21.3.2012

Trenssi aamu.

Tänään aamulla se sitten tapahtui, kaivoin trenssit pois kaapista. Olin käyttänyt jo kertaalleen punaista trenssiäni, mutta silloin ilma oli liian viileä. Nyt oli vuorossa mustan kokeilu. Uskaltauduin kokeilemaan trenssiä kun kuuntelin aamulla vähän kuuden jälkeen juontajien toteavan, että kyllä töihin tullessa oli jo yksi aste plussan puolella. Jos Pasilassa on niin lämmin, uskallan laittaa kevättakin jolla selvitä autolle ja takaisin. En tiedä olisinko uskaltanut laittaa sitä päälleni jos olisin jotenkin ulkoillut pidempään, mutta kyllä sillä tarkeni oikein hyvin.Musta trenssi on ystävältäni lahjoituksena reipas kuukausi sitten saatu, harkitsen vaihtavani tuota vyötä tuohon. Pahoittelut noista ihastuttavista itse otetuista kuvista. Toinen hissistä ja toinen aamulla töissä. Ehkä se idea niistä kuitenkin selviää.

Itse ei tarvinnut asukuvia sentään kuvata vaan Mrs Canada otti kuvat:


Bleiseri: Dublin
Paita: Mark's&Spencer
Housut: Your's
Kengät: Mark's&Spencer

Näin raikkaalla vaatetuksella mentiin. Ihana pitää noita talvella tulleita kevät- ja kesävaatteita päällä. Värit ovat hyvin tervetullutta vaihtelua.

6 kommenttia:

 1. Kyllä tänään vaan oli lämmin päivä! Lähtiessämme hakemaan eskarilaista ja palatessamme kotiin oli pakko vaihtaa lapsille kevyempää päälle, kun halusivat temmeltää aurinkoisella pihalla :). Mä erehdyin harjailemaan pikkutieltämme (n.4-5m) hiekkaa ja johan tuli kuuma! Huomenna sitten vähemmissä vaatteissa, tai siis toivottavasti lämpimänä, aurinkoisena jatkuu :)!

  KIva asu sulla ollut :)!

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella, että kuuma olisi tullut jos jotain olisi tehnyt, itse en sen suuremmin kun kaupassa käynyt (tuskan hiki siellä tulee toki jonoissa, mutta ei muuten). Tänäänkin sai trenssin kiskoa päälle, toivottavasti vaan lämpenee kunnolla, pääsee talvikengistäkin eroon.

  Kiitos :) Tuon paidan päällelaittamista onkin ondotettu, tuli tammikuussa postista jo.

  VastaaPoista
 3. Ooh, sullahan on jo tosi kesäisesti caprit päällä. Ihan varma kevään merkki! Asu näyttää muutenkin tosi raikkaalta. Pitäisköhän sitä itsekin kohta kaivaa vähän keväisempiä vaatteita kaapin perukoilta esiin? Voi miten mäkin odotan kelejä, jolloin farkut ja paksut neuleet ei enää ole pakollisia. Nimim. Työpaikka vanhassa tehtaassa, jossa lämmitys ei ihan pelaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä (tietty) sukkahousut caprien alla ihan varmuuden vuoksi :D En mä niin luota siihen, että olis vielä kevät. Itse ainakin tuli paljon parempi olo, kun sai vähän kaivaa kevät/kesä vaatteita kaapista, tuli paljon pirteempi olo, kun ei oo aina sitä musta/harmaa/ruskee kokonaisuutta :)

   Poista
 4. Jollakin tasolla olen ihan kade siitä, että voit Puketua töihin. Itsellä kun on työvaatteet, ajattelee helposti, ettei sillä kotiasulla ole niin väliä...ja taas mennään varkuilla ja virttyneellä trikoopaidalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on välillä myös päänvaivaa aiheuttava asia, kun miettii, mitä ihmettä sitä tänään pukisi päälleen ja kaapissa ei ole mitään päälle pantavaa. Kummassakin omat hyvät ja huonot puolensa siis :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!