3.5.2012

Pellavahousut.

Kesä ja kevät tarkoittavat minulle vääjäämättä pellavahousuja. Kaikessa rypistyväisyydessäänkin ne ovat tuote, josta nautin itse suunnattomasti. Laskostan farkut keväällä kaappiin ja kaivan toukokuun alussa esille pellavahousut. Omistan näitä niin mustina kuin valkoisinakin. Olen myös siitä omituinen, että koska Äitini on joskus opettanut, että valkoisia alaosia ei tule pitää ennen toukokuuta, niin en edelleenkään pidä koko valkoisia housuja tai hameita enne toukokuuta. Elokuun jälkeen ne myös hyvin pitkälle postuvat käytöstäni.

Eilen kuitenkin kaivoin kaapista pitkästä aikaa rakkaat housuni esille. Loppuviikolle on luvattu sadetta, joten siitäkin ilosta, että en kohta taas voi valkoiseen pukeutua (kurakeli ei myöskään ole valkoisen ystävä) kaivoin nämä jokusen vuoden vanhat Espritin housut kaapin kätköistä:


Paita: YourFace
Liivi: Evans
Housut: Esprit (Saksasta)
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Näissä siis viipotin eilisen, samat housut houkuttelevat kyllä tänäänkin jalkaansa laittamaan, niin paljon minä niistä pidän. Säätiedotus osaa myös kertoa, että ne voisi tänään jalkaan laittaa, joten sen pidemmittä puheitta minä jään miettimään asuvalintaani tälle päivälle, teille esitellen eilistä.

Hyvää torstaita!

6 kommenttia:

 1. Valkoiset housut tekee raikkaan näköisen kokonaisuuden :) Itsekkin ihailin eilen valkoisia farkkuja Ginassa, mutta jätin ne vielä sinne. Olen nimittäin säästämässä ja yritän parhaani mukaan kiertää vaateliikkeet! Olen töissä kaungilla ja töitten jälkeen sitä aina menee väkisinkin vaatekauppojen ohitse :P Kiusaus syntyy joka päivä mennä katsomaan mitä uutta sinne olisi voinut tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Talvellahan tuo sama kokonaisuus on sitten mustien housujen ja kenkien kanssa käytössä :)

   Ymmärrän todella hyvin keskustassa töissä olon ongelman, olen aikaisemmassani työssäni ollut töissä Helsingin keskustassa ja vaikka työmatka oli mukava niin lompakolle ei kyllä oikein sopinut olla keskustassa töissä :D

   Poista
 2. Minulla on ikuisena ongelmana pellavahousujen kanssa, että kuluvat reisien sisäpuolelta loppuun kuukaudessa-parissa, vaikka kuinka yrittäisi ostaa tiivistä pellavaa ja käyttää housuja varoen. *huokaus* Viime vuonna ostin kolme paria pellavahousuja, ja ovat kaikki jo sellaisessa kunnossa, että ei niitä töihin kehtaa laittaa, omalle takapihalle korkeintaan. Minun kohdallani pellavahousukausi kestää kesäkuulta elokuulle, ja kun housut eivät edes tuota aikaa kestä kelvollisina, niin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne, samoin käy täälläkin pellavahousuille. Sen takia ostankin niitä yleensä syksyllä tai talvella alennuksella valmiiksi varastoon. Tiedän niitä käyttäväni ja tiedän niiden kuluvan loppuun, niin hamstraan sen mukaan, että riittävät kesän yli aina :)

   Poista
 3. Kauniit noi sun housut. Kävin itse sovittamassa joku aika sitten valkoisia pellavahousuja, jotka jäivät kauppaan suolaisen 79 eur hinnan takia. Mutta vieläkin kaivelee, pitäisköhän ne sittenkin käydä hakemassa. Hyvä tietää, ettää pellavahousut siis on helposti kuluvaa sorttia, mulle ei ole koskaan vielä pellavahousuja ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin kauniit kun pellavahousut ovatkin, niin kestäviä ne eivät ole mitenkään päin. Ei minusta noin suolaista hintaa niistä ainakaan kannata maksaa, itselläni ainakin hajoavat kesässä. Toisaalta, jos housut edelleen mietityttävät, niin saattaisin jopa investoida. Yleensä teen niin jos kauan aikaa mietin jonkun hankinnan kanssa ja jos se "jää harmittamaan".

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!