4.3.2012

Ihana viikonloppu.

Kuten totesin perjantaina oli vuorossa minuuttiaikataulutettu, mutta sitäkin parempi ja ihanampi viikonloppu, jonka täyttivät hyvät ystävät. Tällä kertaa muistin jopa noin suunnilleen pitää kameraanikin mukana, joten seuraa mammutti pitkä merkintä viikonlopustani, sen asuista ja menoista.

Perjantaina vielä tottakai töissä, mutta uusi ihastuttava laukku kumppanina, joten Mrs Canada ystävällisesti otti asukuvan tällä kertaa ihan myös laukun kanssa:


Neule: JackPot
Paita: Seppälä
Vyö: Dublin
Housut: Yours
Kengät: Marks&Spencer
Laukku: Mulberry

Minä olen itsepintaisesti sitä mieltä, että maaliskuu on kevätkuukausi joten saappaiden seuraksi kaivoin kaprit esille kaapista. Muutenkin tein raivausta ja vaatekaapista poistuivat ne talvineuleet joita en ole kertaakaan käyttänyt tänä vuonna. Tottakai neuleet jäivät vielä kaappiin yllättävien pakkasten varalle, mutta sillä saralla ei ole uusia vaatteita odotettavissa hetkeen.


Perjantaina kaupasta kotiin tullessani huomasin pihamme puron olevan jo sulamisen puolella. Kovin lähelle kaidetta ei ollut mahdollista päästä jäävallin takia, mutta kyllä se siitä hiljalleen siis tulee se kevät. Toki tuo "puro" on huomattavasti leveämpi oikeasti, mutta ainakin osa siitä jo oli auki. Sai hymyilemään.


Paita: Esprit
Neule: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Vyö: Dublin
Kaprit: Yours
Kengät: Evans
Laukku: Mulberry

Perjantaina oli vuorossa illan istumista ystävän luona ja vaikka työvaatteissakin olisin voinut lähteä, niin mieli teki liikkua vähän vielä rennommissa vaatteissa. Nuo saappaat olivat muuten ehkä huonoin idea hetkeen, kyllä ne kadut vaan illalla sitten olivat liukkaan. Luistimet olisivat olleet toimivampi ratkaisu.
 


Kuvasin uutta ihanuutta vielä rapussa sekä ilman salamaa, että salaman kanssa. Kyllä sitä vaan on rakastettava <3

Lauantaina oli vuorossa vapaapäivälle aikainen herätys eli kahdeksalta (normaalisti kello soi yhdeksältä).Kävin Matemaatikon kanssa kiertämässä muutaman Punavuoren vintage liikkeen. Idea tähän oikeastaan lähti jo melkein viikko sitten kun huomasin Alexan blogissa kirjoituksen näistä liikkeistä ja innostuin houkuttelemaan Matemaatikon mukaani. Mitään emme löytäneet, mutta aamiainen Elielissä (ruokaa olisi kuvatun lisäksi ollut enemmänkin, hyvän hintainen perus aamiainen minusta) ja kävelykiertäminen oli kyllä muutoin ihana tapa viettää lauantai. Peräänkuuluttaisin kyllä noissa kaupoissa aavistuksen parempaa palvelua kuin se välinpitämättömyys, mutta toisaalta saimme kiertää rauhassa. Poikkesimme myös UFFilla Iso Roballa jossa oli Tasarahapäivät. Eroa edellisiin kauppoihin kyllä, mutta sieltä löytyi tänään käyttöön päässyt kaunis punainen vyö. 2€ hinnalla en oleta sen kestävän kovin kauaa. 


Takki: Christel&Co
Hanskat: Jostain pikkuliikkeestä Turusta
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot
Aurinkolasit: Esprit
Laukku: Mulberry
Huivi: Esprit
Neule: Nelly

Suoriuduttuani kotiin saakka kuvasi Kotinörtti vielä asukokonaisuudenkin, jossa olin liikkeessä ollut. Tarkoitukseni oli kuvata myös niitä liikkeitä lauantaina, mutta eikös kamerasta sitten loppunut akku Elielin kuvaamisen jälkeen. Ikävää.  Lauantai ilta menikin sitten isällä ja opettaen Pikkusiskolleni matematiikkaa. Tai siis Kotinörtti opetti, minä nyökyttelin fiksuna vieressä (ei mitään muistikuvaa miten jotain pallon tilavuutta lasketaan).

