27.3.2012

Viime viikolta ja tältä viikolta.

Purin taas kansiota, jossa kuvia on blogia varten ja seuraavia sinne oli jäänyt:


Kävin torstaina katsomassa Helsingin kaupunginteatterissa Kuninkaan puheen. Päin vastoin kuin muutama lehtiarvostelu, minä pidin teatterista todella paljon. Omasta mielestäni ihastuttavaa näyttelijätyötä, johon kyllä antoivat kaikkensa.


Perjantaina oli ensimmäinen päivä valkoisen trenssin kanssa. Salamalla otettu kuva hississä ei ehkä ole se paras mahdollinen.


Bleiseri: Vila
Paita: YourFace
Housut: Your's
Kengät: Deichmann (Tanska)

Perjantaina menin ensimmäisen kerran avokkaissa töihin tänä keväänä. Viileää se oli ja juuri ja juuri tarkeni autoon saakka mennä, mutta menin kuitenkin. Ensimmäiset Tankasta ostetuista kengistä siis käytössä.


Neule: Sokos
Paita: Seppälä
Hame: Next
Kengät: Mark's&Spencer
Koru: Pixieltä tuliainen Unkarista

Eilen mentiin sitten vähän paksummilla vaatteilla. Saappaat jalassa töihin. Ihan vielä ei olleet ne avokaskelit, mutta hiljalleen alan taistelemaan kyllä niiden puolesta.

Kevättä odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Minä odotan myös, että saan vaihtaa talvitakin trenssiin. Kaunis tuo sinun valkoinen trenssi:) Näyttää oikein kivalta kun siihen on laitettu vyö ja värikäs huivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vyö tuo ruhtiä muutoin kovin valuva-kankaiseen takkiin. Kyllähän se trenssi on vähän viileä vielä, mutta autolla kun liikkuu töihin, niin tarkenee. Bussilla jos menisin niin olisi talvitakki voelä käytössä.

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!