3.2.2012

Aamujen pelastus: Sukka tukassa.

Olen joskus aikaisemminkin maininnut, että Ostolakkossa oli ensimmäisiä blogeja, joita koskaan aloin lukemaan ja jota luen edelleen. Ihastuin siihen, miten paljon kosmetiikkaan liittyviä vinkkejä siellä oli ja edelleen tarkistan uusimman vinkin/arvostelun/jutun päivittäin. Kokeilin blogissa aikaisemmin mainittua tapaa kihartaa sukkien avulla hiukset, mutta jotenkin saatuani useamman kerran naurukohtauksen katsottuani itseäni pelistä, totesin, että se kokeilu jäi siihen. Kunnes sitten tämän viikon maanantaina siellä puhuttiin jälleen sukista ja tällä kertaa olin myyty.

Kannattaa lukea tuo vinkki kokonaisuudessaan kyseisen blogin puolelta sekä katsoa videot. Ehdottomasti minun tapani laittaa hiukset etenkin kiire aamuina tästä lähtien.

Eilen oli kiharaa:


Hiukseni vaan olivat aivan liian märät kun laitoin ne kiharalle, joten jäivät sitten tämmöisiksi sotkuisiksi versioiksi. Näin kuitenkin tässäkin potentiaalia tulevaa ajatellen.


Ehdottomaksi suosikikseni nousi kuitenkin keskiviikon nopean lähdön aamun nuttura, jonka kokeilin tehdä sukan kanssa:


Yksi ponnari, ei pinnejä, vain muutama koriste piristämään päivää. Vaikka se musta sukka tuolta vähän näkyykin läpi, niin tämä on kyllä ehdottomasti jonkun tovin varmasti suosikkikampaukseni. Hiukset ovat nimittäin ruokottoman huonossa kunnossa ja tällä sain hiukset nätisti kasaan ilman sen suurempia ponnisteluja.

Näillä siis mentiin tänä aamuna. Ihanan helppoa ja kerrankin toimiva ohje, joka ei rasita tukka tai vaadi suurta osaamista toimiakseen.

Hyvää perjantaita sinne jokaiselle ruudun taakse.

6 kommenttia:

 1. Pidin Ostolakossa:n vinkeistä itsekin suunnattomasti. Kerrostettu kuontaloni ei valitettavasti sovi tuon ison nutturan tekemiseen (tulee harakanpesiä), mutta voi taivas se näyttää hiuksillasi upeata, ei sukan pilkistelyä edes näe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sitä aika rupeaa kriittiseksi ja huomaavinaan kaikkea omituista, mutta niinhän se on, että muut eivät edes huomanneet. Ihanaa, että muutkin ovat löytäneet saman paikan ja toimivat vinkit.

   Poista
 2. Minäkin olen todennut nyt sukan aamupelastajaksi, sillä nuttura kesti eilisen 15-tuntisen päiväni ilman mitään ongelmia. Nyt sitten on laineita hiuksissa. Kiitän vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kuvasi, mutta tajusin avata FBn vasta tämän päivityksen jälkeen, siksi niitä en tänne enää ehtinyt muokkaamaan. Ihanalta nekin näyttivät ja kuten todettua, pysyykin uskomattoman hyvin. Ilmoittelen taas mahdollisista lisävinkeistä joita ongelmatukkamme eittämättä kaipaavat.

   Poista
 3. Ihanan siisti kampaus! Tykkään myös nutturan isosta koosta. Pakkohan tuo linkin takana ollut youtube -videopätkä oli katsoa. Hyvä vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Itsekin rakastuin tuohon totaalisesti, loistava arkikampaus aamu-uniselle ja laiskalle ihmiselle, varmasti monelle muullekin, mutta onnistuu tämmöiseltä mämmikouraltakin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!