14.5.2012

Kotisunnuntai.

Eilen oli laiska ja mitään tekemätön kotisunnuntai. Eilen oli myös Äitienpäivä. Tässä on aikamoinen ristiriita eikö olekin? Äiti on melkein poikkeuksetta viikonlopun mökillä isäpuoleni kanssa, joten varsinainen äitienpäivä juhlittiin jo torstaisen teatterin muodossa.

Kuvat on lainattu we<3it sivustolta, kamera sai pitää vapaapäivän.


Äitienpäivän juhliminen torstaina ei tarkoita, ettenkö olisi soittanut Äidille aamusta. Hämmästeli sitä, että olin niin ajoissa kun yhdeksältä soitin. Kyllä sitä aamuvirkulle Äidille niin aikaisin voikin soittaa.


Aamupalan söin kerrankin rauhassa ja kunnolla, valuin koneellakin useamman tunnin lukien blogeja ja ihmetellen maailman menoa. Kotipäivien hienous on minusta siinä, että ei tarvitse tehdä yhtään mitään mitä ei halua tehdä.Niin minäkin kiskoin villasukat jalkaan ja Kotinörtin tehdessä töitä kaivoin Himoshoppaajan elokuvana. Tämä jos mikä on mielestäni Lazy Sunday ja tällaista olin ehdottomasti kaivannut. Jaksaa taas tulevan kiireisen viikon ja sen haasteet (unohtamatta kuvata teille sitä viikkoa).


Illalla jäi aikaa vielä Kotinörtillekin ja ihan kahden keskeiselle ajalle.

Oikein hyvää maanantai aamua jokaiselle! Poiketen normaaleista maanantaista, minä suunnistan kohti keskustaa tänään ja huomenna, mutta siitä vielä illalla lisää, vähän erilaisuutta työpäiviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!