Kotimaisia ostoksia.

Nyt on kyllä viime aikoina sitten tullut tehtyä liikaakin ostoksia, kun vasta pääsin sanomaan, ettei mitään uutta ole olemassa. Osa ostoksista on tehty ihan tarpeeseen, osa vain siksi, että tahdon. Nyt saakin sitten hetken aikaa olla vain ostelematta mitään ja pitää uusia ihania vaatteita päällään. Tarpeeseen tehdyt ostokset olivat kosmetiikkaa, mutta niistä myöhemmin.

Puhutaan ensin tahtomisesta.

Minä nimittäin sain päähäni jossain parisen kuukautta sitten, että haluan kesäksi valkoisen bleiserini lisäksi myös turkoosin sellaisen. Helppo homma, verkkokauppojen sivut auki ja etsimään? No mutta kun niitä ei ole. Koetin aina säännöllisesti katsoa vakiopaikoistani, välillä jopa vähemmän vakiopaikoistani, mutta en löytänyt mieleistäni. Turkoosia ilmeisen vähän muutenkin oli tarjolla.

Sitten, viime viikon alussa selasin H&M.n verkkokauppaa ja siellähän se sitten oli. Hyvin kaunis, juuri oikean turkoosi bleiseri odottamassa 30€ kohtalaisella hinnalla (en nimittäin ole yhtään varma, että enää ensi kesänä tätä pidän, joten en halunnut maksaa siitä hunajaa). Sen sijaan, että olisin tilannut bleiseriä, kiskoin Kotinörtin H&M.n liikkeeseen. Ajattelin, että kerrankin minä menen ja ostan liikkeestä. En ostanut, samaa mallia oli vain tumman sinisenä ja sitäkin kaksi kokoa jäljellä. Onneksi toinen niistä oma kokoni, joten sain sovitettua, että on oikean kokoinen.

Ei siinä sitten auttanut kun liikkeestä kotiin ja netistä napsuttelemaan tilausta:




Torstaina illalla ei kyllä valitettavasti ollut yhtään sellainen olo, että haluan naamaani näkyviin, joten päättömiä kuvia Kotinörtti sitten kuvasi. Ihanan kirkas turkoosi bleiserini pääsi jo heti käyttöön eilen, siitäkin on kuvia vielä tulossa.

Mitäs pidätte, ovatko kirkkaan bleiserit ja jakut teidän mieleenne? Miten te yhdistelisitte tätä turkoosia? Itse ajattelin heti sekä valkoista, että mustaa että niiden yhdistelmiä.

Samaan tilaukseen livahtivat mukaan:


Minusta hiuskoristeita ei vaan voi olla koskaan liikaa, sen verran usein on huono hiuspäivä tullut nähtyä.


En tiedä mikä tässä rannekorussa viehätti, mutta se oli saatava mukaan myös. Yleensä en kullasta pidä, mutta tämä vaikutti ihastuttavalta.

Nyt ulos ihanaan aurinkoon!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Tykkään! Ja juuri noin; mustaan yhdistettynä (tai lisäksi ripaus valkoista). Tämä kevät on kummallinen; minä rupesin haluamaan vihreätä bleiseriä, enkä mitenkään voi tykätä vihreästä. En ole löytänyt, Zaralta löytyi tumman vihreä, ja se saa luvan kelvata. Ellen sitten nyt ala haikailemaan samaa turkoosia bleiseriä kuin sinulla, näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä ihastuin tuohon mekkoon yhdistettynä niin, että pistin sen töihinkin päälle samanlaisena kokonaisuutena. Vähän houkuttaisi valkoisten housujen kanssa kokeilla samaa. Saas nähdä miten käy.

      Se on kyllä kummallista tämä kevät, kun tahtoo värejä vaatekaappiinsa, joita muuten ei kyllä päällensä laittaisi kovin helposti. Tuo turkoosi on kyllä hyvä ja netissä oli ainakin muutamaa muutakin väriä samasta bleisseristä, sieltä löytyy jos kaupassa ei juuri sitä tiettyä väriä ole :)

      Poista
  2. Noissa "rihkamakoruissa" on just se että on pakko saada! Minulla on niitä tosi paljon...silti on aina käytävä katsomassa josko löytäis jonkin uuden.
    Ostamasi bleiseri sopii kauniisti mustan mekon kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, niihin tulee semmoinen "tahtooooo" ja sitten ei kauheasti ajattele, että oliko niille oikeasti tarvetta. Kummasti niitä vaan ostaa ja minä kun en osaa koruistani edes luopua.

      Kiitoksia.

      Poista
  3. Siis aivan ihana jakku :)! Ja kaikinpuolin sulle hyvä!

    Mä tykkään kovasti turkoosista, mutta vaatekaapin uusimisen johdosta (kun tuo paino vaan pudonnut ja pudonnut) tällä hetkellä ei taida sopivassa koossa löytyä enää mitään :(. Mä voisin hyvin ostaa turkoosin jakun,mutta mulla on etsinnässä nyt musta.

    Turkoosiin sopii juuri musta ja valkoinen erinomaisesti. Tuo yhdistelmä joka päälläsi näyttää hyvältä :).

    Ihanat lisukkeet olet ostanut! Mäkin olen pyöritellyt pariin otteeseen ruusukkeita käsissä ja paria kaulakorua..Tulee vaan päättämisen vaikeus ;).

    Hyvää illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Vilkaise netistä, siellä oli ainakin tuota jakkua joka värissä ja joka koossa vielä tarjolla, enkä usko niiden kadonneen niin nopeasti. Mustista en tiedä, oliko niitä, vaikka sellainen kyllä pitää noin muuten jokaisella mielestäni olla kun menee kaiken kanssa.

      Rakastuin tuohon rannekoruun niin, että se on nyt killunut kädessä ja hiuskoristeetkin pääsivät kokeiluun. Mun ongelma noiden korujen ja koristeiden kanssa on se, että en valitse kun otan kaikki :D

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Kauniisti istuva jakku. Oikein huutaa jotain valkoista seurakseen, minun mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä valkoisenkin kanssa tulee aivan varmasti pidettyä ja siitäkin kuvia tänne laiteltua, sen verran suosikiksi tuo samantien muodostui, selvästi olen pirteää väriä kaivannut.

      Poista
  5. Tosi kivan värinen tuo jakku,sopii kyllä sinulle hyvin! :) Itselläni on ostoslistalla kesäksi valkoinen bleiseri jos vaan oma koko jostain löytyisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Valkoista bleiseria himoitsin minäkin ja muutama kuukausi sitten sellaisen Vilasta löysin, ellen väärin muista, niin H&M.n valikoimassa oli myös valkoista versiota.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!