19.5.2012

Kysymyksiä ja niihin vastauksia.

Olen useammassa blogissa nyt katsellut tätä kiertävää yhdentoista kysymyksen sarjaa. Näin lauantaina, menon ja toisen menon välissä ajattelin istahtaa hetkeksi ja ottaa Furin kysymykset, jotka oli haastanut "kuka vaan haluaa" periaatteella vastaamaan, niin vastailen nyt tähän ne.

1. Onko sinulla tiedossa monia kesäjuhlia? Millaisia?
Juhlia on tulossa muutamia. Siskoni Prometheusleirin jälkeinen kahvittelu (siis konfirmaation vastike, tietääkö joku, onko tällä juhlalla joku nimi vai onko se ilmaistava noin vaikeasti?) sekä toki neidin peruskoulun päättäjäiset. Kyllä, Siskoni meni vuotta myöhemmin protulle jotta pääsi taideleirille jonne tahtoi.

Elokuussa on edessä myös kahden rakkaan ystäväni häät, joissa olen saanut kunnian olla mukana myös tekemässä häitä. Pienessä osassa vastaanottamassa RSVP ilmoittautumiset mailitse, mutta vähemmän stressiä hääparille. 

Kuva: Inspiraatio kansiostani
2. Pidätkö sateesta? Mikä on paras ajanviete sateisena päivänä?
Nautin kesäsateesta suunnattomasti, syksyllä tulee vaan kylmä. Kyllä paras tapa viettää sadepäivää, minusta ainakin, on uppoutua johonkin hyvään kirjaan.

3. Millainen on unelmiesi asunto?
Iso, vaalea ja avara. Sen suuremmin en osaa unelmaani määritellä, mutta tiedän tarkalleen, että minä yhdistäisin vaatehuoneen ja työhuoneen kuten alla olevassa kuvassa. Se olisi minun unelmani, suuri huone, johon saisin kaikki vaatteeni ja johon saisin samalla työtilan itselleni. Myös iso keittiö jossa on kunnolla laskutilaa, suuri makuuhuone jossa oma kylppäri kuuluvat haaveisiin.

Kuva: Inspiraatiokuva kansiostani.

4. Mikä oli toiveammattisi lapsena?
Opettaja, poliisi ja näyttelijä. Eivät tosin tuossa järjestyksessä vaan vaihdellen, mutta ala-asteella taisi haaveenani olla nimen omaan opettajan ammatti. Mihinkään näistä en valmistunut.

5. Mistä lähtien olet kirjoittanut blogia?
Viime vuoden kesäkuusta eli kohta tulee vuosi täyteen.

 Kuva: Inspiraatio kansiostani.

6. Onko sinulla joku lempivaate, jota käytät jatkuvasti?
Vaatteissa tämä vaihtelee kausien mukaan. Tällä hetkellä se on bleiseri, ei mikään tietty mutta joku tuolta kaapistani kuitenkin. Sen sijaan Mulberryni kulkee mukana vähintään viitenä päivänä viikossa eli laukussa tätä on kyllä.

7. Montako paria kenkiä omistat?
Ihan liian monta, en edes tiedä. Veikkaan luvun olevan jossain neljän ja viiden kymmenen välissä. Heitin vanhoja kenkiä kierrätykseen viime keväänä ja lahjoitin Siskolleni viime viikolla kolmet kengät, joten ehkä taas vähemmän kuin vielä vuosi sitten.

8. Jos sinulla on täysin vapaa viikonloppu ja vietät sen oman itsesi kanssa, mitä teet?
Luulen, että perjantaina laittaisin hyvää kalaruokaa (Kotinörtti on kalalle allerginen joten syön sitä aika harvoin nykyisin) ja vetäytyisin jonkun hyvän sarjan pariin. Lauantaina söisin hyvän aamupalan, lukisin blogeja ja mahdollisesti lehtiäkin ja suunnistaisin shoppaamaan, nauttisin hyvän illallisen ja saapuisin kotiin joko jatkamaan sarjaani tai lukemaan hyvää kirjaa. Sunnutaina sitten eittämättä lukisin jotain hyvää kirjaa, mielellään ulkona jos sää sallii. Kävisin kävelyllä luonnossa. Ainakin tällä hetkellä tämä olisi suunnitelmani.

Kuva: Inspiraatio kansiostani.


9. Mitä kieliä puhut?
Suomen lisäksi sujuvaa englantia, kohtalaista ruotsia, takeltelevaa saksaa sekä jokusen fraasin italiaa.

