29.4.2012

Aurinkoinen lauantai.

Eilinen päivä meni rauhallisissa merkeissä, mitään suurempaa emme tehneet. Illalla olisi ollut yhdet tuttavan syntymäpäiväjuhlat, mutta koska innostuin nostelemaan selkäni kanssa liikoja, niin sen jälkeen sainkin sitten maata vaakatasossa. En sinällään valita, selkään ei enää satu ja minä sain nukuttua kaikki univelat pois reippailla 12h yöunillani. Päivältä kuitenkin on näitä kuvia:Pihallemme oli muutamassa päivässä ilmestynyt kevät. En varmaankaan aamulla katsele ympärilleni niin tarkasti, että huomaisin, mutta eivät nuo silmut minusta noin pitkällä vielä torstaina olleet. Ihanan lämmin kevättuuli joka puhalsi jo perjantaina jatkoi lauantaina.


Paita: Evans (Dublin)
Vyö: YourFace
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta (Deichmann)
Laukku: Mulberry
Takki (istuma-alustana): Halonen
Rannekorut: Evans (verkosta)

jos vähän erilaista asukuvaa, ettei aina seisten vaan tällä kertaa pihalla olevaa matontamppaustelinettä lainaten. Ihana kun voi jo olla pihalla hetken ilman takkia, ilman siis, että paleltuu. Muuten, että voi olla ulkona avokkaissa miettimättä jäätyvätkö jalat vai eivät. Kävimme ensimmäisenä kauppakierroksellamme Sellossa.


Sillä aikaa kun mies tankkasi autoa kuvasin minä, joka odottelin ratin takana Sellosta ostamaani tuotetta:


En varsinaisesti tiedä, menevätkö Inglotin ostokset tahtoo vai tarve hankintojen piiriin, periaatteessa tämä ei ollut mikään ehdoton tarve (kuten vaikka loppunut puuteri), mutta kaipasin itselleni kesään ja kevääseen sopivaa vaaleaa nude-palettia:


Tällaisen kauneuden sain sitten kasattua, minusta kivan vaaleita sävyjä, voin joskus koettaa kuvata lopputuloksenkin niillä, jos sille on halukkuutta. Sopivan vaaleita keväälle, aivan liian vaaleita talvelle, ainakin omaan makuuni. Tälle vuoden ajalle nyt ehdottomasti paras kuitenkin.


Ostosreissun suuntana varsinaisesti oli kuitenkin uskaliaasti lauantaina Ikea. En kovin mielelläni Ikeassa käy, koska ana siellä on tungos, muta käyn hakemassa tarpeeseen tuotteet jos tarve ilmenee. Tämä siis ei ole minulle mikään shoppaus kauppa, vaikka tälläkin kertaa ostin heräteostoksen (vaatekaapin oven päälle tuleva koukku, jotta siihen saan riukkumana keittiön korkeassa kaapissa essun).


Nälkä siellä kuitenkin yllätti, joten koska ruoka ei ole mitenkään suunnattoman kallista, niin kipaisimme syömään lihapullat. Kakkupala meni puoliksi, minä söin makean päälliosan ja Kotinörtti ei niin makean alaosan. Hyvä jako kummankin mielestä.


Sen koukun lisäksi mukaan tuli siis kaksi sängynaluslaatikkoa. Vuosikausiaa siellä on pidetty tavaraa sellaisissa avoimissa pusseissa ja totesin, että jos vaikka laittaisi ne siististi piiloon laatikoihin. Ei mitään kovin kauniita laatikoita, mutta eipä niitä kukaan sieltä näe.

Sen jälkeen tosiaan siivosin ja sisustin ja venäytin selkäni. CSI NY oli sitten seurana loppuillan, Kotinörttikään ei valittanut kun sai sarjaansa katsoa rauhassa. Kaikkineen siis ihana lauantai ja nyt edessä sunnuntai brunssi, jolta olemme jo myöhässä, koska aikatauluun tuli lisäkoukkauksia joista vielä eilen en tiennyt.

Ihanan aurinkoista sunnuntaita sinne jokaiselle <3

2 kommenttia:

 1. Aijai, nyt alkaa tuntua enemmän keväältä, kun aurinkokin paistaa niin upeasti! Silmujakin näkyy viimein. Koivut ovat täynnä urpuja, mutta siitä en allergisena niinkään riemuitse. x)

  Kiva asu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kevättä on ihana katsella, meillä on talon vieressä semmoinen hiekan peittämä lumikasa, jonka seuraamista olen tässä seurannut. Varjoisassa paikassa kun on, niin seurattavaa on vielä. Toivottavasti allergia ei ole niin paha, ettet pääse ulos nauttimaan ihanasta kelistä.

   Hyvää sunnuntain jatkoa ja kiitoksia asukehuista :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!