Keskiviikkoa.

Ajoitettu postaus.
Kirjoitettu valmiiksi aamutuimaan, koska illalla on niin paljon tekemistä ja kotona olen vasta kymmenen aikaan, että silloin ei jaksa alkaa kirjoittelemaan. Kommentit vastataan toki normaalisti sitten illalla <3

Eilen oli ihan tuiki tavallinen päivä, toki päivä, jossa oli kohokohtansa siinäkin. Sinällään perus arkipäivässä ei ole sen suuremmin kerrottavaa, menin töihin, olin töissä, tulin kotiin ja olin kotona. Ei suurempaa. Aamulla koin kuitenkin suurta ylpeyttä itsestäni nimittäin:


Nuo aamulla tehdyn lounassalaatin päällä olevat herneenversot olen ihan itse kasvattanut. Koin lapsen omaista riemua siitä, että sain kasvatettua niitä ja luonnollisesti viikonloppuna laitan uusia tulemaan. Sen verran ylpeänä noita lounaani kanssa söin. En ole mikään viherpeukalo, joten näiden kasvattaminen on kyllä saavutus itsessään.


Myös basilika, ruohosipuli ja persilja ovat lähteneet kasvuun. Fiksuinta ei ehkä ollut kuvata niitä vasta-aurinkoon aamusta vaikka kuin oli verho välissä. No, kasvamassa kuitenkin ovat, joten ehkä niistäkin jossain vaiheessa saan nauttia. 


Bleiseri: H&M
Paita: Evans (Dublin)
Farkut: Evans (verkosta)
Huivi: Esprit
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Laukku: Mulberry

Kuten mainitsin jo tiistaina, ei keskiviikko ollut vaatetuksen kannalta mikään maailman paras päivä. Toisaalta kokonaisuus on kuitenkin rennon siisti ja minusta varsin riittävä toimistolookki. Ainakin sellaisena päivä, kun ei vaan jaksa pukeutua.



Illalla oli sitten herkkuja. Pakastimesta taiottiin kuorrutettua brietä ja vielä oli suklaakakkuakin kermavaahdolla. Päivä, jona herkuttelu oli illalla sallittua. Kaikki on ostettu Lidlistä, etenkin tuo juusto on ihan suosikkini, neljän kappaleen pakkauksissa myydään pakasteesta. Hillo tulee mukana.


Kokeilin myös uutta kynsilakkaa jonka ostin. Hopean-harmaa Inglotin sävy 086 ei ollut mitenkään peittävä tai muutenkaan kovin kehuttava. Hyvä perus lakka, sellainen vaalea. Olisin kaivannut enemmän pigmenttiä, mutta mitä kauemmin tätä katselee sen enemmän tästä kyllä pitää myös. Arkeen sopiva vaalea.

Hyvää torstain jatkoa kaikille!

P.S. Perjantaina on Wear a Dress day, millaisen mekon sinä olet laittamassa?

Kommentit

  1. Olisipa mennyt Wear a dress -day ihan ohi :)Kiitos siis vinkistä, täytyykin vapaapäivän kunniaksi sitten tälläytyä mekkoon :)

    Ja onneksi olkoon herneenversoista, itse olen niin tumpelo viherasioiden kanssa, että osaan tappaa kaktuksenkin ;) mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi itselläkin mennyt ohitse, ellen olisi ystävältäni tätä bongannut tätä linkkiä. Nyt on sitten punainen mekko päällä, koska aamulla ei muuta ehtinyt ajattelemaan.

      Minäkin tapan kaktuksen, mutta näiden kanssa koetin kovasti tsempata ja ainakin yhden erän sain aikaan :)

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Siis - järkyttävää. En löytänyt yhteenkään mekkooni sopivia alushousuja aamukiireessä kaapista (miksi kaikki mekkoni nielevät takapuoltani?) - niin jäi mekko tai edes hame laittamatta tänään.

    Kesällä pidän enemmän mekkoja sitten, hyvittääkseni tämän (ja iikonloppuna pyykätään!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Ehdototmasti tämä on korvattava kesällä ahkeralla mekkojen käytöllä :) Onneksi tuo päivä on kaksi kertaa vuodessa eli joulukuussa taas mekko päälle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!