16.1.2012

Neule projekti

Aloitetaan nyt siitä, että olen neulonut viimeksi jotain valmiiksi saakka viime vuosituhannella koulussa kun se oli pakollista. Neulominen ei ole minua varten, olen sen verran "mulle nyt kaikki heti" ihminen että neulominen ei ole se asia, josta jaksaisin nauttia. Aloitin joskus kaksi vuotta sitten jonkun merkillisen mielleyhtymän takia kaulaliinan ja maatessani selkäni kanssa loppiaisviikolla kotona kaivoin vanhan neuletyöni esille. Ajattelin että tuo kaksi oikein kaksi nurin neulos saattaisi saada toimettomuuden oloani hälvennettyä. Niin minä sitten jatkoin sitkeästi neulomistani.Niin minä sitten neuloin ja neuloin ja neuloin. Neuloin sen valmiiksi ja tämän villasukkalangaksi tarkoitetusta langasta. Yksiväristä en olisi mitenkään jaksanut tehdä, ainakin luulisin niin. Niinpä tämä hauskasti kuvioitu lanka sitten muodostui valinnakseni ja jännää oli katsella lopputulosta. Kotinörtti sai vapaa-ajan kaulaliinan jota en miehen olettanut koskaan pitävän missään muualla kuin vaikka mökillä. Siinä se nyt sitten pitää tätä kuulemma aina vapaallaan (pitäisi arkenakin ellen olisi kieltänyt, GANtin versio on asiallisempi). Kuulemma on ylpeä tekeleestäni ja kantaa sen ylpeänä.

Niin olen kyllä minäkin, jopa niissä määrin ylpeä, että arvatkaa mitä ostin eilen Prismasta?Joku pieni ääni sisälläni sanoi, että voisin tehdä itsellenikin samanlaisen. Niinpä minä sitten menin ja ostin uuden kerän lankaa. Saas nähdä kauanko tämän neulomiseen menee. Kotinörtti oli vakaasti sitä mieltä, että saan tämän vuodessa valmiiksi, jolloin jokaisella kerällä puolittaisin neulomisajan ja kuulemma saatan edetä jossain vaiheessa villasukkiin saakka. Itse epäilen vakaasti, että näin tulisi tapahtumaan.


Otin kuvan myös siitä, mitä tästä langasta saisi aikaan, jos siis tästä tekisi villasukat. Minä en vielä sellaisista uskalla edes haaveilla, kantapää kuulostaa kamalan haasteelliselta. Mutta jos nyt sen toisen kaulaliinan tekisi tässä ensin. 


Tämän verran sain aikaan odotellessa ruuan valmistumista uunissa sunnuntaina. Eli siis olen hidas neulomaan. Noin viitisen senttiä on lisää tullut, joten ehkä se siitä hitaasti vielä etenee. Näin siis täällä päässä, minusta on selvästi tulossa jotain, mitä en koskaan kuvitellut olevani. Neulon ja askartelen. Olenko tulossa vanhaksi vai mistä tässä oikein on kyse?

Hyvä alkuviikkoa täältä neulonnan parista!

2 kommenttia:

 1. Herranpieksut sentään!!!! En ollut uskoa silmiäni kun ohimennessäni huomasin blogilukemistossani kuvan ja sanan "neulonut". Oli pakko avata koko postaus, nyt mistä tuulee???

  Sitä se pesänrakentaminen teettää ;)

  Erittäin mukavia neulomishetkiä sinulle. Näin kylmänä uskon että kotinörttisi odottaa kärsivällisesi että neuloisit jossain elämänvaiheessa hänelle lämpöiset villasukat rakkaudella, niinkuin teit tuon kaulaliinan, joka muuten on erittäin hieno. Samoin upealta näyttää kalulaliina mitä itsellesi neulot!!!!!
  -maiju-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi minäkään uskonut, että saan sitä koskaan valmiiksi, saati että aloittaisin uutta :D Kovasti tuo uusi tuossa kuitenkin hitaasti etenee, mutta koetan kyllä edes muutaman rivin väkertää joka päivä.

   Kotinörtit joutunee odottamaan kauan villasukkia, mutta ei sitä koska tiedä jos vaikka innostun. Kuitenkin tässä näitä kaulaliinoja nyt ensin :)

   Ihanaa, kiitos kannatuksesta <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!