18.4.2012

Musta mekko - osat 1 ja 2.

Jos jollekulle ei ole vielä selvinnyt, niin omistan aika tavalla mekkoja. Ne ovat mielestäni äärettömän käteviä vaatteita noin kokonaisuudessaan. Mekkoa voi käyttää monella tavalla ja päätinkin tällä viikolla, että samaa mekkoa pidän päälläni maanantaista torstaihin (toki pesen sen välissä, materiaali kerkeää kivasti kuivumaan yön aikana). Kyseessä on ihan tavallinen musta perus mekko, joka on ostettu H&M.stä viime kesänä. Mekon sellaisenaan varmaankin näkee parhaiten tästä vanhasta kuvasta:

Kuva alunperin http://www.hm.fi josta tallennettu koneelleni samalla kun mekon ostoa pohdin viime heinäkuussa.

Valitsin tällaisen ihan perusmallisen mekon kokeiluun, että miten eri tavalla sen voi asustaa. Kyseessä nyt nimen omaan töihin kokonaisuuksia, koska siellähän minä kuitenkin arkipäiväni vietän ja sinne on pukeuduttava. Kuten huomata saattaa, mekossa on hihat, joten sinällään ei tarvitsisi kuin laittaa vain mekko ja sukkahousut, mutta vähän jotain muutakin minä siihen halusin laittaa, ainakin maanantaina ja tiistain.

Maanantai näytti tältä:
(Kuvat töiden luottokuvaajani Mrs Canadan ottamia)


Mekko: H&M
Bleiseri: Dublin
Kengät: H&M
Vyö: YourFace
Rannekorut: Vero Moda

Turvauduin perus jakkuuni ja laitoin baltsut jalkaan, kyllä, jo kotoa lähtiessä <3 Yksinkertainen, mutta minusta ihan kiva kokonaisuus. Hiukset ovat kyllä yksi iso söhrö kun olivat nutturalla märkinä, mutta ei se mitään, menettelivät.

Tiistaina pitäydyttiin edelleen tylsissä väreissä:


Mekko: H&M
Neule: Mark's&Spencer
Kengät: H&M
Rannekorut: VeroModa

Eipä siinä kokonaisuudessa tiistaille niin kovin paljon mikään muuttunut, bleiseri vaihtui neuleeseen, mutta kovin erilaisen vaikutelman siitä silti minusta sai. Tokihan kenkiä olisi voinut vaihtaa, mutta koetan töissä pitää nyt noita baltsuja, sillä selkäni on ollut eri mieltä olemassa oloni kanssa viime päivinä, joten matalat kengät ovat juuri nyt oikein hyvä idea.

Vähän ehkä värikkäämpää voisi olla tuo pukeutuminen eikä pelkkää mustaa, mutta hyvä se on sekin väri tietenkin, perus varma.

Tämän ja huomisen päivän versiot vielä tulossa, nyt oikein ihanaa keskiviikon jatkoa jokaiselle.

5 kommenttia:

 1. Oohlalaa, nyt jäi mekko katsomatta kokonaan kun nätit kasvosi olivat kuvissa =)
  Mutta on se mekkokin nätti ;D
  Itsekin pidän mekoista, varsinkin työasuna ovat käteviä. Ei vaan tahdo löytyö kropalle ja varsinkan kukkarolle sopivia kovin usein. Ensi viikon jälkeen ilmestyy Suuri Käsityökerho-lehden nro jossa paljon mekkoja, joten olen toiveikas sen suhteen ja sitten huristelen itselleni parit kolmet kesämekot töihin ja vapaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sunnuntaista saakka tosiaan päätin, että kasvoilla voin hyvin esiintyä.

   Mekot ovat kyllä käteviä ja helppoja, asustamalla juhlaan ja arkeen. Sama se on ongelma täälläkin, että kukkaro tuppaa tulemaan vastaan, mutta on noita löytynyt kun on katsellut ja sinnikkäästi etsinyt.

   Itse ompeleminen on kyllä kunnioitettava taito ja siinä on sekin etu, että saa just semmosen kun haluaa. Innolla odotan siis kuvia uusista kesämekoista :)

   Poista
 2. Tosi kiva mekko! Tykkään kyllä mekoista valtavasti, mutta jään aina kauhuissani tuijottamaan mun pohkeita! Hitsi, ne on paksummat kun monen reidet!!! Ja sitten on mekko jäänyt ostamatta... :(
  Paitsi nyt olen päättänyt että ostan vaan!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha niitä pohkeita on jäädä tuijottamaan, en minäkään voisi mekkoja pitää jos nilkkojani jäisin katselemaan enemmänkin. Ostamaan vaan se mekko :)

   Poista
 3. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :) Oot tosi kaunis :)
  -Judy-

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!