21.1.2012

Muutama asu ja muutama ostos.

Eilen tuli juhlittua ystävän syntymäpäiviä. Niistä ei kuitenkaan valitettavasti ole kuvia, joten joudutte tyytymään torstaisiin työvaatteisiin sekä eilisen juhlavaatteisiin näin kuvien osalta. Samoin muutama ostos saapui eilen. Joten lyhyestä virsi kaunis:


Paita: Seppälä
Vyö: Dublin
Bleiseri: Dublin
Hame: O.I.S.
Saappaat: Gabor

Mrs Canadan ollessa poissa Kotinörtti otti kuvan torstaisesta työvaatetuksesta töiden jälkeen. Sen takia ulkokengätkin jalassa. Ihan perus vaatteita, joista ei sen suuremmin ole kerrottavaa. Perjantaisista vaatteista ole vielä kuvaa, pitää jossain vaiheessa kiskaista ne päälle, että näette nekin. Ei vaan kiireessä muistanut valokuvatakin niitä vielä kun edessä olivat juhlat joihin sitten sonnustautuminen oli seuraavanlainen:

Mekko: Mark's&Spencer
Neule: Seppälä
Kengät: Evans
Laukku: Longchamp

Yksinkertaisella tyylillä mentiin, jossain vaiheessa iltapäivää tuli sellainen olo, että haluan laittaa pikkumustan päälleni juhlia varten. Käytännöllisiä ja melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivia vaatteita.  Päälle tuli kiskottua samaa kuin näin talvella muutenkin eli viime jouluna lahjaksi saamani pitkä musta villakangastakki ja huivi, tällä kertaa se oli River Islandilta tilattu keinokarvainen versio:


Tuo takki on pelasti viime talvena monta kertaa kylmältä ja edelleen se on kylmemmän kelin takkejani. Tuppaan palelemaan ja pitkä takki lämmittää myös jalkoja. Ainut tämän miinus on toki sen pituus siinä vaiheessa kun pitäisi ajaa autoa, mutta se on pieni miinus.

Käytin muuten kengät suutarissa korkolappujen kanssa. Ihan sellainen tunne, että olisi uudet kengät kun nämä laitettiin taas kuntoon. Vaarallisiahan ne ovat tasaisten pohjien kanssa, mutta kyllä niillä juhliin viipottaa, arkisin taas turvallisempia Pahlmrootteja.

Tilasin myös alusvaatteita Mark's&Spenceriltä, joista ei sen enempää kuvia koska ne eivät edelleenkään mielestäni tähän blogiin kuulu. Sen sijaan tilaukseen mukaan tarttuneet tuotteet voin esitellä.


En ole mikään reseptien ideanikkari vaan toistan aika paljon aina niitä samoja vanhoja. Niinpä sitten ajattelin, että näin talveen voisivat pataruuat olla se toimiva vaihtoehto ja koska tällainen oli tarjolla, niin ainakin sitä voi kokeilla. Vielä ei ole testissä, mutta eiköhän ne ensiviikolla joku jo testaukseen pääse. 


En oikein tiedä, mikä helmissä on alkanut viehättää. Nämä luonnollisestikin ovat muovisia, mutta jotenkin niin kauniita ja sopivat eilisen illan asusteeseen hyvin.

Näin siis tällä kertaa. Täällä on katsottu CSItä koko aamun ja alkuiltapäivä, joten nyt koetamme vääntäytyä ulos ja vähän edes raittiiseen ilmaan.

Oikein hyvää lauantaita!

P.S. Jäin tässä oikein miettimään, että koska olisin ostanut normaalihintaisen tuotteen Suomesta fyysisesti kaupasta itselleni. Lainaan työkaverini P:n kommenttia "Taidat olla koukussa nettishoppaukseen". Kyllä, niin olen, mutta se on onneksi karsinut fyysisesti shoppausta muualta. Onneksi näin jo lompakonkin kannalta. Rakastan pakettien odottamista ja saan tavaraa jota ei ole jokaisella vastaantulevalla.

2 kommenttia:

  1. Tuo Mark&Spencerin mekko on huikean kaunis. Istuu sinulle todella kauniisti!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Ihan suosikkimekokseni muodostunut tässä hiljalleen.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!