Tänään oli sitten vuorossa tapahtuma, jota olin odottanut jo pidemmän aikaa. Ollessani jokunen viikko takaperin kotona flunssan kourissa totesin, että näemme naisten kesken aivan liian harvoin. Niinpä lähdin ehdottomaan naisten lounasta rakkaimmille ystävilleni ja nopeasti kaikki saivatkin itsensä järjestettyä. Nna oli ainut, joka valitettavasti puuttui joukosta, mutta hänetkin onneksi saamme mukaamme kuukauden kuluttua tapahtuvassa uusintatapaamisessa <3


Suuntasimme Espalle ja Kappeliin. Itse ehdotin paikkaan nimen omaan vielä voimassa olleiden bliniviikkojen takia. Myös siksi, että ollut siellä remontin jälkeen vielä ollut. Itselleni Kappeli on paikka, jonne mennään viettämään erityisiä päiviä (kuten syntymäpäivät jne.) ja siksi tämä oli minusta paras mahdollinen paikka aloittaa kuukausittainen perinne naisten lounaasta. 


Pixie ihastui ruokapuolen kattokruunuun. Vähän ehkä massiivinen noin kotiin, ellei tietenkin omista suurta ja korkeaa salia, jonne tuollainen sopii mainiosti.


Minä innostuin ottamaan taiteellisempaa valokuvaa kun odottelimme pääruokia.


Omana pääruokana toimi mainiosti blini, smetana, suolakurkku, sipuli ja siianmäti. Puolitoista bliniä nuo herkut vaativat, siihen päälle Pixien lautaselleni siirtämiä lisätäytteitä ja sain harkita hetken aikaa, ottaisinko jälkiruokaa vai en.


Naapuripöytään vietiin uunijäätelö annos ja siinä vaiheessa ei edes tarvinnut harkita, ottaisinko vai en. Aivan taivaallisen makuista.


Arkeoligin creme brylee näytti sekin kyllä hyvältä. 


Ja Pixien (aavistuksen kaukaa kuvattu) rparperijäädyke. Oikeastaan siellä olisi voinut ottaa minkä tahansa jälkiruuan. Kolmisen tuntia aterioituamme koin viettäneeni mitä parhaimman sunnuntain ja oli aika suunnata kotia kohti valmistautumaan uuteen viikkoon.


Vielä kuvaa rakkaista ystävistä eli Pixie, Tanskatar, Arkeologi ja Matemaatikko. On se päätkin mukana oleva kuva olemassa, mutta joudutte blogin puolella tähän "päättömään" tyytymään. Itse olin matkassa seuraavassa asussa jonka Kotinörtti hetki sitten kuvasi:

Mekko: Mark's&Spencer
Vyö: UFF
Bleiseri: Dublin
Laukku: Longchamp
Laukun huivi: Next
Kengät: New Look

Todellisuudessa, en jaksanut vaihtaa saappaita pois jalasta Kappelissa, mutta tältä sen olisi pitänyt kokonaisuutena siis näyttää.

Vaikka kiireinen, niin kaikin puolin ihanan viikonloppu takana ja nyt jaksaa jatkaa taas. Toivottavasti teille kaikilla lukijoilla on ollut yhtä hyvä viikonloppu.

2 kommenttia:

 1. Moi Dahlia, täällä ilmoittautuu yksi about samankokoinen lukija. Kiitos kivasta blogista. Sulla on tässä postauksessa kaikki vaatteet ihan superihania. Varsinkin toi violetti neule, tosi kaunis. Laukku sopii loistavasti senkin kanssa. Nerokas sijoitus.

  VastaaPoista
 2. Moikka Linda,

  Kiitoksia, ihana kuulla, että blogilla on lukijoita ja hienoa, että vaatteet miellyttävät, tietäisit vaan kuinka monta kertaa parhaillaan vaihdan vaatteita ennen lähtöä :D Violetti neule on tosiaan tuliainen Saksasta, mutta ainakin syksyllä noita oli joka Seppälässä samantyyppisiä myynnissä :)

  Laukku on edelleen suuri rakkauteni, vielä näin alle viikonkin jälkeen ;)

  Ihanan aurinkoista päivän jatkoa sinne :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!