20.1.2012

Välähdyksiä viikolta

Tietokoneellani olevassa blogiin tulevassa kansiossa on jokunen kuva viikolta. Ne eivät oikeastaan liity mitenkään toisiinsa vaan ovat ihan välähdyksiä noin tavallisista arkipäivistä joita täällä päässä eletään. Mitenkään erikoinen viikko ei siis ole takana, mutta mukava sellainen. Edessä on juhlan täytteinen viikonloppu, joten näissä viikon välähdyksissä rauhallisempaa toimintaa:


Sunnuntaina leivoin pitkästä aikaa kauralastuja. Olin kuitenkin lahjakkaasti unohtanut, että ne leviävät vielä uunissakin, joten saimme sitten pellillisen kokoisen yhden isomman kauralastun ensimmäisestä pellillisestä. Nopeasti nuokin katosivat kuitenkin ns. parempiin suihin vaikka tokihan minäkin sain niistä osani. Suosikkituotteeni leipoa ja joka kerta ihan yhtä taivaallisen makuisia.


Alkuviikosta mentiin tällaisilla vähän sinne päin kynsillä. Ei mitenkään hienot, mutta vähän edes siihen suuntaan yritetty näiden kanssa. Josko tämäkin innostus tässä vielä laajenisi jossain vaiheessa kunnolla.


Kyllästyin töissä kantamaan vettä aina kävelymatkan päästä, joten toin töihin vesikannun, joka sitten on tarkoitus tyhjentää aina päivän aikana. Ihan ei ole vielä onnistunut, vähän reipas litra siinä on kuitenkin juotavana. Samassa kuvassa töissä nautittavat vitamiinit ja muut vastaavat. Sekä näemmä kaikkea muuta kuin ihan siisti työpiste. Noh, ehkä senkin voi jossain vaiheessa siivoilla. 


Kävin päivittämässä puhelinliittymäni ja Sonera-kauppias tunki sitten mukaani uuden puhelimen, koska tein kahden vuoden sopimuksen. Sama operaattori on ollut käytössä siitä saakka kun se oli vielä Tele ja puhelimet olivat halon kokoisia, joten en usko, että kahdesta vuodesta muodostuu mikään sen suurempi ongelma. Tällainen on siis uusi versio.


Kaamos taittui tällä viikolla ja samalla minä bongasin Prismasta tulppaaneja. pakko se oli mukaan ottaa yksi kimppu. Olen huono kukkien kanssa, mutta leikkokukkia saan kuitenkin "hoidettua" eli ymmärrän heittää ne roskiin kun kuihtuvat. Nämä koristamassa keittiön pöytää tällä hetkellä.


Viikolla siivosin myös tämän aina hieman ongelmana olevan keittiön pöydän päällä olevan hyllykköjutun. Pöytä on siis lyhyestä sivustaan kiinni seinässä ja tämä siinä päällä. Ainakin jos ei ole vieraita, silloin pöytää vedetään keskemmälle. Kasasimme tähän sitten Kotinörtin kanssa kummallekin tärkeitä esineitä ja asioita lähtien ihan useammankin vuoden takaa. Myös mm. Tanskasta tuodut megakokoiset mukit pääsivät pehmoineen tähän kokoelmaan. Ne ovat toki käytössä kumpikin, mutta välisäilytyspaikkana. Samoin on Kotinörtin Autot muki käytössä eli ihan vaan koristeista ei ole kyse.

Näin siis täällä, ei mitään ihmeellisempää, pieniä arkisia kommelluksia.

Nyt jokaiselle oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Oikein hyvää viikonloppua myös Sinulle! Kiva postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Koetin laittaa taas vähän erilaisempaa kuin ostoksia ja asuja, että en toista itseäni koko ajan (kivempi itsellekin kirjoittaa jotain muuta kuin samoja kommentteja aina).

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!