18.1.2012

Villaa, villaa, villaa sekä vähän kanaakin

Maanantaina meillä on kylmä toimistolla. Johtuneeko siitä, että suurta toimistorakennusta ei pidetä yhtä lämpimänä viikonloppuna vai mistä, mutta maanantaisin saa pyntätä aina huomattavasti enemmän vaatetta päällensä kuin viikon muina päivinä. Tällä viikolla valinta osui seuraaviin vaatteisiin:


Bleiseri: Mexx
Neule: Mark's&Spencer
Hame: Konkurssiin menneeltä ompelijalta
Kengät: Mark's&Spencer

Niinpä sitten testasin tuota kesällä ostettua villahamettakin ensimmäisen kerran käytössä. Kyllä se vaan tuppaa olemaan toimistoon aivan liian kuuma. En ihan tiedä missä sitä olisi tarkoitus pitää, koska kapeutensa takia en voi romanttisesti ajatella, että luistelemassa tietenkin. Niinpä se nyt edelleen taitaa jäädä kaappiin. Luopua en siitä kuitenkaan aio, niin kaunis ja lämmin ja ennen kaikkea hyvin istuva se on, että vielä sille jotain käyttöä keksin.Paita: O.I.S
Mekko: Mango
Vyö: Halonen
Kengät: Mark's&Spencer

Taisin viimeksi väittää, että tuo trenssin vyö on Aleksi 13:sta, rupesin muistelemaan, niin kyllä se vaan Haloselta on. Pahoittelut tästä sekaannuksesta, josko tokko se mikään sekaannus oli. Tämä Mangon mekko on toinen, jota en oikein osaa käyttää, empire linjansa takia, mutta yritelmiä löytyy tästäkin. Tämän kun sain ystävältäni lahjoituksena, niin en ole ainakaan vielä hennonnut heittää poiskaan.

No se mitä noista kuvista puuttuu, ovat muuten vakiovarustukseni. Olen ihminen, joka palelee jatkuvasti, etenkin ruuan jälkeen tämä on selvästi havaittavissa. Niinpä olen kantanut töihin erilaisia varusteita:


Kun työpisteeltään ei tarvitse nousta, niin nilkkurit lämmittävät kummasti. Kyllä näissä voi pitkin konttoria kävellä, katsoo vaan ettei kukaan muu kuin työkaverit näe.Käsiin on löytyneet nämä oivalliset lämmittimet. Tulevat siis juuri ja juuri palasen verran ylöspäin, mutta pitävät kädet lämpimänä ja antavat mahdollisuuden kirjoittaa kunnolla. Nämä yksilöt on neulonut Nna. Näiden lisäksi on vielä varmuuden varalle olemassa puoleen väliin reittä tuleva sellainen täysin muodoton villaneule, joka on niille päiville kun on oikeasti kylmä. Tarpeen vaatiessa vielä kun laittaa kaulaliinan jalkojen lämmittimiksi (käytän yleensä leveämpää versiota kaulaliinoista) niin johan on koko nainen toppautunut ja kykenevä työskentelemään.

Tein maanantaina myös oivallista kanaa ja siihen kylkeen kasviksia ja ajattelin tämän reseptin kanssanne jakaa. Kana resepti ei ole minun vaan ystäväni S.n kehittämä.


S.n vuohenjuusto kanaa ja kasviksia Dahlian tapaan:


4kpl kanan maustamattomia fileitä
1 pötkö vuohenjuustoa
1pkt pekonia
suolaa
pippuria


1 purjo
3 salaattisipulia
1pkt kirsikkatomaatteja
yrttejä


Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta. 
Pilko vuohenjuustosta noin 0,5cm paksuisia viipaleita kanaviipaleiden päälle.
Kiedo pekonia ympärille ja nostele fileet uunivuokaan.


Pilko purjo, salaattisipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Laita kaikki uunipussiin ja mausta yrteillä. Heiluttele aavistuksen verran edestakaisin, että aineet sekoittuvat. Leikkaa pussin kulmaan reikä, että höyry pääsee ulos.

Nosta sekä uunivuoka että paistopussi 200 asteiseen uuniin ja anna kummankin olla noin 30min.


Ihanan helppoa ja nopeaa ruokaa joka maistuu todella hyvältä. Tosin vaatihan tämä sitä, että pitää sipulista, mutta meillä siitä pidetään. Paprikaa ei voi Kotinörtin allergian takia ruokiin laittaa, muuten olisin sitäkin varmasti yhden mukaan silpunnut.

Näin on mennyt täällä alkuviikko, ihan tavallista arkea edetty. Paitsi että sain tänään uudet kengät postissa, mutta niistä lisää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!