24.4.2012

Lisää verkkokauppoja.

Koska edellinen merkintä Britti verkkokaupoista osoittautui sen verran suureksi menestykseksi, niin ajattelin kertoilla teille niitä kaikista lopuistakin verkkokaupoista, joista olen tilannut. Niistä on kyseltykin jo osasta, että miten tämä ja tämä, alla sitten kaupoittain selityksiä, että miksi en aikaisemmin ole tilannut tai jos olen tilannut, niin mitä mieltä olen. Siis samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla mennään. Mitään uutta ja ihmeellistä en ole tässä välissä ehtinyt löytämään, mutta muutaman kuitenkin ajattelin vielä esitellä. Kotimaisia en ole tähän laittanut, niistäkin voin kertoilla, jotenkin on vaan sellainen olo, ettei ole tarvetta kertoa miten H&M tai Ellos toimittavat.

Feel Unique


Kosmetiikkaa, kosmetiikkaa ja vähän vielä lisää kosmetiikkaa. Törmäsin tähän ensimmäisen kerran vajaa vuosi sitten, en muista minkä blogin kautta, mutta ihastuin Feeluniquen tuotevalikoimaan samantien. Olin silloin etsimässä halvempaa vaihtoehtoa josta hankkia Bare minerals tuotteeni ja tässä oli vastaukseni. Mineraalien lisäksi Feeluniquelta ovat saapuneet kotiini myös Redkenin shamppoot ja hoitoaineet. Olen kauhean huono kokeilemaan mitään uutta kosmetiikkaa ja pysyn hyväksi havaituissa tuotteissa. Feeluniquella on kuitenkin laaja valikoima tuotteita, joita kannattaa käydä vilkaisemassa, jos sieltä omaansa löytäisi.

Hinnoissa sanottakoon nyt se, että BareMineralssin puuteri (tai purkissahan lukee foundation, mutta se nyt kuitenkin se irtopuuterin näköinen asia) jota käytän maksaa noin 45€ ellei jopa 50€. Tuolla se maksaa 21€. Parasta ehdottomasti paikassa on se, että sieltä ei ole postikuluja. Ongelmana taas on hintarajojen kanssa kikkailu. Feelunique toimii fyysisesti Jerseyn saarella ja tämä tarkoittaa, että tullirajat ovat samat kuin jos tilaisi EU.n ulkopuolelta, joten tilauksen tulee olla sen alle 43€. En kuitenkaan itse ole tätä minään ongelmana kokenut, viimeksikin tilasin puuterin ja ripsivärin yhdessä paketissa ja primerin toisessa. He todella lähettävät kaiken eri paketeissa jos tilaukset vaan muistaa tehdä erikseen, eli siinä mielessä voi tilata enemmänkin kerrallaan.

Maksan aina electronillani, joka varmentuu Luottokunnan kautta. Toimituksen sanotaan vievän 8-14 päivää ja sen se yleensä viekin. Pääasiallisesti seuraavalla viikolla olen tuotteeni saanut noin tilaukseen nähden. Feelunique toimittaa kirjeinä, joten koettavat saada postiluukusta tuotteita sisälle myös. Joten jälleen saapumiskirjeitä joutuu postiin viemään. Kuitenkin jos teidän luottomerkkiänne tuolta löytyy, niin suosittelen kauppaa kyllä ainakin kokeilemaan, itse olen saanut kaikki ajallaan ja oikein.

Asos

Asosilta tiedän monenkin tehneen tilauksia, minä en ole tähän saakka tehnyt kuin yhden. Se oli joululahjatilaus pikkusiskolleni, tilaus sisälsi kosmetiikkaa (kynsilakkoja sekä huulikiiltoja) että kaulakorun. Sinällään siis en omista mitään huikeaa tietämystä siitä, että minkä laatuisia vaatteet ovat. Toimitus tuli kuitenkin postin kautta nopeasti ja täälläkin sai maksettua electornilla kätevästi. Jotenkin omaan makuuni eivät Asosin vaatteet iske, tämä johtuu nyt ihan siitä, että olen heillä väliinputoaja. Curve-malliston koot ovat liian suuria (sillä yhdellä koolla) ja normaalin puolen vaatteet taas liian lyhythelmaisia makuuni. Sen takia en kyllä ole sieltä suuremmin katsellutkaan tilauksia.

Hovikuvaajani kuitenkin teki kohtalaisen paljon tilauksia Asosilta ja häneltä saadun tiedon mukaan oli varsin hinta-laatu toimivia vaatteita. Pitänee varmaankin tutustua valikoimaan jossain vaiheessa paremmin, sillä se on todella jäänyt lapsipuolen asemaan se tuolta tilaaminen. Ei pitäisi luovuttaa niin helposti, mutta sitä kun tottuu tiettyihin kauppoihin, niin luonnollisestikin, minä ainakin, pysyn sitten niiden valikoimissa.

River Island


Tässä on toinen kauppa, jossa vaatteet eivät ole makuuni. Vartalotyyppini vaatii mielellään polveen saakka olevat mekot, sen takia tämän kanssa on sama ongelma kuin Asosilla, helmat jäävät liian lyhyiksi. Housuista en edes haaveile, ne olen tottunut tilaamaan muualta ja teen niin jatkossakin. Jokainen varmasti tietää, että on helpompaa itselle, kun on ne sopivat farkut kerran löytänyt, että tilaa samanlaiset. Olen kuitenkin tännekin tilauksen tehnyt, sekin joulun alla. Tilasin asusteita (keinokarvaa hanskoissa, huiveissa ja saappaiden reunoihin) ja niihin ainakin olin hyvin tyytyväinen. Ei mitään huippulaatua, mutta alennuksesta sain hyvin edullisesti.

