11.4.2012

Ostoksia.

Lupasin teille niitä kuvata, niin tässä niitä sitten olisi. Omalla ostosten teko kyvylläni tämä oli aika vähän, kiinni olevat kaupat toki auttoivat asiaa.
Kirjoja tuli ostettua niin uutena kuin käytettynäkin (se käytettyjen kirjojen kauppa oli ihan taivas, hirveät määrät kaikkea luettavaa hyvillä hinnoilla), kovin laidasta laitaan kuten kaikki lukutottumukseni muutenkin. Noista oikeastaan puuttuvat dekkarit enää joukosta, samoin hömpät niin saa aika kuvan omasta lukemisestani. Hamiltonin kirja on Kotinörtin noin alunperin, mutta veikkaan lukevani sen itsekin. Aloin vasta nyt katsomaan, että sekin eksyi kuvaan.


Pala Irlantia kotiin musiikin kanssa. Irkkumusiikista noin aina välillä, joten kiva saada levyilläkin niitä.


Olen kerännyt Disney - leffoja satunnaisesti jo vuosia, nyt alkaa olemaan jo moni klassikkonumeroitu DVDllä. Kun tuli sorruttua näihin kaksi yhden hinnalla tarjouksiin. Leijonakuningasta tuli metsästettyä hyvä tovi.


Katselin jo viimeksi noita kahvimukeja aamukahville, silloin en ostanut. Nyt totesin, että on ne pakko saada kotiin. Sen verran harmitti, että jäi ostamatta. Jääkaappimagneetti oli heräteostos, yleensä olen eri maista noita tuonut jääkaappia koristamaan, nyt on sitten Irlannistakin.


Raidallisia paitoja kaksin kappalein. Tuo sini-valkoinen on normaalilla helmalla, harmaa-valkoinen pidemmällä helmalla. Siihen kuuluu myös harmaa vyö.


Maksimekko kesäksi. Kerrankin löysin riittävän pitkällä helmalla ja pienillä hihoilla mekon. Kuviota helmassa ja miehustassa. Ihana mekko, jonka käyttöä joutuu kyllä vielä odottamaan. Mutta löysin ainakin sen arkisemman mekon, jota kaipasin. Juhlaversio odottaa vielä itseään.
Pampuloita, sukkahousuja, vyö ja sormus. Pennys (muualla Primark) on halpa kauppa, jossa iltapäivisin kun se on siivoamatta ja täynnä ihmisiä ahdistaa, mutta kun menee heti aamusta niin ihmisiä on vaan Stoccan lauantai ruuhkan verran ja aina sieltä jotain käteen tarttuu. En kavahda ostaa halvalla tuotetta, joista etenkin sukkahousut, ovat osoittautuneet yllättävän kestäviksi ja hyviksi. Hinnoista kerrottakoon, että pampulapaketista saa köyhtyä 1,50€, sukkahousuista 3-5€, vyöstä 3€ ja sormuksesta samoin 3€. Eli kyllä se vaan tulee aina läpi käytyä.


Myös uusi laukku tarttui käteen. Tarvitsinko tätä kaunokaista? En, mutta halusin sen. Tämän lisäksi jäivät kuvaamatta Kotinörtin kahdet uudet housut sekä kahdella kasvanut määrä viskivarantoa jotka poimittiin mukaan kentältä. Samoin tuliaiset, joista on vielä jakamatta ovat tietenkin kuvaamatta. Ainut paikka jossa siis heittäydyin holtittomaksi oli kirjakauppa, muutoin shoppasin mielestäni hyvinkin inhimilliset määrät tavaraa.

Ah meinasin melkein unohtua, että tottahan maustevarannot saivat taas täytettä (korianterin siemeniä), samoin teevalikoima (sitruuna-inkivääri versiota) sekä tietenkin Aussieta tuli haettua Bootzin tarjouksen mukaisesti kolme kahden hinnalla. Mutta nämä samat ostan melkein aina hintojensa tai saatavuutensa takia, joten en osannut niitä ajatella ostoksina sen suuremmin.

