20.2.2012

Kiireisen viikonlopun kuvasaldoa.

Kuten totesinkin jo perjantaina, niin viikonloppuna oli edessä Kotinörtin asunnon tyhjennys ja siivous Turussa ja ihan rehellisesti, sen jälkeen en kyllä jaksanut enää sunnuntaina alkaa kirjoittelemaan tänne suuremmin mitään. Kuviakin on viikonlopulta kohtalaisen vähän, mutta edes muutama, tässä niitä sekalaisessa järjestyksessä. Huomenna voikin sitten palautua takaisin normaaliin elämään. Pakko todeta, että omakin asunto tuli sitten rymsteerattua sunnuntaina tässä innostuksen puuskassa, joten uutta ja nättiä on täälläkin.
 

Ihan koko aikaa en jaksanut touhuta minäkään ja siinä vaiheessa kun odoteltiin pakun saapumista, oli mitä loistavin aika pelata muutama erä kännykällä.


Tämä on maisema, joka jäi taakse. Aika hulppea näköala noin parvekkeelta, jos siis tykkää katsella telakalle.


Viikonlopun ruoka oli juuri tätä, pieni salaatti, iso pitsa.


En tiedä unohdanko ihan heti noita sinisiä kaapinovia ja laatikoita. Muuten ihan ok keittiö, mutta nuo eivät kyllä ihan hevillä pääse unohtumaan.


 Neule: Esprit
Housut: Esprit
Huivi: Marja Kurki
Kengät: Pertti Pahlmroot

Sunnuntaina herättiinkin sitten on PK-seudun puolelta, näissä vaatteissa taapersin vallitsevaa ilmatilaa uhmaten kauppaan ja takaisin. Samat vaatteet saivat kelvata jakulla höystettynä vielä töissäkin tänään.


Kaiken sen laittamisen jälkeen oli aika kaivaa muutosta jääneet kertakäyttöastiat ja muovikipot esille ja ilahduttaa sunnuntai-iltaa ja laskiaista muistellen blineillä.

Viikonlopulta ei muuta väsyneiden lihasten lisäksi olekaan oikeastaan kuvina ainakaan. Tänään mennyt toipuessa, huomenna siis uusin voimin.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!