30.5.2012

Asuja maanantailta ja tiistailta.

Olen tupannut olemana alkuviikosta kiireinen ja tämä viikko ei ole mikään poikkeus. Töissä on ollut oikein tehopäiviä ja samoin vapaalla. Paljon on asioita saatu hoidettua, mutta se vie veronsa, eilen nukahdin sitten kesken yhdeksältä alkaneen NCSI:n ja nukuin tyytyväisenä aamu kuuteen saakka. Asu kuvat kummaltakin päivältä kuitenkin on, joten tässä näitä.


Mekko: Monsoon
Takki: Dublin
Kengät: Esprit
Huivi: ? (vanha)
Laukku: Mulberry

Maanantain satoi vettä. Olin nimittäin vaivalla saanut yön aikana aikaan kiharat ja tässä on se, mitä niistä oli töiden jälkeen enää jäljellä. Ei kovin mairitteleva tuo kiharan pysyminen omassa tukassani.


Bleiseri: H&M
Paita: Espirt
Farkut: Evans
Kengät: Esprit
Huivi: Esprit
Laukku: Mulberry

Meillä tosiaan voi pukeutua astetta rennommin töihin, joten eilen aamulla kun oli sellainen olo, että en jaksa muuta kuin farkkuja, niin farkut jalkaani myös löysivät. Uusin valkoinen kauluspaita toki niille seuraksi, eli ihan todella perus jutuilla mentiin eilen. Hyvä kokonaisuus kuitenkin, samanlaisessa tänäänkin liikkeellä, aina ei vaan huvita ja nämä kaksi aamua ovat olleet sellaisia. Eivät mitenkään huonoja, mutta ei vaan niin ei.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

Here are the outfits from monday and thuesday. Realy basic ones, yesterday and today were not a good dressing up days though. Not bads, but not very interestin either.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!