16.6.2012

Tavallinen torstai ja perjantaina tulleet ostokset.

Nyt on sitten vähän pidemmälti tätä päivitystä luvassa, sillä me lähdemme pois netin ulottumattomista sunnuntai illaksi saakka. Sinänsä emme kauas mene, mutta kuitenkin on kiirettä viikonloppuna, niin ajattelin lätkäistä sitten kerralla enemmän kuvia.


Torstain asun piristyksenä toimivat tutut punaiset kengät, jotka kiskaisin jalkaani aamulla hetken mielijohteesta. Tosin koko asu oli pelkkää hetken mielijohdetta, mutta puna-sini-valkoinen siitä nyt kuitenkin tuli. Se oli siis töihin ja kohti viikon toiseksi viimeistä työpäivää.Maisemaa aamulla töiden parkkipaikalta ja liikennevaloissa seistessä kotiin ajellessa. Työpäiviä on kamalan hankala kuvata, kun töissä ei kuitenkaan niitä kuvia voi ottaa, niin pitää sitten tätä liikennettä ja maisemaa kuvata. Vallan tavallinen torstai, ei mitään sen suurempaa tapahtumaa missään.Töiden jälkeen kävin kahvilla ja kerrassaan herkullisella muffinilla vanhimman ja todella rakkaan ja tärkeän ystävän kanssa. Söin kyllä ensin tuon alemman kuva riisipiirakan, suklaa-vadelma muffini jälkkärinä oli kyllä todella hyvää. Aikahan siinä vierähti kuin siivillä kun on hyvä seuraa. Heille on tulossa koiran pentu, ihanaa <3


Paita: Zara
Vyö: UFF
Hame: Dublin
Kengät: Dublin

Näin pirteässä kokonaisuudessa olin torstaina liikkeellä. Kokonaisuus sai kauhean määrän kehuja, vaikka minä vaan mielestäni kiskaisin jotkut rytkyt ylleni. Olihan tuo toki pirteä, sitä en kyllä kiellä.

Perjantaita olikin sitten päivä, jonka jälkeen koin ansaitsevani muutaman siiderin hyvässä seurassa terassilla. Niin minä sitten suunnistin töiden jälkeen pitkästä aikaa terassille, vielä kun en Suomessa ole kerennyt sellaisella tänä vuonna istumaan. Oikein loistavaa seuraa tarjoilivat entiset työkaverit sekä paikalle kaupasta eksynyt Kotinörtti sekä tämän työkaveri. Aivan mainio iltapäivä ja ilta.

Illan lopuksi kuvattiin vielä rapussa H&M.n pakettien saldo:


Mainitut siniset ballerinat sopivat vallan mainiosti jalkaan. Ne on venytettävä kyllä sopivammiksi vielä, mutta sen ehtii tämän kesän aikana vielä. Väri on oikea.


Uudet pellavahousut saapuivat ja suuri oli hämmennykseni kun mahduin sittenkin tilaamiini housuihin. Aloin nimittäin epäilemään, että eivät mahtuisi. H&M.n housut harvoin mahtuvat. Eivät nämä mitenkään löysät ole, mutta eivät liian tiukatkaa. Hivenen pitkän matalien kenkien kanssa, mutta korkojen kanssa ne oli tarkoitettukin.

Valkoinen pellavahuivi on jostain maaliskuun tilauksesta jonka laittoivat tulemaan vasta nyt. On muuten äärettömän ärsyttävää, kun ei saa kerralla tavaroitaan ja joskus niillä menee tuo parikin kuukautta, että tulevat perille. Samassa tilauksessa ollut kirkkaan sininen huivini sitten myytiin loppuun kahdessa kuukaudessa, sen saamattomuus harmittaa aikas paljon. Maaliskuussa niitä oli paljon ja silloin sen tilasin.

Kauluspaita on alen puolelta, ihan toimiva perus paita. Siinä on muuten ohuita sinisiä ja valkoisia raitoja, ei se yksivärinen ole.Jakuista mustaa on aina vaikea kuvata ja sini.valko raidallinen taas ihastutti heti. Näistä musta normaalihinnalla (tietysti nyt sen saisi alestakin, harmittaa kyllä) mutta raidallinen versio alen puolelta. Josko nyt olisi sitten vähäksi aikaa noita jakkuja, ettei heti tarvitse rynnätä ostamaan uutta.


Loppuilta menikin sitten tätä lehteä selatessa ja lukiessa.

Nyt kaikille oikein aurinkoista viikonloppua ja palataan taas sunnuntaina illalla <3

I had a regular Thursday at work and some coffee with my best friend. Nothing special, but just what I needed. On Friday I found my self drinking sider on a sun shine after work. I think I needed it. I also got my huge order from H&M wich was great. Some were on sale, not all, but a good deal anyway. Rest of the Friday I spent with Marie Claire magazine.

4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä tuo asu, missä sinulla on punaiset kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuoden pääsiäisenä ostin ne Irlannista paikallisesta kenkäkaupasta. Merkistäkään ei valitettavasti saa enää selvää, sen verran on niitä tullut käytettyä :)

   Kiitos asukehuista.

   Poista
 2. Olen niin ihastunut nyt punaisiin kenkiin. Tosi hyvän näköiset sinullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset kengät on aivan ihanat <3 Minulla se menee kausittain niiden pitämiset, välillä koko ajan, välillä ei ollenkaan.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!