5.6.2012

Kesäsuunnitelmia.

Koska nythän on ihan selvästi jo kesäkuu ja vaikka ilma ei olekaan mitenkään helteinen, niin kyllä ne ajatukset ovat suuntautuneet jo kesälomaan. Oma kesälomani alkaa heinäkuun viimeisellä viikolla, mutta toki suunnitelmia on muullekin osalle kesää ennen varsinaista lomaa, joten ajattelin tässä loma odotellessa teidän kanssanne näitä suunnitelmianne vähän jakaa myös.


Tämä on oikea juhlien kesä. Siskollani on tosiaan protuleiri kesäkuun lopussa ja sieltä valmistuminen heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Huristelemme Kotinörtin kanssa niihin päättäjäisiin aterioimaan ja juhlimaan nuorten kanssa. Juhlat ovat aina niin ihania <3 Kesäkuulle varsinaisesti ei ole lukkoon lyötyjä suunnitelmia vielä.


Juhlista seuraavana viikonloppuna on vuorossa mökkeilyä hyvällä porukalla ja odotan sitä innolla. Vaikka en ole mikään mökkeilyihminen, niin kyllä sitä nyt kerran kesässä mökillä kuuluu viettää hetken verran aikaa. 


Sitten onkin edessä kahdet polttarit, nimittäin sekä sulhanen, että morsian pitävät sekapolttarit ja kumpiinkin olen osallistumassa, sen mitä pystyn ja kykenen. Toki kun on töissä, niin kahtena viikonloppuna bilettäminen voi ottaa voimille, viimeistään maanantiana. Tämä ei kuitenkaan estä sitä, ettenkö osallistuisi kumpiinkin.


Kesäloman alkuun en ole buukannut mitään, epämääräisenä ajankohtana menemme Anoppilaan. Anopin piha on täynnä vadelmia ja niitä tuleekin sitten varmasti kerättyä mukaan pakkaseen talven varalle. Olen ensimmäisen lomaviikkoni lomalla yksikseni (Kotinörtillä on vain kahden viikon loma), joten luulen, että päivin nautin kauniista Helsingistä ja omasta laadukkaasta seurastani, mahdollisuuksien mukaan toki ystävieni kanssa.


Kun Kotinörtti jää lomalle, menemme tosiaan Anoppilaan ja sieltä suuntaamme (jälleen) kohti Vihreää Saarta. Niille, jotka ihmettelevät, että miksi taas sinne, niin kun Sumusaarilla on asunut, niin se on kuin kotiin palaisi. Kuten pääsiäisenäkin, edessä on ystävien kanssa illallistamista sekä ainakin yksi reissu vähän pidemmälle, mahdollisesti jopa Belfastiin saakka. Päiväreissun tai kaksi ehdimme kyllä reissumme aikana hyvin tekemään.


Lennämme takaisin Suomeen torstaina ja saman viikon lauantaina ovatkin nämä nyt jo odottamani häät. Mekko häihin on hankittuna, kengät ovat tilauksessa tulossa. Osallistun omalta osaltani häiden järjestämiseen, joten siksikin näitä on tässä saanut odottaa hetken aikaa.


Kotinörtti palaa töihin ja olen vielä neljännen lomaviikkoni itseni kanssa. Olen tässä haaveillut itselleni yhden yön matkasta joko kuvan Tallinnaan tai sitten Tukholmaan. Pidän itsekseni reissaamisesta ja luulisin keskellä viikkoa tehdyn pyrähdyksen tekevän oikein hyvää. Katsotaan nyt toteutuuko tämä vai jääkö vain haaveeksi.

Tällaisia kesäsuunnitelmia täällä päässä, millaiset ovat kesän ja loman suunnitelmat teillä?

Kuvat: http://weheartit.com

Here are some of my summer plans. It's off to Ireland in August, maybe to Tallin as well. Lot's of parties, since there is my Sisters firs cummunion and a wedding. Lot's of great things to do.

2 kommenttia:

 1. Mukavia suunnitelmia sinulla. Olen kateellinen lukuisista juhlistasi ja erityisesti häistä. Itselle ei ole kolahtanut hääkutsua moneen vuoteen. Mökkiä lukuunottamatta oma loma on ex tempore.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakasta kyllä juhlia, en voi kieltää. Nämä tulevat nyt tämmöisessä ryppäässä kyllä kaikki, taidan olla iässä, jossa juhlitaan niin pyöreitä kuin häitäkin urakalla :)

   Mökkeily kuulostaa aina hyvältä ja niin kuulostaa extemporekin. Vielä joskus pidän loman, jonka vietän täysin suunnittelematta (paitsi ehkä se ulkomaanmatka, se lienee suunniteltava edes sen verran että lähteekö vai eikö).

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!