1.6.2012

Torstai: Hyvää ruokaa ja shoppausta.

Eilen oli töiden jälkeen "aavistuksen" kiire ja kotona olinkin vasta ilta kymmeneltä. Suuntaisin töistä suoraan autolla Helsingin keskustaan. Matka-aika Ruoholahdesta Kampin kautta Kaisaniemeen 20min melkein. Siinä mietti tovin jos toisenkin, että miksi tulin autolla. Illalla sen taas muisti kun oli nopeasti kotona.


Kävimme ensin Siskoni ja Tanskattaren kanssa Vapianossa syömässä. Edelleen pysyn sanassani, että paikka on mainio lounaspaikka ja noin töiden jälkeen piipahtaa, mutta korkeat pöydät ja baarijakkaratuolit eivät ole kivoja istua pitkään. Ruoka on kuitenkin hyvää ja jälkiruokaa lukuunottamatta sen sai nopeasti.


Tilasin ihan perinteisen salamipitsan. Kaikella yhdellä täytteellä se saattaa olla vähän yksitoikkoinen, mutta tiedättekö sen tunteen, kun on pakko saada jotain tiettyä ruokaa. Sellainen iski eilen ja se jotain tiettyä oli ehdottomasti salamia.


Jälkiruuaksi tiramisu ja kahvi maidolla. Tuo maito"tonkka" oli kyllä hellyyttävin, jonka olen hetkeen nähnyt. Aivan kertakaikkisen suloinen. Kahvia muuten kannattaa tuolla ottaa, jos sellaisesta tykkää, omaan suuhuni ainakin hyvää. Vapianosta suuntasin Siskoni kanssa ostamaan hänelle kenkiä. Kannattiko lähteä tekemään niitä ostoksia koroilla? No ei, mutta ekngät oli saatava. Kotinörtti junaili keskustaan ja otti asukuvat:Takki: Sokos
Huivi: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Bleiseri: H&M
Neule: Mark's&Spencer
Mekko: Mark's&Spencer
Vyö: YourFace
Laukku: Mulberry

Näytänäs mä yllättyneeltä ekassa kuvassa, ihan loistava ilme. Tuollaisessa kokonaisuudessa kuitenkin köpöttelin ympäriinsä eilisen. Neule oli pakko laittaa ruohon väliin kun aloin aivastelemaan sen verran paljon eilen aamulla. Kerrospukeutuminen piti kuitenkin huolen siitä, että en kipeytynyt.


Eilen ensimmäistä kertaa jalkaan pääsivät myös tämä New Lookilta talvella tilatut kaunottaret. Kyllä niillä vaan oli hyvä kävellä, vaikka loppuillasta päkiää särkikin. Jaloista huomaa kyllä, että turvoksissa olivat.


Esittelyssä myös uusi huono hiuspäivä kampaukseni: Ensin osa kiinni, ponnari kiepsautetaan tukan läpi ja lopulle tehdään sama. Oli kyllä jo yhdeksältä illalla vähän kärsineen näköinen kampaus.

On pakko sanoa, että Siskoni on selvästi saanut vaikutteita:Kevätjuhliin mekon kanssa valikoituivat nämä kaunottaret. Niin suloisen tyttömäset ja hänen käytöllään kestävät monta vuotta. Neiti kun ei ole oikein korkojen harrastaja. Sanoin, että koska Seppälässä oli -20% kaikki kengät, että jos löytää toiset niin katsotaan... Tunnistin niin itseni kun käveli suoraan hakemaan nämä:


Kun toinen tulee kengät sylissä hymyillen, että nää olis hyvät, niin kyllähän ne sitten mukaan lähtivät. Kahdet kengät kotiutuivat 40€ summalla alennusten jälkeen. Tennarit tuskin kestävät tätä kesää pidemmälle, niin ahkerassa käytössä ovat, mutta kaikkineen oikein oivallinen päivä ostosten ja seuran puolesta.

Nyt olen pikaisesti kotona käymässä ja suuntaan iltarientoihin vielä, joten kaikille sinne oikein ihanaa viikonloppua ja etenkin kaikille valmistuville suuret onnittelut!

6 kommenttia:

 1. Olet aivan uskomattoman kaunis ja tyylitajuinen nainen. Ja ihanaa että meitä XL-bloggareita on useampiakin. Blogisi lähti ehdottomasti seurantaan! :)

  terveisin, anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kauniisti sanottu. Tervetuloa lukemaan!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!