30.1.2012

Laatikoita ja haaveita.

Minä elän tällä hetkellä kahden asunnon välissä. Kotinörtit muutti joulukuussa PK-seudulle, mutta Turun asunnon tavaroiden ronttaus on ollut kesken. Mies tarvitsee vielä ensi kuussa asuntoa, joten sitä on sitten siirrelty hiljalleen, kuten viime viikonloppuna. Siksi laiminlöin blogiakin. Kannoin laatikoita, pakkasin laatikoita ja sunnuntaina vielä purinkin laatikoita sellaisella tahdilla, että voisi kuvitella, että olen aktiiviurheiluja.

Sen sijaan päätin, että tänään kerron teille haaveistani. Monessa blogissa on kiertänyt tämä haaste ja vaikka kukaan ei minua ole haastanut, niin tartuin silti tähän ja ajattelin sellaisen tehdä:

Jos minulla olisi rajattomasti rahaa, mitkä viisi asiaa hankkisin?

1. Loma-asunto Irlannin länsirannikolta


Tällainen pieni suloinen ihastuttava (sisältä tottakai huippumoderni) mökki, jossa voisin viettää lomiani vihreällä saarella ihastellen saaren kauneutta. Minuun kun vetoaa se karun kaunis maisema, jota tällä maalla on tarjota. Tottakai maisema olisi jotain tätä luokkaa:


Rauhassa voisi samoilla ja ihastella noita kauniita maisemia.

2.Walk in closet


Tarvitseeko tätä edes perustella. Kunnon kokoinen vaatekaappi, juuri näin, että perimmäisellä seinällä olisivat kengät. Tilaa jokaiselle vaatteelle, mekolle, kengille, laukuille, koruille. Aivan kaikille. Kunnolla tilaa jotta näkisin kaikki vaatteeni ja saisin pidettyä ne kunnollisessa järejstyksessä.

3. Mulberry Bayswater laukku


Tämä on vähän tämmöinen ikuisuushaave. Olen jo useamman vuoden tästä haaveillut ja monista säästöyrityksistä huolimatta epäonnistunut sen säästämisessä. Aina on tullut jotain muuta, yleisimmin se jotain muuta on ollut ulkomaanmatka. Vielä tämä on siis hankkimatta, mutta olen koettanut vakuuttaa, että jonain päivänä vielä hankin sen.

4. Linna Skotlannista


Koska oma linna on aina oma linna. En osaa tätä mitenkään sen suuremmin perustella, kun että se nyt vaan olisi tuollainen kiva. Toki sisältäisi ylläpidon koko ikäni ajan.

5. Audi TT


Auto joka miellyttää silmääni ja jota olen pidemmän aikaa tahtonut. Ei tosin kaikkein kätevin noihin asuntoihini nähden, mutta kaikkea ei voi saada, ennemmin se oma linna kuin kätevä auto...? Noh, tämä menee niihin mahdollisesti oikeasti joskus hankittaviin tuotteisiin.

Näin siis haaveissa maanantaina, huomenna taas paljon valokuvia, koska tämä kirjoittaminen jäänyt ihan rästiin, niin koetan vähän korvailla ottamillani kuvilla tätä puutetta.2 kommenttia:

  1. Samoja haaveita mielessä. Se unelmien talo Irlannissa ja niittymaisema missä ratsastaa. Tilava vaatehuone, johon mahtuisi kaikki himoamani kengät. Ja avoauto, keltainen katseenkääntäjä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä ihmisellä aina kummasti on noita haaveita vaikka kuinka kun rupeaa vaan listaamaan :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!