29.3.2012

Mitä sen laukku oikein sisältää?

Olen luonnostani kovin utelias ihminen ja tässä yhtenä päivänä aloin töissä miettimään, että miten siistiä olisi päästä kurkkimaan ihmisten käsilaukkuihin. Näitä tällaisia veskan sisältö postauksia on aina välillä blogeissa ja koska omaani en ole hetkeen kuvannut niin tässä tämä:


Tässä se siis kekottaa, töissä semmoisen harmaan metallisen työnneltävän kolmilaatikkoisen laatikoston päällä. Semmoisen joita on noin joka toisessa konttorissa. Meillä ne kulkevat nimellä käsilaukkuteline.


Koko kokonaisuus levitettynä esille. Totesin tosin, että niin autonavaimet kuin kotiavaimetkin puuttuvat kuvasta, samoin kuin kännykkä, mutta siellä ne ovat muiden seassa.


Olen sen verran vanhanaikainen vielä, että haluan paperisen version kalenteristani. Siinä on sitten kynä kiinni ja tuo musta littana asia on Äidiltä saatu peli. Naisella pitää minusta olla kunnon kokoinen peili mukanaan. Jos siihen on mahdollisuuksia. Irtopeili piti hankkia kun siirtyi mineraalipuutereihin, niissä rasioissa kun ei sitä peiliä ole mukana.


Mukana kulkee myös nahkainen meikkipussi (vuosien saatossa kolhuuntunut, mutta todella monta vuotta mukana menossa jaksanut. Sekä tuomoinen musta verkkopussukka jossa on Bebanthen, käsirasva, allergialääkkeet, migreenilääkkeet, muutama laastari, pari ponnaria, muutama hiuspinni, tavallisia särkylääkkeitä ja muuta "sälää" joka muuten olisi pitkin laukun pohjaa.


Sateenvarjo ja hanskat kulkevat mukana, hanskat jätän hyvin myöhään vuodesta pois, sateenvarjoa en oikeastaan koskaan. Kännykkään myös hands free - kuulokkeet. Joita käytän todella harvoin kyllä, mutta jos olisi tarvetta puhua autossa puhelimeen, niin on se mukana.


Aurinkolasit, lompakko (jossa näemmä kuitit tunkevat jo ulos) sekä pokkarikamera jota tässä edustaa kotelo. En tosiaan kanna järkkäriä mukana töissä, joten pokkarilla mennään.


Otin vielä tästä pikaisesta alkuviikon väsäyksestä kuvan. Ei se kaulanauha vaan ollut kiva työavaimissa, vähän vaan helmiä klipsiin ja hyvin mennään taas, kunnes saan jonkun paremman idean.

Mitä teidän laukkunne sisältää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!