5.2.2012

Viikonloppu harvojen kuvien kanssa.

Kuten totesinkin tässä jo aamulla, meni tämä viikonloppu aika pitkälle migreenin kourissa. Omistan muutamaa "eri laatuista" migreeniä, joita nyt jouduin kärsimään tätä ikävintä laatua eli pysähtynyttä versiota, en suinkaan sellaista joka menee lääkkeellä ja nukkumisella ohitse. Sen takia viikonloppu onkin soljunut ohi ilman asukuvauksia tai muitakaan. Tänään migreenin väsymys on nukuttu ohitse joten päivä on mennyt kotitöissä, jotka tietenkin jäivät ihan levälleen. Harmittaa hippasen se, että viikonloppu meni "ohi" tämän takia, mutta ainakaan migreeni ei vaivaa enää. Jotain kuvia kuitenkin on otettu:Pakko on vähän hehkuttaa: Sekä lehdet että lakut toi Kotinörtti joka kovasti koetti hoitaa parhaansa mukaan migreeniäni. Ihana mies kun koettaa piristää vaikka minä olen kiukkuinen kuin mikä koska päähän sattuu eikä se mene pois. Noita on tullut luettua koko viikonlopun ajan kyllä, vielä on Elle jäljellä mutta eiköhän se vielä tule luettua loppu illan aikana.


Kaksi aamua aamukahvia sänkyyn. Lääkkeiden vastapainona oli sitten pakko koettaa edes joku unirytmi säilyttää, muutenhan täällä kukuttaisiin koko ilta.


Tänä aamuna oli sitten sunnuntainen kroisantti aamupala edessä. Selvästi virkistyneenä halusin vähän korvata miehellekin sitä, että olen koko viikonvaihteen kiukunnut ja valittanut.


Sodastrem on ollut kovassa käytössä myös. Joululahjaksi saatu masiina tekee unelma hyvää juotavaa ja olen totaalisen ihastunut, myös siihen kuplivaan veteen. 


Itsepäisesti koetin myös vähän jatkaa neulomista, vaikka ei tässä nyt kovin paljon ole saatu tätä jatkettua. Vähän kuitenkin.


Sunnuntai päättyi vaalileivoksiin jotka kannettiin kaupasta. Niin paljon en ole oppinut leipomaan.

Näin siis kaikkineen sängynpohjalla kipuillen tämä viikonloppu, tänään sitten kyykkiä pesten ja muuten kotitöitä hoitaen.

Miten teidän viikonloppunne meni? Toivottavasti edes te ehditte tuonne ulos auringonpaisteesta nauttimaan.

Mutta ei pidä valittaa, ei satu enää, joten ihanaa alkavaa viikkoa huomiselle <3

2 kommenttia:

 1. Migreeni on taatusti voimiavievä tauti. Tavallinen päänsärkykin tuntuu vievän kaiken energian mennessään. Luin jostain tutkimuksesta, että tämmöisillä neurologisilla sairauksilla olisi jotain tekemistä D-vitamiinivajeen kanssa. Suosittelen apua purkista, jos se vähän vaikka hillitsisi taudin hyökkäykseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D-vitamiinia syön purkista melkein vuoden ympäri (kesäkuukaudet pois lukien), mutta pitää tutkia, jos pitäisi ottaa enemmän vielä. Niska- ja hartia jumeista tuo tällä kertaa (todennäköisimmin) laukesi, joten myös hieronnat palautuivat takaisin aikatauluuni.

   Voimia se vie kyllä, etekn tämä joka pysähtyy siihen, että on jatkuvasti vaan ärsyttävä pääkipu. Parhaimmillaanhan se menee pois parin tunnin unilla, pahimmillaan se on sitten tätä. Onneksi en kärsi vaivasta kovin usein ja nyt on taas kaikki hyvin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!