28.5.2012

Nettiostoksia.

Olenko kertonut, että Esprit on yksi suosikki liikkeeni? No olen tietenkin, mutta se ei poista sitä ihastunutta "Oi!" huudahdusta joka huuliltani pääsi kun sain tänään hakea uuden paketin netistä. Kyllä, tilaan heiltä netistä. Kun tilaus menee yli 25€:n ovat ilmaiset. Tiedän kokoni ja sitä sattuu olemaan paremmin Saksassa josta tuotteet tulevat kuin Suomessa. Ei siis mitään valitettavaa sen suhteen. Tuotteilla kestää noin kaksi päivää tulla postiin ja saat lähetyskoodin, jotta pystyt seuraamaan lähetystäsi. Kiitos siis Saksalaisille tehokkaasta toiminnasta. Tiedän, että tulen tilaamaan enemmänkin sieltä, etenkin noita perus kauluspaitoja, joita ostan muutenkin sieltä ja joita ei tarvitse sovittaa. Netissä alennukset ovat myös tuntuvat.


Tällä kertaa tilaus ei kuitenkaan ollut kovin kummoinen. Hyvin sini-valkoinen kylläkin. Ainakin kun näin kokonaiskuvaa katsoo.


Katselin tätä sinistä kaitaliinaa jo aikaisemmin, mutta nyt kun se oli kolmasosa hintansa puolesta siitä, mitä se oli aikaisemmin, niin lähti tilaukseen samantien. Kirkas ja syvä sininen on mieleeni myös sisustusvärinä.


Nude-sininen lintuhuivi, joka kyllä ensinäkemältä oli vaaleanpunainen. Tykästyin siihen siitä huolimatta vaikka livenä eri värinen kun olin ajatellut. Siis kyllä, jälleen yksi huivi. Materiaali on puuvillaa. Aivan ihana minusta.


Tilasin myös uuden osoitekirjan. Osoitteet ovat kalenterini värissä erilaisilla lappusilla ja koska ihmiset tuppaavat muuttamaan, niin koin fiksummaksi hankkia (alesta, kuinkas muuten?) myös uuden osoitekirjan.


Kauluspaitoja en alkanut sen suuremmin kuvaamaan. Valkoisessa on pitkät hihat, sinisessä lyhyet. Nämä tulevat vielä asukuvissa sitten esille paremmin, mutta ihan perus kauluspaidoista on kyse.

Tällainen tilaus tällä kertaa.

Hyvää maanantaita ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


I just today got the new Esprit things out from post office. I like to order from them since I can have the use of whole collection and they have more sizes. Just a little order I made two weeks ago.

2 kommenttia:

  1. Kävin tänään Espritin liikkeessä. Ei olis pitänyt. siellä oli aivan älyttömän hienot housut ja paita. -40%... Jätin sinne, kun ajattelin että nukun yön yli. KÄÄK! mun tuurilla ne on varmaan jo myyty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, rohkea veto. En koskaan uskalla jättää tangolle alessa olevia tuotteita. Minä kun olen kokoa, jotka vaikka ovatkin alessa, niin menevät kohtalaisen nopeasti. Toivottavasti ovat tangolla vielä, ellei nukuttu yö muuttanut mieltäsi toiveiden suhteen :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!