30.4.2012

Piknik kauden avaus.

Sunnuntaina aamupalabrunssia syötiin piknikin muodossa ulkona. Sää oli mitä mainioin ja puolen päivän jälkeen löysimme porukalla itsemme Elinan kotia lähellä olevasta puistosta.


Bleiseri: H&M
Paita: Seppälä (vuosia vanha)
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Laukku: Dublin
Hiuskoristeet: H&M

Näissä keväisissä vaatteissa suuntasin piknikille, halusin kokeilla bleiseriä valkoiseenkin yhdistettynä ja ihan kivasti se minusta siihen sopi. Tuo pusero on kevätpuseroni, vuosia olen sitä kaapissa pitänyt vain pukeakseni sen muutaman kerran vuodessa päälle, siitä kuitenkin aina tietää, että on kevät, koska keväisin sen yleensä päälleni laitan. Jänniä traditioita ihmisillä. Toki mukana oli myös trenssi ja kunnon huivi, ihan noin ei pärjännyt vielä.
Näin kauniissa maisemmissa ja näin ihanilla herkuilla pikniköimme. Ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi ja kesän ensimmäisen ulkomansikatkin tuli nautittua. Itse pidän suunnattomasti piknikeistä ja ulkoilmassa syömisestä muutenkin. Ainoana ongelmana vaan ovat ne jossain vaiheessa ilmestyvät kaiken maailman ötökät, joista etenkin ampiaisille olen allerginen, siksi nämä ensimmäiset piknikit ovatkin suosikkejani, ei vielä pörriäisiä.

Aurinkoista maanantaita sinne ruutujen toiselle puolelle!

2 kommenttia:

 1. Kaunis tuo uusi jakkusi. Veikkaan, että sitä voi ihan hyvin pitää tulevinakin vuosina, malli on kuitenkin tuollainen klassinen. Ihana, että sulla on kevätpaita, mistä tietää kevään tulleen. Mulla saman tekee kevättakki. Hain sen kellarista käyttöön nyt lauantaina kun elohopea kipusi auringossa reiluun 15 asteeseen. Ihanaa, että vapuksi saadaan lämpöiset kelit. Ihanaa wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän tuoda jakun väriä mietin, että vieläkö se myöhemmin innostaa, mallinsa puolesta menisi kyllä vuosia vielä. Kevät vaatteet on kyllä ihania, tietää itsekin, että kevät on tullut kun sellaisiin pukeutuu :)

   Hyvää wappua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!