13.6.2012

Pidempiä helmoja.

Alkuviikosta käyttöön pääsivät maksimekot joita en ole vielä päässyt pitämään päälläni. Miellän nämä vaatekappaleet kesävaatteiksi ja vaikka ilmat nyt eivät ehkä olleet mitenkään parhaat mahdlliset kaivoin kaapista nuo kaksi täysin käyttämätöntä mekkoa esille.


Bleiseri korvaamassa takkia: H&M
Huivi: Esprit
Laukku: Michael Kors
Mekko: Debenhams
Bolero: YourFace (tai Mexx, en muista, liikaa mustia boleroita!)
Vyö: Isän tuoma Italiasta 1970-luvulla
Baltsut: H&M

Tuo Debenhamssin mekko on ostettu toukokuun alussa alennuksella ja nyt sitten ensimmäistä kertaa pääsi myös päälleni. Maanantaina ei kuitenkaan ollut niin lämmin, että ilman boleroa olisin lähtenyt. Totesin aamulla, että josko laittaisi alle myös topin. Kaula-aukko oli ihan siveä, kunnes kumarruin ja totesin, että töihin ei todella mennä sillä versiolla kaula-aukosta. Mekko on ihana sininen ja trikoota, joten se venyy kyllä joka suuntaan. Tyytyväinen siihen kuitenin olen, vaikka kuvat eivät ehkä kaikkein edustavimpia ole.

Tiistaina mentiin tällä vaatetuksella:


Bleiseri takin korvikkeena: H&M
Huivi: Seppälä (? ehkä vuosia vanha)
Mekko: Dublin
Kengät: Tuliaisena Äidiltä Saksasta (Deichmannilta)
Vyö: YourFace
Muovikassi: Esprit, sisältää lounasrasiat, ei valitettavasti shoppauksia

Pääsi tämä paisley-kuvioitu mekkokin käyttöön, toista kertaa muuten, unohdin käyttäneeni tätä jo Salossakin. Tämäkin on trikoota, sellainen ilmava puuvilla maksi on siis vielä hakesessa. Nuo ovat kuitenkin kivan kesäisiä kummatkin, vaikka eivät kyllä väriensä puolesta siltä näytä. Ihan kiva kuitenkin kesällä pitkiä helmoja käyttää.

Miten te, ovatko maksimekot teistäkin kesämekkoja vai käytättekö niitä ollenkaan?

Here are the outfits from Monday and Tuesday, so maxidresses are back! They are one of my favourit summertime outfits, unfortunately I only have three of them plus one for a party use. Still looking for new ones.

12 kommenttia:

 1. Jos on helteet, niin pidän mielelläni mekkoja. Minulla on pari hihatonta mekkoa puolireiteen ylettyvää ja sitten muutama juhlavampi ja yksi täyspitkä, jonka laitan esim. lavatansseihin. Nuo molemmat näyttävät kivoilta, muistatko mistä ne hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot on helteellä kätevät ja minä päätin, että koska on kesäkuu niin mekot tottavie kuuluvat nyt jo kuvaan, oli helle tai ei.

   Sininen mekko on Debenhamsilta tilattu (www.debenhams.com) ja tuo alempi on ostettu Dublinista sellaisesta pienestä liikkeestä sivukadulta. Mitä olen itse katsellut niin sekä New Look (www.newlook.com) että Evans (www.evans.co.uk) tekevät ihan kivoja makseja jos noin tilata haluaa. Suomen kauppojen valikoimasta en osaa sanoa.

   Poista
 2. Voi ei miten kivat mekot!!
  Heh...älä kumartele töissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kesäksi ihania kummatkin <3

   Joo töissä ei parane kumarrella kaula-aukossa josta sitten voi ihastella koko rintavarustusta melkein napaan saakka. Selkä suorassa tuo olisi ilman alustoppiakin toimiva, mutta koskaan ei voi tietää jos joutuu vaikka pudonnutta kynää poimimaan :D

   Poista
 3. Onpas nuo molemmat maksimekot todela kauniita. Mä aina ihailen niitä muilla, mutta vierastan itselläni, Pitäisi varmaan joskus ihan kunnolla keskittyä niiden sovitteluun, jos löytyisi joku täydellinen yksilö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti kauan löytää semmonen, josta tykkäsin ja sitten niitä löytyi onneksi useampi. Mä kun haluan helman joka on pidemmälle kun nilkan yläosaan ja empirelinjainen vyötärö leventää lantiota takaa sen verran paljon, että siihenkin osaan mekon leikkausta saa oikein keskittyä.

   Kyllä se oikea löytyy kun vaan sovittelee :)

   Poista
 4. Mie sovittelin yhtä, mutta jotenkin olin niin mekkoa että:D
  Kuitenkin jossain takaraivossa jyskyttää:maxi,maxi ja maxi...
  Mulla on kerrassan tullut mekko vimma, taas ois mielessä yksi.
  Perjantaina olis ystävän syntymäpäivät ja mulla on jalat eilisen lenkin jälkeen rakoilla.Lisäksi jumalaton hermosärky,elokuussa meen kirurgian polille..
  Ainoat kengät nyt näyttäis olevan läpsykät:)siis mitkä menis jalkaan.
  Asusi näyttää mukavilta, varmaan ihanat yllä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama! Pari vuotta hakkasi päässä, että maksia, mutta vasta viime kesänä taivuin sellaista ostamaan.

   Toivottavasti löytyy sopiva mekko, läpsyköiden kanssa pitkät helmat on niin kätevät, minä ainakin näytän tantalta jos on polvimittaisen kanssa matalat (käytän silti kyllä :D).

   On nuo kyllä mukavat päällä kanssa, ei huolta istuuko jalat naisellisesti kasassa vai ei :D

   Poista
 5. Ihanat maksimekot ja kivasti olet asustanut säähän sopivaksi :). Mulla ei ole yhtään maksimekkoa, haluaisin yksivärisen, mutta vastaantulemani monet maksimekot ovat olleet kirjavia :(. No okei, en ole kovin aktiivisesti etsinyt, nyt pitäisi metsästää bikinit tai uikkari- loma lähestyy "uhkaavasti" ;)..

  Aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Luulen, että noiden kanssa on sama juttu kun monen muunkin vaatteen, että ensin niitä ei löydä ollenkaan ja sitten niitä tuleekin vastaan koko ajan. Itselle käynyt niin sopivien mekkojen, bleisereiden ja monen muun eri tyyppisen vaatteen kanssa.

   Toivottavasti uikkarit ja/tai biksut löytyvät. Niiden oston kanssa on muuten meikäläinen ihan noviisi, joku vaatekappale siis, jota en osaa ostaa :D

   Aurinkoista viikon jatkoa myös sinne!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!