16.4.2012

Ihana sunnuntai brunssi.

Mennyt viikonloppu oli kyllä tavan vierailuviikonloppu. Ensin oli Pixien luona pullaa perjantaina, sen jälkeen S.n luona lauantaina hyvää ruokaa ja vielä sunnuntaina Nna ja tämän mies herkuttelivat ihastuttavalla brunssilla (jonka jälkeen ei kyllä ihan heti ollut nälkä). Itse heräsin jo ennen kahdeksaa sunnuntaina, mutta vähän ennen puolta päivää suuntasimme Kotinörtin kanssa ihanan lähelle, 10min ajomatkan päähän herkuttelemaan:


Tämä kuva oli ihan pakko ottaa, vaikka ei sitä tuulilasin läpi toki mitään maailman parhaimpia kuvia saa aikaan. Sunnuntaina ilma oli ihan mielettömän kaunis ja aurinko helli oikein kunnolla. Kyllä sitä sinistä taivasta onkin tässä tullut kaivattua.


Paita: Dublin
Vyö: Dublin (tullut paidan mukana)
Huivi: Äidiltä tuliainen Saksasta
Kaprit: Yours
Takki: Halonen
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina) 
Laukku: Mulberry

Aurinkoisella kelillä on muuten pirun vaikea poseerata ilman aurinkolaseja (jotka ovat jossain kateissa tällä hetkellä) rypistelemättä otsaa omituisesti. Noh, ihan jees kuvia. Onneksi on trenssi kelit, pääsee pitämään noita kaikkia. Punainen toi muuten ehkä harmaa-musta-valkoiseen asuun pirteyttä.Tällaisia aivan taivaallisia herkkuja meille oli laitettu. Ei tosiaan tarvinnut syödä kun vasta ihan illalla eilen, hyvin kantoi kunnon brunssi koko päivän. Voisitteko rakkaat ystävät järjestää brunssin joka sunnuntai niin voisi vaan herkutella? Voi toki olla, se saattaisi näkyä vaikka lantiolla se moinen mässääminen jossain vaiheessa.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Minusta oli todella ihanaa, että tulitte viettämään sunnuntaita kanssamme. Lähti päiväkin paljon kivemmin käyntiin, kun tiesi, että on kivoja vieraita tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää selvästi vierailla siis useammin, koska itsellänikin oli vallan mainio päivä hyvän brunssin jälkeen.

   Poista
 2. Ja kiva asu, todella onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus sitä sunnuntainakin jaksaa kaivella kaappia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!