23.1.2012

Mies sairastaa.

Onko kukaan muu teistä naispuoleisesta lukijoista huomannut samaa? Kun mies sairastaa niin koko talo on seis. Meillä Kotinörtti on toista päivä kipeänä ja kyllä mieleen tulee enemmänkin sairas lapsi. Niinpä minä siis pidän blogitaukoa vielä tämän ja mahdollisesti huomisenkin illan. Palaan takaisin taas viimeistään keskiviikkona kun toivon tuon körilään parantuneen siihen mennessä.

Nyt, keittämään lisää mustaherukka mehua ja leikkimään sisar hento valkoista.

9 kommenttia:

 1. Me ollaan kaveripiirissä juuri käyty tätä samaa keskustelua, jos miehellä on pieni flunssa niin hänhän ei sängystä nouse, mutta vaikka naisella olisi oksennustauti, kuumetta, flunssaa ja vielä migreeni siihen lisäksi niin ihan saletisti tulee tehtyä enemmän... Kokemusta on.

  www.miopoikanimio.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Näin se taitaa mennä, että talo on seisahduksissa kun mies sairastaa. Toivottavasti täällä menee nopeasti ohitse tämä, niin saadaan asiat taas normaalille tolalleen.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tuo on siis niin totta!Sairastuvassa lapsen kanssa pärjää aina,muttei miehen kanssa:DDDD

  VastaaPoista
 5. Äiti sanoi joskus, ettei mikään ole sairaampi kuin sairas mies. Ja olen taipuvainen uskomaan sen paikkansapitävyyteen myös omien kokemusteni perusteella.

  -Mneia

  VastaaPoista
 6. Allekirjoitan tämän kanssa, niin nykyisen kun entistenkin kumppanien kanssa. Vähänkin kuumetta ja homma on seis. Mikä olisi varmana ihan hyvä taito oppia, kun itse pitkitän sairastumista sillä että poden huonoa omaatuntoa kipeänä olemisesta ja suoritan kotiaskareet + työt siinä sivussa sitten kanssa.

  VastaaPoista
 7. Lennu: Lapsista ei ole kokemusta, joten verrata en osaa, mutta uskon kyllä tämän, että lapset on helpompia. Meillä mies on paranemaan päin, joten maailma palannee normaalille raiteilleen.

  Mneia: Äitisi kanssa hyvin samaa mieltä ainakin tämän kokemuksen jälkeen. Viisas nainen.

  Maija: Mä kyllä sairastan jos olen oikeasti sairas, mutta pienessä flunssassa olen ihan samanlainen, ei tässä vielä mitään hätää, vielä voi töissä käydä ja kotityöt hoitaa.

  VastaaPoista
 8. Täällä hihittelen, jus noin se menee. Löysin just tieni sun sivuille ja kivat sivut onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuppaa menemään, koko talo kerralla seis.

   Kiitoksia ja Tervetuloa lukemaan blogiani :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!