Samalla systeemillä he toimittavat kuin muutkin, suurena kirjeenä, ainakin toimittivat silloin joulun jälkeen. Maksoin kuten kaikki muutkin paikat, electornilla joka varmistettiin verkkopankkitunnuksillani. Uskoisin, että täältäkin löytyy ihan kivoja vaatteita, en vaan ole jotenkin itselleni sopivia löytänyt.

Shopbop


Shopbop on siitä harvinainen verkkokauppa, että se ei ole Briteissä. Siis minun verkkokaupoistani. Se ei myöskään ole missään nimessä, ei mitenkään päin halpa paikka tilata. Tosin sieltä saa sitten ne Michael Korssin kellot ja muut vastaavan hintaiset tuotteet. En juurikaan koe tarvetta tilata merkkituotteita hirvittävällä hinnalla, mutta yksi juttu tuolla on halvempaa kuin Suomessa. Nimittäin muotiin liittyvät kirjat. Ne maksavat Suomessa paljon ja osaa ei täältä edes saa. Hinnat ovat dollareissa ja tottakai näihin sitten tulee postikulujakin enemmän (10$ jos summa on alle 100$, sen jälkeen ei postikuluja muistaakseni ole). Shopbop toimittaa UPSin kautta, joten tavarat kyllä todella ovat kolmessa arkipäivässä ovellasi. Tässäkin on vaan vahditava sitä tullirajaa, jos ei niitä halua maksaa. Se on kuitenkin todettava, että he hoitavat tullin puolestasi. Lisäävät sen tilauksen hintaan, joten sinun ei tarvitse tehdä tulliselvitystä vaan se tehdään puolestasi. Täältä olen kirjoja tilannut ja ne ovat tulleet hyvin pakattuina kotiini, joten valittamista palvelussa ei ole. Minä vaan en oikeasti halua maksaa hunajaa kalliista vaatteista, joita en pääse sovittamaan, joten siksi en muuta olekaan tilannut. Muutaman korun kyllä. Suosittelen kuitenkin, jos nopeasti haluat tavarat ovellesi.


Muut verkkokaupat.

Näiden kolmen lisäksi, olen tehnyt tilauksia tosiaan aiemmin mainituista H&M:stä sekä Ellokselta, myös Nellyltä olen yhden neuleen tilannut. Jotenkin blogeja lukemalla tulee vain sellainen olo, että nämä ovat niin yleisiä verkkokauppoja, että niiden esittelylle ei ole suuremmin tarvetta. Tässä nämä omat verkkokauppani, joista olen tilannut. Monsoonilta olen useamman kuin kerran katsellut, että josko jotain tilaisin, mutta vielä en ole tilausta tehnyt. Lupaan kuitenkin raportoida, jos jostain uudesta paikasta tilaan, mutta tällä hetkellä olen ollut ihan tyytyväinen näihin kauppoihin ja niiden toimintaa. Ainut, jota kaipaan toimittamaan Suomeen saakka, on Awear. Ne mekot kun saisin netistä tilattua, niin olisin tyytyväinen. Myönnän olevani koukussa verkkokauppoihin ja niiden helppouteen ja siihen, että saan vaatteita, joita ei jokaisella Suomessa tule vastaan.

Jos vaikka kävisi vilkaisemmassa olisiko Asosilla sittenkin jotain minulle...

Hyvää tiistaita jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. heino blogi sulla, uskallat olla mitä olet! arvostan!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikista näistä nettikauppavinkeistä. Mun pitää varmaan pitää sellainen "shoppailuviikonloppu"...siis istun netissä 2 päivää ja shoppaan silmillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että noista käyttämistäni verkkokaupoista kyllä löytyy tuote jos toinenkin ihan jokaiselle. Kannattaa sitä ainakin katsella, jos löytyisi jotain mieluisaa, etenkin alennuspuolelta saattaa tulla todellisia löytöjä vastaan.

   Poista
 3. Mä olen kans jo vuosia tilannut feeluniquelta - tykännyt siis olen :). Mutkatonta ja löytyy vaikka mitä! Innostuinpa myös tilaamaan BareMineralsia, ihan koukkuun en joutunut, täytyy vielä harjoitella.

  Asokselta en ole tilannut mitään, täytyisi malttaa tutustua tarjontaan. River Islandin vaatteista tykännyt jonkin verran, farkut ja biletoppeja ;).

  Shopbop kiinnostanut, koska mieletön valikoima! Ostoskoriin on tullut täytettä, mutta kassalle asti en ole vielä "päässyt"...:)

  Tosi kiva, että näitä nettikauppoja nykyään löytyy joka lähtöön ja mahtavilla valikoimilla, jotka toimittavat Suomeen. Mä niin mielelläni shoppailen netistä ;)! Helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mineraalipuuterin kanssa itsellä oli kanssa aluksi vaikeuksia kunnes marssin ostamaan kunnon kabukin. Sen jälkeen siihen sitten jäin ainakin itse ihan kunnolla koukkuun, helppouteen.

   Rakastan verkosta ostamista, ei ruuhkia, ei tungosta ei muita ihmisiä. Minulle paljon helpompaa sillä tavalla. Tutustuin uuteen verkkokauppaankin tässä eilen, mutta koska sieltä ei saa tavaroita, jotka mitenkään liittyisivät blogiin vaan toiseen harrastukseeni, niin se jääköön esittelemättä. Totesin vaan, että helppoa on tilaaminen kyllä oli se tavara sitten melkein mikä tahansa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!