17.3.2012

Välähdyksiä menneeltä viikolta.

Olen oppinut hiljalleen pitämään kameraa mukanani erilaisissa riennoissa. Tai yleensäkin kaivamaan sen sieltä loukun puolelta ulos useammin kuin tähän mennessä. Tässä siis aikajärjestyksessä vielä tältä viikolta esiintymättömiä kuvia.


Tiistaina oli omituinen keli kun niitä sateita tuli parikin kunnon raekuuroa. Koetin saada valokuvaa aikaan tuosta tumman taivaan ja heleän taivaan eroavaisuudesta, sisällä ottaessa ei vaan tahdo saada kunnon kuvaa aikaan.


Kauluspaita: Seppälä
Neule: Next
Hame: Voglia
Kengät: Mark's&Spencer

Tiistaina oli pellavahameen esiin kaivamisen vuoro. Näissä iltapäivällä Mrs Canadan ottamissa kuvissa on ilmiselvää, miksi en tuota hametta usein käytä. Rypistyy istumatyössä niin helposti, vaikka muuten siitä suunnattomasti pidänkin.
Tiistaina kävin syömässä ystävän kanssa Myassa, yhdessä keskustan suosikkiravintoloistani. Jotenkin noita ruoka-annoksia on aina vaan pakko kuvata. 


Mekko: Mark's&Spencer
Bleiseri: Dublin
Vyö: UFF
Kengät: Mark's&Spencer

Keskiviikkona oli seilorihenkisempi olo ja siksi tämä kokonaisuus tulikin sitten kaapista kaivettua. Muutoin keskiviikkona sitten tein kotitöitä, laitoin ruokaa ja muuta vastaavaa. Joten siitä ei pahemmin ole kuvaa tarjota.

Kuvaa ei myöskään ole torstain eikä perjantain asuista. Torstaina me yksinkertaisesti unohdimme töissä ja kun pääsin illalla kotiin niin tahdoin vaan peiton alle. Perjantaina aikainen töistä lähtö ja niskojen jumittaminen saivat aikaan kameraa pakenemisen.


Torstailta on kuitenkin tällainen hauska kuva, jonka otin parhaalta ystävältäni vieläpä salaa. Eli kiersimme puoli kauppakeskusta etsiessämme hänelle farkkuja. Omat ihonhoitotuotteeni olivat paljon helpommin löydettävissä. Onneksi niitä sopivia housujakin löytyi ja kumpiki poistuimme yhdeksän jälkeen tyytyväisenä koteihin.

Tällainen siis oma viikkoni tähän mennessä. Edessä isän äidin syntymäpäivät, joiden kanssa meneekin sitten loppuviikonloppu. Lahja on onneksi ostettu Pentikiltä samalla eilisten sisustamisten kanssa, joten enää on kakun teko jäljellä.

6 kommenttia:

 1. Heippa Dahlia :)!

  Jättämäsi kommentin perusteella tein hieman salapoliisin työtä ja jäljet johtivat tänne sun mukavaan blogiin->hyvä!

  Aivan ihana tuo raita-asu!!

  Klikkauduin lukijaksesi, löydän tieni tänne helpommin :) ja jatkan blogiisi tutustumista paremmin viikonloppuna.

  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna! :)

   Suunnattomasti tervetuloa lukijaksi. Onhan tänne noita juttuja ehtinyt kertymään, että saa hetken aikaa lukea niitä. Ihanaa saada uusia lukijoita <3

   Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Aivan ihana kokonaisuus ja värit! Ja todella hyvin pukee sua tuo mekon malli ja vyön korkeus, huippuvalinta!! :) Vitsit, pitää lähteä itsekin kaupoille metsästämään tuollaisia merellisiä kuoseja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia :) Rakastan tuota mekkoa, sääli vaan, ettei sitä voi joka päivä pitää päällään :)

   Raidat ovat itselleni selvä kevään merkki, siksi niitä onkin kaivettu kaapista nyt esille urakalla.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!