26.3.2012

Juhlat.

Totesinkin perjantaina, että palaan tänne vasta maanantaina ja niinhän siinä sitten kävi. Aikataulutetun, mutta antoisan viikonlopun kruunasi rakkaan ystäväni Pixien syntymäpäivät, joista seuraavassa kuvien kanssa kerrontaa:
Olimme kaikki vieraat koonneet lahjaideamme samaan kasaan ja hankkineet lahjaksi kaksi korurasiaa. Pienemmän arkikäytössä oleville koruille ja suuremman sitten muille. Rasioille oli todellinen tarve ja lahjan saaja vaikutti ainakin suuresti niihin ihastuvan.Alkuruokia ja pääruokia. Naapureiden annoksia kuvatessa, niistä sai paremmin kuvat kuin omasta. Pihviannos pääruokana on myös aavistuksen tylsähkö.
Taidekuvia ja jälkiruoka, joka edelleen nostaa kyllä veden kielelle. Niin hedelmäisen kevyt ja hyvä.

Oma juhlalookkini oli seuraava:Mekko: Esprit
Bolero: YourFace
Saappaat: Gabor

Sen verran liukasta oli vielä, että kyllä se vaan oli parasta mennä saappailla. Illalla oli vielä viileääkin. tuo Espritin mekko on yksi juhlasuosikkini, menee asustamalla kesät talvet.
Kaulakorun olen tuonut Irlannista, pääsi vasta nyt ensimmäiseen käyttöönsä. Korvakorut sain puolestani syntymäpäiväsankarilta lahjaksi, nekin ensikäytössään. Niistä oikeastaan lähti koko asun värimaailman hakeminen, pitäähän päivänsankarin nähdä, että hänen lahjojaan käytetään. Hiuskoriste on ollut varastossani jokusen vuoden. Helppo tapa tehdä perus kiireessä kiskaistusta ponnarista juhlava versio.

Kotinörtin juhlalookki olikin sitten valittu omani mukaan eli mies soinnutti paitansa mekkoni värin kanssa:


Turha näistä on kysyä, mistä puku on, en tiedä.  Paidan tilasin Kotinörtille Mark's&Spenceriltä joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Meillä tosiaan harrastetaan tätä sointuvaa pukeutumista juhlia varten. Minusta se on samalla suloista, mutta Kotinörtistä myös helpottavaa kun käy kurkkimassa minkä värisen mekon minä laitan niin ei tarvitse arpoa paidan tai kravatin väriä kovin kauaa.


Tämä kuva otettiin oikeastaan sen takia, että salamalla saa kuvan paidan oikeasta väristä, samoin mekko on samaa kirkasta violettia. Rapussa (näemmä puoli yhdeksän) otetut valokuvat eivät oikein tehneet väreille oikeutta.

Juhlia muistellen, hyvää alkaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi hauska hiuskoriste, ja hyvä kokonaisuus. Olittepas komea juhlapari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Aina välillä pitää yrittää edes edustaa ja rakastan juhlia varten pukeutumista muutenkin, mukavaa näyttää joskus kivalta.

   Poista
 2. Tuo jälkkärikuva on erityisen ihanan näköinen. On hauska katsoa, miten olet tässä kehittynyt myös kuvaushommissa. Oli kivat juhlat, kiitos organisaattorille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sillä miehesi opettamalla erikoiskuvausjutulla jonka olemassa olosta en edes tiennyt ennen kuin hän opetti sen :) Hyvä, että kuvauksessa olen parantunut myös, kovasti ainakin tuli viikonloppuna harjoiteltua vaikka täällä ei kaikkea näekään (sinä tietysti muualta näet ne :) ).

   Aina sitä tuollaiset pienet juhlat järjestää, kohta alkaa monella muullakin olla synttärit, niin saadaan taas juhlia :)

   Poista
 3. Tosi kaunis asu ja todellinen hyvännäköinen pari olette. Hiuskoriste on muuten kanssa tosi kaunis. Munkin pitäisi hankkia jotain vastaavia, kun tää perusponnari on mulle muuten vähän liiankin mieluisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen havainnut noiden hiuskoristeiden olevan kyllä todella käteviä, tekevät hetkessä arkisesta ponnarista paljon nätimmän. Samoin erilaisista suhruisistakin nutturoista saa kivempiä kun laittaa kukan hiuksiin. Ja kiitoksia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!