15.2.2012

M&S.n tilaus ja uusi blogi.

Aloitetaan otsikon toisesta osata eli siitä, että tein toisenkin blogin. Tämän tein lähinnä siksi, että olen huomannut kuvaavani todella paljon laittamiani ruokia ja laitan kuitenkin ruokaa oin 5 kertaa viikossa. En kuitankaan halua tästä blogista luopua tai muuttaa tätä yhtään enempää ruokapainotteiseksi kuin mitä tämä on jo nyt, joten päätin tehdä ruuille oman version. Siinä mielessä eri tavalla toimii kuin tämä, että kirjoitan sinne valmiiksi reseptejä ja ajoitan postaukset, tänne koetan kirjoitella ns. ajallaan asioita. Enemmän siis kyse siitä, että saan reseptit myös itselleni jonnekin. Jonnekin josta niitä on sitten helppo katsella. Minä en tee gourmet ruokaa tai muutenkaan ole mitenkään äärimmäisen käytännöllinen keittiössä, mutta pidän ruuan laittamisesta ja teen mielestäni ihan perus kotiruokaa.

Jos siis allekirjoittaneen reseptit kiinnostavat, niin Dahlian herkuista löytyy niitä. Ensimmäisen julkaisen huomenna, osa niistä on ollut täälläkin puolella jotka ensimmäisenä tulevat, pahoittelut siitä. Sen jälkeen pyrin siihen, että yksi julkaistaan aina päivittäin ajastetusti kahdeltatoista.

Sitten se otsikon ainakin itseäni kiinnostavampi puoli ja ehdottomasti enemmän tänne kuuluva eli Mark's&Spencerin uusimman tilauksen sisältö:


Kotinörtti oli kultainen ja kantoi paketin minulle postista. Ei se mikään valtavan suuri ollut, mutta kantoipahan kuitenkin kun oli aikaisemmin kotona.


Ystävänpäivä muffinit olivat todella näin suloisen pieniä, pakko nuo vuuat oli tilata, silikonisia en ollut vielä kokeillut (ei mun leivontatahdilla) ja tykästyin kyllä suunnattmasti.


Toinen ns. tavaratilaus on tämä mittasetti. Tämä lähinnä siksi, että olen kantanut Briteistä ja Irlannista noita keittokirjoja ja kyllästynyt laskemaan paljonko se yksi kuppi olikaan desien puolella. Siispä tilaukseen suoraan vaan kkp mittasarja.


Kotinörtille tuli uusi paita. Miehellä on riittävä määrä raidallisia ja ruudullisia paitoja, mutta en vaan osannut vastustaa kiusausta tämän kanssa. Sen verran edullisella hinnalla sen sai. Kotinörtti tykkäsi tästä, se on minulle pääasia.Tämä oli kuitenkin se odotetuin ostos. Ihastuin viime keväänä seilorilookkiin ja se ihastus ei ole kadonnut mihinkään. Niinpä tämän mekon kanssa ei kahta sekuntia tarvinnut miettiä, tilaukseen vaan. Ajatuksissani olen sen yhdistänyt jo ties mihin asusteisiin ja odotan vaan lumien sulamista. Saa nähdä maltanko odottaa niin kauan, että saan tämän päälleni vai meneekö se koekäyttöön jo näin talvellakin.

Näin täällä, tilausta ihastellessa, vaikka se jo maanantaina tulikin. Kaikkea ihanaa uutta. Tule jo kevät <3

5 kommenttia:

 1. Upea asu, aivan loistava :)
  Ja isot kiitokset jo etukäteen ruokavinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Ja hyvä jos tämä oma keittokirjani kelpaa muillekin :)

   Poista
 2. Keittokirjablogit kelpaa aina!

  Oon itsekin miettinyt aikoinaan tota kuppimittasarjaa mutta sitten huomasin, että riisinkeittimessäni on sellainen mukana. Ei tarvinnutkaan laittaa tilaukseen (stockaltakin kuulemma tosin saa). Itse käytän pääsääntöisesti silikonivuokia, koska se poistaa suurimmalti osalti tarpeen rasvata ja jauhoista vuoka. Varsinkin suolaisia leivottaessa. On ihan parhaita, varsinkin ne jotka voi vielä pyörittää astianpesukoneestakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mittasarja meni samaan tilaukseen ja hintansa puolesta (5£) mentiin sen verran edullisella, että jos se säästää harmailta hiuksilta ja laskemiselta, niin olen ihan okei asian kanssa.

   Leivon niin harvoin, ettei silikonisia vuokia ole ollut tarvetta tilata tähän mennessä. Katsotaan jos näiden myötä innostuisin uudelleen. Vähän epäilen, mutta koskaan ei voi tietää. Ehkä uusi blogi innostaa tekemään jotain.

   Poista
  2. Leivontanyyttäreitä vaan pitämään.

   Minulla on aina ongelmia kun leivon kakkuja, etten osaa pitää niitä kahden tai neljän hengen syöjäkoossa, vaan aina pamautan sinne min 10 hengen kakkuihin. Pitää varmaan itsekin alkaa järjestää nyyttäreitä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!