Ruskean mekon kaksi elämää ja uudet kaunottaret.

Tänään olen huidellut edestakaisin ihanassa ruskeassa Monsoonin mekossani. Mekko on kyllä ihan luottotuotteeni, mutta myönnettävä on, että se alkaa olemaan hiljalleen loppuun käytetty. Niinpä tässä jo hetken aikaa on ollut menossa uuden mekon etsinnät. Olen todella ihastunut tuohon ruskeaan värinä ja sen monikäyttöisyyteen, joten kun vielä haluan nimen omaan tuollaisen maitosuklaan värisen mekon hihoilla, niin kovin helpolla en ole tästä hommasta pääsemässä.

Töissä kokonaisuus näytti tältä:


Mekko: Monsoon
Takki: Kirssi löytö
Huivi: H&M
Vyö: Isän tuoma Italiasta
Kengät: Kööpenhamina (Deichmann)

Töihin siis mentiin hyvin tummassa kokonaisuudessa, harmonisen ruskeassa. Rakastan taas tuota takkia niin paljon, että mieli tekisi pukea se joka päivä ylleni. Pitänee alkaa harkitsemaan jos oikeasti teettäisi toisen samanlaisen. Rapussa otettu kuvia, jotta kamera ei kastuisi. Sade kuitenkin taukosi ja suuntasimme Selloon hakemaan Siskolleni protupäättäjäislahjan:


Mekko: Monsoon
Bleiseri: H&M
Laukku: Mulberry

Vähän väriä sitten ruskeaan mekkoon toi turkoosi. Pidän suunnattomasti tuosta väriyhdistelmästä ja pakkohan se oli päästä uudet kaunottaret ulkoiluttamaan.


Kotinörtti nimittäin haki NewLookin tilauksen postista tänään ja voin sanoa, että juuri tänään nuo osuivat kyllä niin oikeaan osoitteeseen nuo piristävät kaunottaret. Hinnalla eivät olleet missään nimessä pilatut ja kyllä ne vaan piristivät kummasti mieltä. Alan taipumaan tuohon matalan päkiäpohjan pitämiseen kengissäni, pehmentää askelta kummasti.

Näissä tunnelmissa tänään, miten teillä on torstai sujunut?

Today I had a tough day at work and right after that even more. I chose my brown Monsoon dress to come with me all day. First at work and then with something different when we went shopping a present to my Sister at Sello (a shopping center). I got my new shoes today from NewLooks, aren't they lovely? I just love the color <3 And believe it or not, they are actually nice to walk with as well.

Kommentit

  1. Iik mitkä kengät, niin hienot!! :)

    NewLookin liikkeistä en Brysselistä löytänyt kivoja mekkoja, mutta voisikin käydä verkkokaupan puolella kurkkaamassa. Ale-ostoksilla en vielä olekaan käynyt, joten "lupa" verkkoshoppailuun olisi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä suloiset, pakko oli saada vaikka sinällään kenkiä on nyt jo liikaa. Ehdottomasti verkkoaleissa on lupa shopata, joskaan tuo ei niin pahan hintainen liike ole kyllä muutenkaan löytöjä tehdä :)

      Poista
  2. Ruskea ja turkoosi on kyllä lyömätön yhdistelmänä. Sopii kauniisti sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, unohdan aina välillä sen, kunnes se taas tulee "kaivettua uudelleen esille". Kiitoksia kehuista, pitänee muistaa useamminkin tuo yhdistelmä.

      Poista
  3. Ruskea ja turkoosi on kyllä niin Törkeen Herkullinen ja Ihana yhdistelmä, että Nam!!!! Ihanat kenkulit...wow!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kengät oli ihan pakko saada (okei, 20£ hinta auttoi tämän pakon edessä). Uskomattoman hyvät jalassa kun on tuota pohjaa pikkasen, mutta kyllä korkeilla koroilla illalla tuntui sipsuttelu kun koko päivän muutenkin juossut koroissa.

      Poista
  4. Tosi kaunis tuo mekko ja ah miten herkulliset nuo turkoosit korkkarit ovatkaan!!

    Täällä suunnitellaan vaan häitä ja häitä ja vielä vähän häitä.. H-hetkeen on aika tarkalleen kolme viikkoa, apuaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, suosikki mekkoni on kyllä, uutta etsiessä tässä.

      Olenkin blogistasi lukenut, että alkaa kohta olemaan H-hetki käsillä. Ei kai tässä muuta voi sanoa, kun että hyvin se menee ja pieni stressi kuuluu hommaan (koetan muistaa tämän vuoden kuluttua itse :D).

      Poista
  5. Rakkaus kohti kenkiäsi. Itse etsin tuon väristä laukkua itseasiassa, mutta tuon väriset kengätkään ei olisi paha...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain oli turkooseja laukkuja, ainakin paria mallia. Missähän se mahtoi olla... Mahdollisesti Mangon verkkokaupassa? Yhtään en muista enää. Toivottavasti löytyy semmoinen :)

      Poista
  6. Minäkin komppaan muita kommentoijia! Turkoosin pariksi ei juurikaan muu käy kuin ruskea tai valkoinen. Ja tosiaan nuo kengät, voi mitkä söpöläiset ovatkaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samaa mieltä noista väriyhdistelmistä, mustan ehkä lisäisin vielä itse niihin, mutta toisaalta mikä tahansa taitaa sopia mustan kanssa (etenkin musta :D ).

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!