28.2.2012

Asua perjantailta ja maanantailta sekä ostoksia.

Ajoitettu postaus.

Olen ainakin toivoakseni tällä hetkellä rakkaan ystäväni kanssa nauttimassa Helsinki Syö viikkojen antimista ja koska en ole aivan varma suoriudunko kotiin illalla kahdeksalta vai kymmeneltä, niin päätin tämän naputella teille jo valmiiksi. Lähinnä koetan siis ainakin mahdollisuuksien mukaan päästä ajoissa nukkumaan tänään. Riippuen miten ähkyyn saamme vatsamme menemään ja mihin pääsymme syömään.

Otsikko on aika kuvaava. Hain maanantaina kaksikin pakettia postista, toinen oli Debenhamsilta ja sisälsi kaksi kauluspaitaa Kotinörtille:


Ihan noita perus paitoja musta ja violetti. En tuota violettia saanut kuvattua en sitten niin millään oikean värisenä, mutta tuommoinen se kuitenkin on. ei noissa sinällään sen suurempia, Debenhams tai M&S on se Kotinörtin paitojen tilauskohde. Helppohoitoisia ja hyvin istuvia paitoja. Minä noin pyykkihuollon järjestäjänä arvostan helposti pestävyyttä.

Toinen paketti oli M&S.ltä. Sen suurimpana sisältönä ehdottomasti oli sekä Äidin että Isäpuolen syntymäpäivälahjat, joita luonnollisestikaan en tähän kuvaa. kumpiinkin synttäreihin on vielä hyvin aikaa (lähimpiinkin reipas kuukausi, toisiin liki kolme), mutta opin jouluna, että sieltä on ostettava heti jos jotain kivaa on. Missasin silloin yhden ihanan kaulaliinan lahjaksi koska jahkasin liian kauan, samoin nyt nämä lahjaksi tilatut asiat, joten kauaa en miettinyt, kun iskin ne tilaukseen. Itselle tuli:


Valkoinen bolero/villatakki. Omistan mustan Seppälän version, olen koettanut katsella jos Seppälässä olisi vastaavia, ei ollut, joten ei kun M&S:lle tilaus kun kerran siellä oli saatavilla.


Kevään tullen alkaa tekemään taas mieli salaatteja. Tämä helppo ohjekirja lähinnä innoittamaan erilaisiin salaatteihin, teen nimittäin todella helposti aina vaan samanlaisia uudelleen ja uudelleen. Jos saisi jotain vaihteluakin.

Sitten niitä luvattuja asuja, perjantaina pääsi Nellyn uusi paita koetukselle, Mrs Canada kuvaajana lopuissa kuvissa:


Paita: Nelly
Huivi: Esprit
Farkut: Evans
Kengät: M&S

tykästyin yksinkertaiseen neuleeseen farkkujen kanssa. Vähän sitä seilorityyliä koettaisi sieltä pukata melkein väkisinkin. Omaan vaatemakuuni sopiva perjantaisen rennomman työpäivän vaatetus.

Maanantaina sitten mentiinkin perus toimistovaatteilla jo:


Paita: Esprit
Neule: Next
Hame: Next
Kengät: M&S

Pitkästä aikaa petrolia ja vieläkään se väri ei meinaa kuvautua oikein. Onneksi ne ihan pahimmat pakkaset ovat sen verran hellittäneet, että voi hameissa taas töihin keekaloida. Tuo villatakkikin oli monta kuukautta kaapissa käyttämättä, puuvillaa kun on, nyt sen sai onneksi kaivaa taas esille.

Tiistaille siis tällaisia tunnelmia.

2 kommenttia:

  1. Tosi fiksuja ja mukavia työasuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Se on kovasti ollut tarkoituksena, että noissa olisi mahdollista liikkuakin, eikä vaan "tököttää" paikallaan :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!