27.4.2012

Violetin ympäröimänä sekä muutama asu.

Ajoitettu postaus.
Naputtelen tätä tässä aamusta. Tiedän olevani koko päivän menossa ja olevani vasta illalla kotona, joten tämä tulee ajoitettuna. Kommentteihin vastailen kyllä normaalisti, mutta kotikoneelle kun en pääse ennen iltaa/yötä niin ajattelin tämän olevan parempi näin.

Havahduin keskiviikkona töissä siihen, että olen kokonaan violetin ympäröimänä, ainakin sinä päivänä olin. Asua esittelinkin teille jo eilen, mutta tässä niitä violetteja yksityiskohtia:


Työavaimissani on violetteja helmiä ja keskiviikon huivivalintani oli myös violetti.


Töissä olevassa kahvimukissani on vaaleanpunaista ja violettia, samoin samaa sarjaa olevassa mukinalusessa.

 
Kynsissänikin on tällä hetkellä violetit kärjet (jotka piti ensin lakata vinoon ja päädyin sitten lakkaamaan ne suoraan).


Sinä päivänä myös paitani oli violettipainotteinen. Rakastan violettia värinä ja joskus näitä tällaisia päiviä sitten tuleekin kun sille värille on tarvetta.

Esittelemättä on vielä tiistain asu:
Nämä asukuvat Mrs Canadan kuvaamia.

 Paita: Mark's&Spencer
Bleiseri: KappAhl
Kaprit: Yours
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina)

Mustapainotteisella mentiin. Tiistai oli niitä päiviä kun ei tehnyt sitten ollenkaan mieli laittaa väriä päällensä, paidan kanssa tein kuitenkin myönnytyksen, vaikka muuten tuttua ja turvallista mustaa puinkin päälleni.


Neule: Espirt
Mekko: H&M
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta (Deichmann)

Näin seilorihenkisenä puolestaan mentiin torstaina. Kyllä tuo neule vaan taitaa olla yksi suosikkivaatteistani tällä hetkellä, niin monen eri vaatteen kanssa olen sen jo halunnut yhdistää ja mielelläni pukisin sen vähintään kerran viikossa päälleni muutenkin. Ei se raita villitys ainakaan minulla ole mennyt vielä ohitse.

Näissä tunnelmissa hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onko teillä jotenkin erityisen lämmin toimisto, vai oletko muuten vain kuumaverinen tapaus, kun pärjäät jo capreilla? :) Meillä töissä ihmiset vielä värjöttelevät villatakeissa (palelevimmat tuplavillatakissa), ja minäkin, joka yleensä nautin viileästä, huomasin tänään kiskovani shaalia hartioiden lämmikkeeksi... Istumatyö :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaprien alla on 20den vaaleat sukkahousut, joten ihan paljailla säärillä en tarkene :) Minähän siis menen autolla töihin, joten matkat parkkipaikalta sisälle eivät ole huimaavia myöskään. Eikä meillä toimisto kovin kylmä ole, +21 taitaa olla sisälämpötila kun sitä viimeksi tarkasteltiin ja toiset ikkunat ovat etelään, joten aurinkokin lämmittää :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!