10. Saat lahjakortin mihin tahansa ravintolaan, mihin käytät sen?
Kappeliin. Vuosikausia olen sitä ravintolaa rakastanut ja suhde on vaan syventynyt vuosien myötä.

11. Miten vietät kesälomasi? 
Teen ensin erään projektin kanssa töitä viikon, kuten jo useamman loman putkeen olen tehnyt. Sen jälkeen suuntaan tämän hetken suunnitelman mukaan ensin anoppilaan muutamaksi päiväksi, riippuen heidän lomistaan. Sen jälkeen on edessä reissu ulkomaille josta palaamme juuri parahiksi ystäviemme häihin. Viimeisen viikon olen "yksin lomalla" eli Kotinörtti on jo töissä, joten ajattelin viettää loman kaupungissa. Miten? Siihen en osaa vastata, ehkä sinne joku pikareissu jonnekin kotimaassa vielä mahtuu.

Kuva: Inspiraatio kansiostani.

En aio ketään tähän haastaa, mutta jos joku haluaa kysymyksiin vastata, niin mielelläni vastauksia luen. Joko kommenttiboksissa tai sitten ihan omassa blogissakin (jos omaan blogiin laitat, niin vinkkaathan minulle niin käyn katselemassa).

1. Jos saisit juuri nyt lähteä johonkin päin maailmaa, mihin lähtisit?
2. Mikä on suosikki asusteesi?
3. Mikä on suosikki vuodenaikasi?
4. Koska aloitit blogin pitämisen?
5. Oletko ihmistyyppiä, joka haluaa uuden mekon joka juhliin vai osaatko sen jalon taidon jota kierrättämiseksi kutsutaan?
6. Mikä on paras tapa viettää iltapäivä ja ilta itsensä kanssa?
7. Antaisitko jonkun toisen tehdä sinulle muodonmuutoksen? (Vaihtaa hiustyyli ja väri, vaatetyyli ja meikki)
8. Mitkä ovat matkalle pakattavat välttämättömyydet, jotka otat aina mukaan?
9. Mikä on suosikkiravintolasi Suomessa?
10. Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et tulisi toimeen?
11. Montaako blogia seuraat aktiivisesti?

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä haasteesta, koska sitä kauttaa pääsee tutustumaan lukemiensa blogien kirjoittajiin hieman paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, eikä kysymykset kuitenkaan ole sellaisia, että ne menisivät henkilökohtaiselle puolelle, josta en halua puhua (joka sekin itselleni tärkeää). Sun kysymyksissä oli kysymys unelma-autosta, Audi TT RT olisi omani, helmiäismustana.

   Poista
 2. Oli mukava lukea vastauksiasi. Vain yhtä en ymmärrä: 40-50 paria kenkiä liikaa..? :D Minulla oli jossain vaiheessa viitisenkymmentä paria ja aina tuntuu siltä, että enemmänkin voisi olla. ;)

  Hyvä, että on muitakin, jotka ovat totaalisen rakastuneita omaan asuntoonsa. Nyt vain häiritsee himpan verran se, että tämä ei ole oma, joten lähtö on varmasti joskus edessä. Lisäksi en tiedä voiko tästä mennä kuin alaspäin, kun kaikki on juuri oikein eikä vähän sinne päin. Seuraavaan omaan tarvitsee erillisen vessan ja kylppärin, lasitetun parvekkeen, paljon kaappitilaa jne. Nyt minulla on lähes kokonaan oma vaatehuonekin, kun mies sai omat kamansa toiseen huoneeseen. Rakkauspakkaus antoi minulle Carrie-huoneen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmaksi kenkien määrän muodostaa se, että meillä on pienet säilytysmahdollisuudet. Tottakai kenkiä voisi aina olla enemmän ja enemmän (ja niitä on oikeastaan postissa tulossakin kahdet uudet), en vaan enää oikein tiedä, mihin tunkisin ne kaikki :D Kyllä niitä vielä joskus tulee enemmän.

   Ei tämäkään asunto meidän omistusasunto ole, joten jossain vaiheessa muuta (oikeastaan toivottavasti ennen joulua) ja vaikka tätä asuntoa tulee ikävä, niin ne kaikki parhaat jutut, eli sisustus siirtyy mukana.

   Ihana, että mies on antanut sinulle kunnon Carrie-huoneen <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!