Tällaista tällä kertaa. Selvästi verkkokauppojen hyödyntämisellä on se ongelma, että kaikki ei ole niin uutuuden viehätystä, joten ostamistaankin harkitsee. Koko reissun koetin katsella kyllä kirkkaan turkoosia bleiseriä, mutta sellaista ei vastaan tullut kuin yksi koossa 10 (Suomen 38), joten metsästys jatkukoon vielä. Josko tokko semmoista edes haluan, tahdon vain sovittaa edes, että tiedän haluanko.

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta toi maksimekko? Mistä se oli? Millaista kangasta? Minulla on pari Evansin maksimekkoa ja ne oli kyllä ehdottomasti kesän parhaita ostoksia, uudet harkinnassa (toisen kankaassa ikävää nukkaantumista), joten vinkkejä vastaanotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä mekosta saa kuvia vielä paremmin kun vaan saan sen päälleni, eiköhän Kotinörtit sen suostu kuvaamaan. Se on ostettu sellaisesta paikallisesta "intiapuodista" jolla ei taida olla edes kotisivuja, saati verkkotilaamisen mahdollisuutta. En kuollaksenikaan muista edes kaupan nimeä, mutta tiedäthän niitä, joissa myydään ei välttämättä hyvälaatuisia vaatteita, mutta halvalla. Tämä oli harvinaisen hyvin ommellun näköinen.

   Muutoin olen samassa pattitilanteessa kuin sinäkin, kaipaan vieläkin enemmän maksimekkoja. Olen tässä aloittamassa noiden Brittiläisten (ja muidenkin) verkkokauppojen tilanteen kartoittamista ja varmasti siitä erikseen merkintää tulen tekemään vielä noin itselleni mieleisistä.

   Pahoittelut, ettei tällä erää enempää apua täältä suunnasta löytynyt :)

   Poista
  2. No, kunhan löydät jotain, varmasti täältä sen näen ja voin kopioida ;)

   Ei vainkaan, hyviä nämä sinun postaukset ja mä olen nyt keksinyt NIIIIIN hyviä syitä, miksi minun suorastaan on järkevää ostaa verkkokaupoista, että eipä tässä muuta kuin täytyy tehdä luottorajalle tilaa :)

   Poista
  3. Kyllä tässä on muutamaa maksimekkoa katseltu jo verkosta. Todellisuudessa Irlannin verot tekevät esim. Evanssin mekoista kalliimmat ostaa sieltä kuin tilata Suomeen puntahinnalla (sama mekko 115€ on verkossa 75£).

   Toivottavasti mieleisiä vaatteita löytyy :)

   Poista
  4. Tuota en tiennytkään, olen ollut Irlannissa vain kerran, pari vuotta sitten ja minusta tuntui, että sekin oli edullinen paikka ostella, mutta ehkä osuin sitten "muihin" vaihtoehtoihin, kuin englantilaisiin kauppohin (menimme sinne Englannista, joten ehkä ne oli jo hoidettu :)

   Poista
  5. On se edullisempi kuin Suomi, ehdottomasti. Ilmeisesti viimeisen parin vuoden aikana näkynyt vasta verojen nousu kunnolla. Edelleen minusta edullinen, mutta tuo mekkojen hinta ero kyllä pysäytti. Toisaalta ei se mekko halvempanakaan tilattuna näyttäisi hyvältä päälläni kun ei kalliimpanakaan :D

   Poista
 2. Jeiii, en ole ainoa joka raahaa kirjoja matkoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, et todella. Käsimatkoihin vaan kirjat ainakin meillä aina mukaan. Huomattavasti halvempia kun ovat tuolla kuin Suomessa, niin mieli tekisi hakea koko kirjakauppa mukaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!