18.3.2012

Juhlallisuuksia.

Olen käytännössä koko viikonlopun viettänyt valistellen ja tänään juhlien isoäitini 80-vuotisjuhlia. Isän äiti asuu noin tunnin ajomatkan päässä meiltä, seuraavassa muutamia otoksia juhlapäivältä:


Rakastan näitä mummon parempia kuppeja, niin kauniita että. Ei kyllä mitään havaintoa siitä, mistä ne on tuotu ja koska.


Ruusuja, ruusuja ja vielä enemmän  ruusuja.Kakkukattausta sukulaisten juhlien puolelta.

Keittiössä hääräsi seuraavasti pukeutunut "kotihengetär":


Mekko: Next
Neule: Seppälä
Kengät: Pertti Pahlmroot
Helminauha: Mummolta rippilahjaksi saatu

Nyt tämä kahvia keittänyt ja jaloillaan seissyt menee valmistautumaan arkiviikkoon. Antoisat, mutta jalkojen kannalta aavistuksen raskaat juhlat takana.

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut hyvä viikonloppu!

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis punainen mekko! Saako kysyä, tilaatko netin kautta vaatteita vai ostatko matkoilta? Huomasin nimittäin, että kivoja brittiläisiä merkkejä vilahtelee asukokonaisuuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Itseasiassa teen molempia, tuon reissuilta ja tilaan netistä. Pääasiallisesti vaatteet ovat netistä, mutta veikkaan niitä taas tulevan ostettua pääsiäisen reissulta.

   Poista
 2. Kauniin punainen ja hyvänmallinen mekko :)! Huh, on varmasti ollut jalat poikki, sopivankorkuiset kengät olit valinnut!

  Ai jestas, mitä herkkuja! Onneksi mulla on tuossa leipomaani pätkiskakkua, ei tule ihan paha mieli :).

  Kauniita unia ja puhtia uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kengät eivät ehkä olleet se paras valinta, mutta sopivat kokonaisuuteen liian hyvin, että olisin jättänyt ne kotiin. Tyyli ennen tarkoitusta siis :D

   Poista
 3. Arvasin, heti kun olin kommentin lähettänyt, jotain unohtui...nuo kupit: ne on todella hienot, elegantit :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihanat, onneksi osasivat muut auttaa, mistä ne mahdollisesti ovat peräisin :)

   Poista
 4. Huh, mulla on noi samat kpit ja nimenomaan mummolta saatu. Jollei ihan väärässä ole, ovat peräisin itänaapurista. Äiti teetti minulle pienet lautaset kaveriksi, kun sarjaa on vain kuppiparit (6) ja sokerikko ja kermakko muistaakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kauniit, pelkään joka kerta kun niistä kahvia juo, että vahingossa hajoitan sellaisen :)

   Poista
 5. Mun äitillä on noi kupit, sai ne papalta kun mummo nukkui pois. Ne on mielestäni venäjältä(NL). Ne on jotenkin juhlalliset, eikä niistä juoda kuin juhlatilaisuuksissa. Mekko on tosi nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, uskoisin jo kuppien ulkonäön perusteella, että varmasti idän suunnasta ovat. Sääli ettei niitä ole markkinoilla muutoin näkynyt (ei sillä, en ole pahemmin etsinyt).

   Kiitos, mekko on yksi suosikeistani :)

   Poista
 6. Ihanan klassinen asu.:) Ja helmet viimeistelevät asun erittäin hyvin. En itse omista Pertti Pahlmroot:in kenkiä, mutta olen kuullut, että ne ovat hyviä kenkiä jalassa ja kestävät ikää hyvin. Mitä itse olet tykännyt niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Helmet ovat tosiaan samalta isoäidiltä jota juhlimme, nyt vasta oppinut niitä pitämään vaikka 15 vuotta sitten ne sainkin.

   Rakastan Pahlmrootin kenkiä, etenkin talvikenkiä. Lienevät ainuita, joissa pysyn kevättalven jäisillä liukkailla pystyssä koska niissä on kunnon pohja. Omaan jalkaani sopivia ja kestäviä klassikkokenkiä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!