Raita-asuja.

Minä rakastan raitoja, etenkin näin keväällä. Kuitenkin uskaltauduin vasta viime keväänä/kesänä ostamaan ensimmäisen raidallisen paitani, kiitos rakkaan Pixien "pienimuotoisen" yllytyksen. Jotenkin koin, että raidat eivät sovi minulle. Taustalla kummitteli sekin, että Äitini rakastaa raitoja myös ja Äidin kopiolta näyttäminen ei ollut se ihanteellinen idea missään vaiheessa. Ostin kuitenkin myös tänään käytössä olleen Espritin neuleen ja sen jälkeen ei oikeastaan ole ollut paluuta. Minulle raidat tuovat tänä keväänä sen kevään j vaikka lauantaille olisi luvattu miten kökköä keli tahansa, niin nyt ainakin nautin keväästä.


Neule:Sokos
Mekko: Mark's&Spencer
Kengät: Deichmann (Tanska)

Ihan pelkällä tuon mekon yläosalla ei meinannut eilen tarjeta, joten kaivoin kaapista sitten jo useamman vuoden palvelleen valkoisen neuletakin. En pahemmin perusta napillisista neuletakeista, mutta tämä on ollut suosikkini jo varmaankin noin viisi vuotta. Mekko toimi hyvin hameenakin. Kiva aina välillä muistaa sekin, että mekoista voi näyttää pelkän ala- tai yläosankin.


Neule: Esprit
Bleiseri: Vila
Kaprit: Your's
Kengät: Mark's&Spencer

Tänään oli sitten vuorossa raitaa yläosassa ja jälleen mentiin pelkistetyllä tyylillä. Tämäkin vaihtelee, joskus kaipaan yksinkertaisen pelkistettyä, joskus taas lisään jotain yksityiskohtaa tuomaan enemmän jujua juuri sinä aamuna niin tylsään asuun. Tänäänkin pyörittelin punaista huivia käsissäni, mutta totesin tämän riittävän.

Purevatko raidat teihin? Miten te yhdistäisitte niitä?

Kommentit

  1. Ofiice-tyyylisi on aina niin mukavaa katseltavaa. Ja nyt taas, oih, miten kaunis mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Koetan aina olla asiallinen, mutta muistaa, että tarkoitus ei ole saavuttaa "tätilookkia", mikä se sitten ikinä lienee :)

      Poista
  2. Ihana mekko ja muutenkin tykkään molemmista asuistasi :)! Kyllä se mun on alettava metsästämään itsellekin jotakin raitaa kevääksi+kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Raitoja vaikuttaa tällä hetkellä olevan joka kaupassa, joten eiköhän se oma raita sieltä vastaan kävele :)

      Poista
  3. Kivasti nuo raidat sinullekkin sattuvat. Itse pidän raidoista, kuten sen jo tiedätkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin ihailemassa jo raitakokonaisuuksiasi, kyllä ne vaan ovat niin keväisiä jokaisen päällä jos minulta kysytään :)

      Poista
  4. Täällä ilmoittautuu myös raita-fani!
    Aikoinani olin ihan hulluna Marimekon tasaraita paitoihin! Muistaakseni niitä löytyi kaapistani n.20 kpl. Lasten ollessa pieniä ,tykkäsin heille myös ostaa niitä:) Nyt omistan vain yhden punaisen Mari raidan, tosin kesäksi voisin ostaa musta-valkoisen...
    Kauniit asuyhdistelmät!
    Pitääkin kaivaa hame kaapista kun ilmat lämpenee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Olen itsekin hurahtanut raitoihin, en tosin vielä pahasti, mutta tänä keväänä hankittuna jo neule ja mekko. Katsotaan mihin tämä villitys vielä oikein johtaa :D

      Poista
  5. Ihana tuo raitahame. Saisko mekosta kuvan vielä ilman villatakkia :)
    Raidat on ihan must, ja nyt olen saanut päähäni, että tarvitsen töihin puolihameen, missä vaakaraitoja. Siis tarvitsen, hih. Näin jo Espritillä kivan puna-sini-valko-beige-raidallisen hameen, mutta se jäi toistaiseksi kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :)
      Mekosta ihan pelkällään kuva postauksessa täällä: http://xlelamaa.blogspot.com/2012/02/m-tilaus-ja-uusi-blogi.html

      Tottakai tarvitset! Ja kun tarvitsee, niin silloin on ilman muuta myös saatava. Itse katselin Seppälässä mekon helman idealla olevia mustavalkoraidallisia versioita, mutta jäivät vielä kauppaan :)

      Poista
  6. Kauniita asuja! Tuo raitahame on etenkin mieleeni. :)

    Minulla ei raitaa taida paljon kaapista löytyä. Yksi mustavalkoinen trikoopaita sentään on. Olen käyttänyt sitä yleensä jonkin topin tai tunikan alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ei se raita kaikkien mieleen ole, itsekin mietin kauan, että uskallanko :)

      Poista
  7. Kauniita asuja jälleen. Erityisesti tuo yhdistelmä raitapaita, caprit ja valkoinen jakku, ihanan keväinen. Aika nerokasta muuten käyttää mekkoa vaan hameena. En itse ole koskaan älynnyt käyttää mekkoja sillä tavalla, mutta epäilemättä tuolla tavalla mekkoni olisivat paljon enempi käytössä. Pakko kokeilla joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Käytän kohtalaisen usein mekkoja hameina, mekkoja kun on niin monta, hameita huomattavasti vähemmän.

      Poista
  8. Ihana mekko! Ja kyllä todellakin raidat on ihan must-have-osastolla!
    Mukavaa viikonlopun odotusta<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Hyvää viikonloppun odotusta myös sinne! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!