Nopea paluu viime viikkoon.

Löysin kuvakansiosta näin maanantai aamun kunniaksi muutaman kuvan vielä viime viikolta, jotka ajattelin teille esillä. Ihan ensimmäisenä, tämä on kyllä varmaan jo pari viikkoa vanha kuva, on uusi kynsilakkani. En ole aikoihin tilannut kynsilakkoja tai jaksanut edes oikeastaan laittaa kynsiäni muuta kuin perus vaaleilla väreillä. Äiti toi kuitenkin kosmetologiltaan tällaisen uuden magneettilakan niin pitihän se kokeilla:



Ihan kivat niistä minusta tuli, mutta se glitterimäärä joka tuossakin lakassa on... sanotaan nyt näin, että sen putsaaminen ei ollut mitenkään kivaa. Vaikka kuinka laitoin aluslakkaa niin se vaikutti imaisevan sen suoraan kynteen itsensä läpi ja vaikka värilakka lähtikin pois, niin glitteri jäi. Argh! Ei ihan heti ole uudestaan tämä käytössä.


Perjantaina kävin ostosreissulla ystäväni S.n kanssa ja T. liittyi seuraamme lounaalle. Oma valintani oli sushi kun buffetissa sai kerran valita. Kerrassaan herkullista, yhtään en valita tuollaisesta herkuttelulounaasta.


Paita: Dublin
Bleiseri: H&M
Farkut: Evans
Kengät: Esprit
Laukku: Mulberry

Shoppausreissu suoritettiin tällaisessa kokonaisuudessa, rennompaa perjantaipukeutumista siis. Sen verran kuuma kyllä oli, että aivan liikaa vaikutti olevan päällä. Lämmin keli pääsi siis yllättämään.

Perjantaina hain myös postista Hunaja-Aitan tuotteeni:



Päärynään ihastuin ja sitä meneekin sitten riittävästi jugurtin kanssa. Tuollainen pieni purkki riitä mihinkään. Mustikka ei ollut ihan makuuni ja tuo sitruunakin jäi kauas suosikistani (Kotinörtti rakastui siihen kyllä), mutta mansikka nousi heti suosikkien joukkoon. Seuraavaan tilaukseen luulekin sisällyttäväni mansikkaa isomman purkin. Todennäköisesti sitruunaakin, vaikka se ei ollut hyvää jugurtin päällä, niin se maistui kyllä todella hyvältä teessä.

Oikein hyvää ja ihanaa alkaa viikkoa jokaiselle! Se on kesäkuu jo tällä viikolla <3

Here's a quick getting back to last week. Fridays outfit, I went to have some sushi for a lunch with a friend of mine. Also a new nailpolish and new honeys. I'm totaly in love with these honeys with jugut. Tastes of pear, lemon and strawberry.

Kommentit

  1. Hunajat näyttävät hyviltä. :)

    Minullakin taitaa vielä olla yksi magneettilakka edelliseltä kerralta kun ne tulivat muotiin. Väri on sama kuin tuossa kokeilemassasi. Kuviot olivat kyllä ihan hauskoja. Siinä tuli tähtimuoto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olen ihan koukuttunut noihin makuhunajiin aamupalani kanssa. Toki perus hunaja olisi terveellisempää, mutta kun nuo ovat niin hyviä <3

      Sain Äidiltä eilen uuden magneettilakan, punaisena. En ole kokeillut vielä. Hileiden pois hinkkaaminen vielä liian hyvässä muistissa :D Muuten ihan kiva, mutta en vaan tuosta glitterin pois ottamisesta tykännyt sitten ollenkaan.

      Poista
  2. Hei, olenkin halunnut kokeilla tuota lakkaa. :) Ja hienoa että meitä xl-bloggaajia on useampiakin :)

    Käy toki kurkkaamassa minun blogia jos kiinnostaa.
    http://anninpukeutumisleikki.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oma käsitykseni lakasta ei kyllä ole mitenkään positiivinen tuon poistokokemuksen jälkeen. Muutoinhan se on toimiva ja hyvä lakka joka kesti kynsillä nelisen päivää.

      Onhan meitä muutamia, vaikka harmittavan vähän. Kävinkin blogiasi jo kurkkimassa, pitää ajan kanssa lukea enemmän, nyt kun on vielä monta asiaa aamuksi tekemättä :)

      Poista
  3. Mitä nuo purnukat on? =)

    Ah, kuolasin nuo sushit nähdessäni.. Voisin elää pelkällä sushilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purnukoissa on eri makuisia hunajia (hunajoita? miten sana ikinä taipuukaan). Ihastuin näihin Hunja-Aitan makuversioihin muutama kuukausi sitten kun sain tuollaisen pienen purkin kokeiltavaksi ystävältäni. Aamulla jugurtin kanssa siis olen hunajaa syönyt ja alkaa se perus versio kyllästyttämään, mutta näillä sai lisää makua kummasti.

      Sushi on kyllä hyvää, mietin jo, että josko menisi uudelleen noita nautiskelemaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!