25.5.2012

Juhlat.

Eilen vietimme ihanan Nnan syntymäpäiviä. Tai kuten rouva itse koetti asian ilmaista, viikkoa piristävää kakkukahvihetkeä. Koska rakkaalla ystävälläni on kuitenkin syntymäpäivä samana päivänä kuin Äidilläni, niin en antanut juhlan nimen hämätä vaan muutaman ystävämme kanssa juonimme yhteislahjan, joka minulla oli ilo toteuttaa. Sankarikin piti lahjastaan ja se jos mikä on tärkeintä.


Lahjaan kuului osana myös viiden gerberan kimppu, jonka luotto floristini kasasi jo keskiviikkona. Sain ohjeet kukkien säilytykseen päivän yli, jotta saatoin töistä tullessani vain paketoida kimpun uudelleen kasaan ja ottaa mukaani. Minusta gerbera oli nappi valinta sankarin kukaksi.

Nna on yksi parhaimmista ladyistä, jonka tiedän osaavan emännöinnin jalon taidon ja tälläkin kertaa saimme maistella ties mitä ihanuuksia:
Makeaa ja suolaista. En edes ehtinyt kuvaamaan kuin murto-osan kaikista ihanista herkuista joita tämä ihana emäntä meille tarjoili. Jälleen kerran aivan ihanat illan istujaiset, joissa olisin voinut istua aamuun saakka. Se vaan ei valitettavasti ole työviikolla mahdollista. Harmillista. 


Jakku: H&M
Paita: Dublin
Vyö: Dublin
Hame: Dublin
Kengät: Aleksi 13
Huivi: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Laukku: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Tulipas sitä tänään puettua päälle paljon ulkomailta tuotuja tai saatuja vaatteita. Noh, joskus näinkin. Kokonaisuutta piti ajatella niin pitkän työpäivän kun juhlankin kannalta ja tietenkin eilen oli aamu, jolloin mikään ei kelvannut koko kaapista. Tässä on se lopputulos johon päädyin. Ei mikään suosikkini, mutta pidin siitä kuitenkin.


Hiuksiin tein aamusta pikanutturan ja iskin yhden soljista koristeeksi. Vähän jotain piristystä tukkaan, joka ei sekään meinannut asettua paikalleen. Kauneuden puolesta ei mikään paras mahdollinen aamu siis eilen.

Tänään on edessä töiden jälkeen shoppausta ystäväni S:n kanssa sekä pakkausta. Me nimittäin pakenemme yhden yön lomalle Kotinörtin kanssa. Lauantaiksi olen teille ajastanut merkinnän  ja "livenä" palaan jälleen sunnuntaina illasta koneelle.

Nyt kuitenkin ihanaa alkaa viikonloppua!

Here are some pictures from yesterdays birthdayparty and my days outfit. Yesterday was not a good day woth clother, but I'm quite happy with the outfit anyway.

2 kommenttia:

 1. Onpa hyvän näköisiä herkkuja. ja toi hame on kyllä ihanan näköinen! :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nna tekee aina tuollaisia ihanuuksia <3 Hame on kiva, joskin se on materiaalia, joka vaikuttaa keräävän jokaisen irtolangan kiinni itseensä. Välillä pitää aina tarkistella, että mikä on tilanne, ettei ole lankojen peitossa.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!