13.4.2012

Uutta kotiin.

Tiedän, en ole laittanut asuista hetkeen kuvia, laitan huomenna kyllä. Tänään ajattelin esitellä teille kahden ostosreissun tulokset, nimittäin H&M.n verkkokauppa sisusti kylppäriä uudelleen, Prisman tarjotessa sängylle uuden ilmeen. En kovin paljon kotiamme esitte, ihan siitä syystä, että lienen aikaisemmin maininnut, että en oikein ole mikään sisustusihminen. Nyt kuitenkin hankin parissa viikossa paljon uutta kivaa. Etenkin sängyn uuteen ilmeeseen olen tyytyväinen.

Aloitetaan sieltä kylppäristä ja H&M:n tilauksen sisällöstä:


Uusi lattiamatto löysi kotiimme. Vanhassa suihkuverhossa on myös turkoosia, joten käytössä ollut vihreä kaappiin ja vanha sini-valko-turkoosi meriaiheinen takaisin esille. Minusta kylppäri on nerokkaan helppo sisustaa uudelleen ja sitä olenkin useimmin uudelleen laittanut. Vaihtaa vaan tuon maton ja suihkuverhon niin jo on taas aivan uuden näköinen paikka.Tilauksen pääasia olivat itselleni kuitenkin nämä kerrassaan ihastuttavat käsipyyhkeet, jotka aivan ehdottomasti halusin itselleni. Näissäkin turkoosia, niin siitä saattoi tehdä päävärin. Taustalla näkyy myös tuollainen muovinen tavaran säilytyspussukka, jonka tilasin. Sain siihen kansa hiustuotteita pois vellomasta pitkin kaappia, se vaan ei ole kovin kuvauksellinen vaikka kätevä onkin.

Sitten erehdyin Prismaan ja sillä kovin osastolle:


Löytönurkat pitäisi ehdottomasti kieltää! Olen pidemmän aikaa jo haaveillut valkoisesta päiväpeitosta ja siihen sopivista tyynyistä ja muusta. turkoosi-innostukseni ei kuitenkaan ole laskenut, joten turkoosi torkkupeitto tuli napattua kympillä mukaan. Uusi ruskea koristetyyny ja normaalityynyihin tyynynpäälinen päätyivät myös mukaan.


Ruskeaa tyynyä, valkoista päiväpeittoa ja sieltä samasta löytönurkasta päiväpeiton ja toisen torkkupeiton lisäksi löydetty ihanan pehmoinen bambutorkkupeitto. Tiedän, että en tarvitse torkkupeittoja näin paljon, mutta ne ovat vaan niin ihania.

Näin se minäkin hiljalleen alan ehkä oppimaan sisustamisen jaloa taitoa.

Vielä lisään tähän tärkeän muistutuksen, eli kävin tänään myös täällä:


Ei vaadi luovuttajalta paljon, mutta joku se minunkin leikkaukseni veren luovutti, jotta voin tässä tepastella edelleen terveenä yksilönä.  Plus siitä jää mielettömän hyvä mieli kun on voinut jotenkin edes jotakuta auttaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyviä sisustushankintoja! Verenluovutuksesta plussaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ihan ihastuksissani täällä istuskelin vieläkin "uutta" sänkyä katsellen :)

   Poista
 2. Kivoja sisustuslöytöjä olet tehnyt! Nuo värit ovat minunkin makuun ;). Meillä vaan valkoinen päiväpeitto kärsi nuorimmaisen sinisellä tussilla piirustelusta :(, ei lähtenyt edes pesulassa pois. Harmitti ja harmittaa vieläkin vähän, löysin päiväpeiton alle kaksi vuotta sitten Pentikiltä ja siinä oleva "kohokuviointi" ihastutti. Onneksi voi käyttää myös nurja puolta, jolloin piirustelut melkein jäävät näkymättömiin.

  Hyvä Dahlia! Verenluovutus on hieno teko! Minäkin luovuttaisin, mutta alhaisen hemoglobiinin johdosta ei käy :(.

  Olipa kiinnostava lukea tuo edellisesn paisley-postauksen historiikki! Minä tykkään paisley-kuviosta ja tulipa paljon uutta tietoa :). Kiitos!

  Hyvää viikonloppua! (vastasin muuten sun antamaan haasteeseen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, voin kuvitella miten olisin itse reagoinut, jos joku sotkisi uuden päiväpeittoni (Kotinörtti tosin älysi varjella valkoista väriä ihan itse kun innoissani selitin tehneeni "fiksun" värivalinnan :D). Onneksi teillä onnistui peiton kääntäminen edes :)

   Keikuin itsekin vuosia liian alhaisen hemoglobiinin puolella, edelleen olen alarajan lähellä (nyt oli 129 ja rajahan on se 125). Vasta kolmatta kertaa menin, tarkoituksena kuitenkin jatkaa säännöllisesti aina kun vaan sääntöjen mukaan voi.

   Paisleysta oli kiva kirjoittaa, veikkaan, että innostun vielä jostain muutakin historiikkia kirjoittamaan, mutta en nyt ainakaan pariin päivään. Ottaa aina oman aikansa käydä läpi, että varmasti muistaa oikein :)

   Kävinkin heti jo haasteesi lukemassa, utelias kun olen :)

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!