämpimiä neuleita. 


Mustaa perus puuvillaa oleva 3/4 hihainen musta neule on omiaan vielä keväällä ja kesälläkin. Itselleni nämä ovat vaatekaapin perusta vaatteita. Hyvälaatuiset puuvillaneuleet siis. Rakastan näitä ja niitä onkin siiten kaapissa muutamia. Vielä tämä kuitenkin mahtui mukaan.


Tämä lyhythihainen paita on enemmän kesäkäyttöön, mutta koska M&S myi kesävaatteita myös uskomattomilla alennuksilla (-70%), niin tuli tämä paita otettua mukaan. Miehellä on taipumus tykästyä ruudullisiin kauluspaitoihin selvästi.


Samoin mukaan tili tämä selvästi kesälle tarkoitettu jännän kuvioinen paita. Tuijotin tätä aika kauan kuvasta, en ollut ihan varma, sopisiko kuvio, muta ainakin nopealla vilkaisulla se sai kaipaamaan kevättä ja valkoisia pellavahousuja todella paljon. Itse siis tykästyin, ihan sama vaikka on viime kesän malli ja kuvio, minulle ihana versio.

Näin siis ostoksia, aivan liikaa ostoksia, vaatekaappia on pakko raivata, mutta olen todella tyytyväinen ostoksiin kyllä. Nyt ei sitten ihan hetkeen mitään turhaa ostellakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!