7.5.2012

Maailman paras lahja ja Siskoaikaa.


Sunnuntaina sain kuitenkin nauttia heti aamusta maailman parhaasta lahjasta, nimittäin rakas Nna oli tehnyt minulle villasukat! Tiedättekö ne ovat kyllä maailman paras lahja tällaiselle vilukissalle!Ihanat kauniit valkoiset villasukat. Minä ihastuin näihin kyllä ihan samantien, kiitos ystävä rakas <3

Koska näitä Sisko postauksia on alkanut ilmestymään, niin vähän valotan elämäni taustaa tältä kohdalta kuitenkin, vaikka ensin en meinannut niin tehdä. Minulla on siis 15-vuotias siskopuoli, meillä on sama isä, mutta eri äidit. Ainoana sisaruksena hän on kuitenkin minulle Sisko. Emme ole koskaan asuneet saman katon alla ja hän asuu noin 45min ajomatkan päässä kotoamme.

Siskollani on harrastus, joka tuo hänet kuitenkin 10min kävelymatkan päähän kodistamme joka sunnuntai, joten olen alkanut näkemään häntä useammin. Tästä johtuen olemme myös läheisempiä kuin aikaisemmin joten sen takia tätä sisko-aikaa tulee vietettyä enemmän. Sovimme Kotinörtin kanssa, että Siskoni tulee meille aina sunnuntaisin syömään ja viettämään aikaa ennen treenejä (jos vain me olemme kotona). Minulle tämä aika Siskoni kanssa on erittäin tärkeää.

Tänä sunnuntaina siskoni ja Kotinörtti ahkeroivat tämän aiheen parissa perus leffan katselun ja hengaamisen sijaan:


Koe on ensiviikolla ja kuulemma nyt ymmärsi noita. Minä en. Tiedättekö yksi aikuisuuden parhaista puolista on ihan pakko olla se, ettei ole enää matikankokeita.


Minä sen sijaan koetin sijoitella siskoni saamaa öljyvärimaalausta jonnekin päin kotiamme, löysi se oman paikkansa tämäkin taideteos.


Ruuaksi tein ihan perus jauhelihakastiketta, unohtaen autuaallisesti sen, että Sisko arvostaa ruokaa jossa ei ole punaista lihaa. Hyvin tämä kuitenkin upposi. Treeneihin todella kävele sen 10minuuttia, joten lähdimme Kotinörtin kanssa kävelylle.


Siskolla ikään sopivasti suloiset kengännauhat.Valkovuokkoja oli ihan joka puolella, ihana kävelyreitti oli kyllä. Toivottavasti noita on vielä ensi sunnuntainakin.


Paita: Esprit
Kaprit: Yours
Laukku: Esprit
huivi: TieRack
Baltsut: H&M

Näissä vaatteissa minä oleilin sunnuntaina. Kyllä se vaan on niin ihanaa kun voi jo baltsuja käyttää, rakastan niitä ihan suunnattomasti. Ei uskoisi, vielä pari vuotta sitten olin sitä mieltä, että minulle eivät matalat kengät sovi, sittemmin olen selvästi oppinut arvostamaan näiden mukanaan tuomaa mukavuutta.


Matikan opetuksen seassa syntynyt taideteos, joka on nyt jääkaapin ovessa <3

Hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää maanantaita jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä matikka on ihanaa! No, jos sitä inhoaisin, en olisi voinut lähteä lukemaan tekniikkaa. Kivaa, kun Kotinörtti viitsii auttaa siskoasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullu tommosista ihmisistä, jotka tykkää matikasta :D Se on kyllä totta, että tekniikkaa ei oikein voi lukea ilman kiinnostusta matikkaa kohtaan. Itse tämmöisenä humanistina se ei ollut koskaan suosikkiaineita :)

   Poista
 2. Kivaa lukea sukista ja siskostasi. Minua ilahduttaa kovin tietää, että sukat olivat mieleiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat aivan ihanat, hivenen lämpimät nukuttaviksi yö jalassa, mutta muutoin kyllä ahkerassa käytössä jo :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!