24.5.2012

Korkeat kiilat.

Ainakin muutama huomasi eilisessä postauksessa, että tiistaina jalassani olivat uudet kengät. On pakko sanoa, että minä en olisi koskaan uskonut, että laitan jalkaani kiilakorkoa, saati sitten noissa kengissä olevia korkeita kiilakorkoja. Ilmeisesti nyttemmin tehdään kauniimpia ja sirompia kiilakorkoja kuin silloin kun viimeksi niitä katselin (siis 10 vuotta sitten), joten kun sain näihin vielä kohtalaiset alennukset ja netistä ilmaiset toimituskulut, niin en voinut vastustaa kiusausta.


Merkki sinällään ei liene kenellekään yllätys? Ottaen huomioon, miten paljon rakastan Esprittiä merkkinä, niin omistan harmittavan vähän heidän kenkiään. Tämä tosin voi johtua siitä silkasta faktastakin, että ne eivät ole edullisemmasta päästä kenkävarastoani. Kun kantaa nahkakenkiä ulkomailta, joiden hinnat pyörivävät 20€:n tietämillä, niin sitä ehkä osittain menettää tajun siitä, että kengät maksavat Suomessa kohtalaisen paljon. Esprit ei siis Suomen markkinoille ole kallis merkki kenkien suhteen. Ei ainakaan omasta mielestäni.Tällaiset kaunokaiset sieltä huolella pakastusta paketista kuitenkin kuoriutuivat. En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut myöskään haluavani kenkiä, joissa on rusetit, joten tämäkin yllätti itseni. Jälleen sain siis oppia, ettei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Oppia ikä kaikki, minäkin voin olla naisellinen.Kotinörtistä on muuten kuoriutunut vallan mainio valokuvaaja, ainakin kenkiä mies osasi kuvata, minä vaan seisoin paikoillani. Omaan makuuni ne ovat sirot ja kauniit, en toki olisi niitä muuten tilannut. Myös vallan ihanaa pehmeä nahkaa ja kiilojen ansiostahan niillä jaksoi seistä vaikka kuinka kauan ja pitää koko päivän jalassa. Saattaa olla, että en enää käännä katsettani pois muidenkaan kiilojen kohdalla. Katsotaan.

Nyt kuitenkin ihanaa torstaita jokaiselle!

My new shoes arrived on Monday. I must say I never tought I'd use wedges or bows, maybe I am a bit girly in side. Just a little.

8 kommenttia:

 1. Oi, nuo olisi juuri minun näköiseni kengät! Harmikseni tiedän, että en voi tuollaisia ostaa. En vaan jaksa niillä kävellä. Lättäpohjaa vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin samantien kun ne näin ja onnekseni kokoani oli vielä jäljellä. Kyllä pitkän päivän jälkeen noissakin kaipasi jo matalia kenkiä, mutta uhmakkaasti pidin koko päivän noita jalassani :)

   Poista
  2. Onhan se kaiketi myös niin, että korkoihinkin tottuu :)

   Poista
  3. Tottuu niihin, mutta kyllä mielestäni pitää käyttää mataliakin kenkiä välillä. Eivät omat jalkani joka päivä korkeita korkoja kestä, välillä pitää ainakin minun antaa jalkojen levätä :)

   Poista
 2. näyttää hyvin samankaltaisilta kuin kengät jotka juuri ostin. Samalla kun ostin sinullekin kengät (ne muuten voisi vaihtaa kahvin merkeissä ensi viikolla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiilat ovat hyvät kävellä, joskin matalammilla toi jaksaa paljon pidempään kuin korkeilla. Pidin suunnattomasti kengistä jotka ostit, kovasti odotan näkeväni kaunokaiset livenä.

   Ensi viikolla kalenterissani on hyvin tilaa sekä keskiviikkona että torstaina. Sopikaamme siis aika ja paikka ja nauttikaamme toistemme hyvästä seurasta.

   Poista
 3. Kivan malliset kengät! Kyllä noilla kelpaa kesäkatuja kulkea. :)

  Minäkin laitoin viimein eilen kiilalliset tennarit jalkaan. Välillä tuntuu, että olen turvallani pienestäkin railosta kadussa, mutta jospa sitä tästä taas oppisi. Ei tuota korkoa paljon ole, en vain ilmeisesti ole taas tottunut tähän malliin talven jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina talven jälkeen vaikea, minä suosin talvella matalia kun liukastelen helposti. Jalat ovat kipeänä ja muuta, mutta sitten siihen taas tottuu. Onneksi niin, muutenhan olisin alvariinsa turvallani.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!