22.3.2012

Ruskean ja turkoosin liitto.

Olen aina ollut mieltynyt turkoosin ja ruskean yhdistelmään. Tai no, en aina, mutta viime aikoina. Enemmänkin niin, että ruskea on pääasiassa ja turkoosia edustavat sitten korut ja yksityiskohdat. Tiistaina olin saanut kasattua seuraavan kokonaisuuden:
Mekko: Monsoon
Bleiseri: Dublin
Vyö: Isän vanha Italias
Kengät: Mark's&Spencer
Korvakorut: NewLook
Turkoosi rannekoru: Dublin
Hopeinen rannekoru: Lahja ystävältä

Näissä mentiin tiistaina, miten teillä, iskeekö teihin ruskean ja turkoosin yhdistelmä ollenkaan?

Huomaa muuten taas kevään tullen, että mekko on yksi suosikeistani, sen verran ahkerasti sitä on tullut käytettyä ja tulee varmaan jatkossakin pidettyä. Huomioimisen arvoista on myös ohuisiin sukkahousuihin siirtyminen. Toki vielä saappaiden kanssa, mutta edistystä se tämäkin.

6 kommenttia:

 1. Monsoonin mekot (ym.) on niin ihania! Tuo istuu hyvin sulle :). Ja väriyhdistelmä herkullinen!

  Onpa kauniit korut! Mä olen päättänyt opetella käyttämään ahkerammin koruja. Lasten ollesa vauvoja tai ihan pieniä, käytännöllisyyssyistä jääneet. Korjataan tilanne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monsoonin vaatteet ovat monesti omaan makuuni liian värikkäitä, mutta välillä sieltä löytyy näitä yksivärisiäkin versioita :)

   Hyvin ymmärrettävää, ettei pienten lasten kanssa mitään roikkuvia korviksia tmv. tule käytettyä. Muutoin ovat korut minusta oivallinen keino piristää muuten ehkä tavallista vaatetusta :)

   Poista
 2. Minäkin rakastan ruskean ja turkoosin yhdistelmää. Vanhassa kodissa mulla on sisustuksessa tekstiilit just ruskeita, turkooseja ja valkoisia. Sulla on asu taas todella kaunis ja kesäinen. Vaalea jakku jotenkin tuo myös kesän mieleen. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sisustuksessa en ole vielä kauhean pitkälle turkoosin kanssa, mutta veikkaan senkin olevan edessä vielä. Valkoinen jakku on oikeastaan kesätakki, mutta sekin yksi suosikeistani niin tulee käytettyä kyllä paljon. Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!