25.1.2012

Paluu takaisin arkeen.

Mies on siis tervehtynyt ja täällä päässä on palattu normaaliin arkeen eli siis kyllä, arkeen paluu aloitettiin siivoamisurakalla. Koska voitte kuvitella miltä asunto näytti kun toinen on vaan haahuillut täällä ja minä koettanut juosta perässä ja... nojoo, ei siitä sen enempää, nyt on taas kaikki hyvin, rauha maassa ja ruoka uunissa valmistumassa.

Aika siis esitellä viikonlopulta laittamatta jääneet asut samalla:


Paita: Dublin
Neule: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Vyö: Dublin
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot

Näissä vaatteissa lähdettiin jatkamaan synttärisankarin juhlintaa ihan illan istujaisten merkeissä ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Istuessa ja jutellessahan se ilta sitten menikin. Kaikkineen siis rauhallinen lauantai.

Sunnuntaina alkoi Kotinörtit esittää kipeilyn oireita jo aamusta, mutta sinnikkäästi mies silti valokuvasi "äänestys asuni", minä kun en ollut jaksanut postin ennakkoäänestykseen jonottaa, kuten mies oli tehnyt:


Neule: Esprit
Huivi: Esprit
Housut: Your's
Saappaiden koristeet: River Island
Saappaat: Gabor

Pikkasen muuten oli viileä poseerata tuolla kaikkea muuta kuin lämpimässä ilmassa. Toisaalta oli ihana saada pitkästä aikaa ulkokuvia aikaan. Onneksi kohti kesää ollaan menossa, silloin on noita kuviakin niin paljon helpompi otella.

Näissä siis mentiin viikonloppuna, alkuviikoltakin on muutamia asukuvia (tosin esim. tältä päivältä ei), mutta esitellään ne huomenna, samoin kun vielä ne yhden kengät jotka oli ihan pakko saada ja jotka löytyivät runsaalla etsimisellä vihdoin netistä ja loistavalla hinnalla.

Näissä kuitenkin tänään, illalla vuorossa uudet jakson Svenska Hollywood Fruarnasta joten niitä tässä odotellessa. Katsooko joku muu samaista ohjelmaa? Itse olen vallan ihastunut sen seuraamiseen vaikka en muutoin mikään tosiTV ihminen olekaan.

2 kommenttia:

  1. Kivoja asuja! Tuo pitkä neule on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! sitä voi taas keväällä pitää enemmän, sen verran ohutta puuvillaa on, että kunnon pakkasilla ei ihan meinaa riittää enää :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!