23.5.2012

Alkuviikon asuja.

Otsikko oikeastaan kertoo kaiken tarvittavan, joten sen suuremmitta puheitta mennään asiaan. Toimistolookkia on kuvattu kotipihallamme ja Kotinörtti on kiltisti toiminut kuvaajana. Tämä johtuu lähinnä siitä, että en todella tiedä, mihin olen tunkenut pokkarin laturin, joten Mrs. Canada ei ole päässyt kuvaamaan (järkkäristä lähtee ääni kun sillä kuvaa...). Mutta siis sitä toimistolookkia kesäisellä kotipihalla.

Maanantai.


Jakku: H&M
Paita: H&M
Huivi: TieRack
Hame: Dublin
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Laukku: Mulberry

Maanantaina tahdoin kevyen asun ja valkoista sekä raikasta. Eihän tuolla olisi huivia tai jakkua tarvinnut, mutta otin ne mukaan kuitenkin. Huivi on aina mukanani muutenkin ja jakkukin oli aamulla tarpeen, vaikka muutoin sille ei käyttöä ollut. Paitsi toimistossa sisällä.

Tiistai.


Mekko: Monsoon
Kengät: Esprit
Jakku: Dublin
Huivi: Esprit
Laukku: Mulberry

Ensimmäistä kertaa ilman sukkahousuja. Vähän oli viileä, mutta pakko oli kokeilla. Kaipasin päälleni neutraalia ruskeaa, väriä joka rauhoittaa itseäni suunnattomasti. Luottomekko siis käyttöön ja menoksi.

Keskiviikko.


Jakku: H&M
Paita: Dublin
Kaprit: Yours
Kengät: NewLook
Huivi: TieRack
Laukku: Mulberry

Tänään oli vuorossa kokonaisuus, jonka piti olla mustavalkoinen. Lähtiessä kuitenkin heitin turkoosia päälle piristääkseni asua. Pelkissä mustavalkoisissa en halunnut olla. Tuo paita on sama, jonka omistan myös sinisenä (joka oli päällä Hvitträskin reissulla). Rakastan tuota kevyttä kangasta ja tunnen kummassakin paidassa oloni todella hyväksi. Kerrassaan kannattavat ostokset, vaikka eivät vielä kovin montaa kertaa ole päällä olleet. Sen veikkaan kuitenkin vielä muuttuvan, ne kun ovat ainakin minusta loistavia myös toimistoon, riittävän asiallisia.

Nyt hyvää keskiviikko kaikille!

Here are some outfit I have worn this week, from Monday to Wednesday.

14 kommenttia:

 1. Samoin Sinulle mukavaa iltaa, kauniita kokonaisuuksia taasen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Jotenkin tuntuu, että tällä viikolla kaapista on löytynyt kohtalaisen helposti kokonaisuuksia, toivottavasti tilanne jatkuu tällaisena :)

   Poista
 2. Kivoja asukokonaisuuksia sinulla ollut. On tuo Mulberrysi vaan niin ihana. :) Nuo ensimmäisen kuvan valkoiset kengät ovat hyvin samantapaiset, kuin ne minun valkoiset kiilakorko Vagabondit, joita oletkin katsellut. Tosi kivalta näyttävät myös nuo Espritin kiilakorkoiset avokkaat. Mutta mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia. Olen huomannut, että juuri mitään muuta laukkua en käytäkään enää arkisin, joten kaikin puolin olen ostokseen tyytyväinen. Suunnitteilla jo uusi, mutta sen aika on vasta syksyllä, kesällä kun tuppaa menoja muutenkin olemaan.

   Ne ovat kyllä samanlaiset kun Vagabondisi, sen takia varmaan kenkiisi ihastuinkin. Järkevä ihminenhän ei haaveilisi edes niistä Vagabondeista, mutta koska se minua olisi estänyt :)

   Kiilakoroista kirjoitin juuri lisää. Hyvää loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Nättiä kokonaisuuksia! ja aivan mielettömän suloinen tuo viimeinen paita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paidasta nousi tosiaan hetkessä ihan suosikki, sopivan ilmava omaan makuuni, vaikka ostaessa mietinkin, että käytänköhän minä nyt sitten tätä.

   Poista
 4. Tosi kivoja asuja! Etenkin valkoinen hame yhdistettynä turkoosiin jakkuun on tosi raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Turkoosi on suosikkejani, olen koettanut itselleni muistuttaa, että ihan joka päivä en voi sitä päälleni laittaa, jotta ei tule yliannostusta. Silti se nytkin tuolta houkuttelee.

   Poista
 5. Ihania raikkaita lookkeja kaikki !:)

  Valkoinen ja turkoosi toimii kyllä niin hyvin yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on ihana yhdistelmä, johon olen suuresti mieltynyt tällä hetkellä. Jopa hillittyjen värien ystävänä Äitini kehui tuota eilistä kokonaisuuttani, se oli viimeinen tae itselleni, että jakku oli nappiostos :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja asuja! Tuo turkoosi jakku on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä on muodostunut kyllä ihan ehdoton suosikki ainakin tähän aikaan kesästä.

   Poista
 7. Ihania asuja jälleen kerran. En osaisi edes sanoa suosikkiani. Ruskean ja valkoisen yhdistelmä on aina tyylikäs ja naisellinen. Ja taas tuo kaunis paitis turkoosilla jakulla tosi raikas. Mulle kelpais noista asuista vaikka kaikki omaankin vaatekappiin. Pitää ruveta katsomaan, josko saisin omasta kaapistanikin joitakin vastaavia yhdistelmiä aikaan.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Olen kyllä itsekin noihin kokonaisuuksiin tyytyväinen, jotenkin alkuviikosta vaikutti jokainen asu onnistuvan (nyt sitten ei niin mikään ei niin millään). Ihanaa, jos joku saa inspiraatiota asuistani, olen otettu :)

   Oikein kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!