26.7.2012

After a lovely dinner.

Eilen siis kuuliaisesti katsoin NCIS.n jaksoja koko päivän, kauniista ilmasta huolimatta Gibbs kumppaneineen liimasi kiinni ruutuun. Loistava sarja, kuten Bellisarion muutkin sarjat. Mukavaa katsella myös ne alkupään jaksot, vaikka hyvin tässä olikin mukana noin muuten.


Se "virallinen" synttärikuva jonka osti vastapäätä istunut Arkeologi. Palataan tuohon kassin sisältöön vielä myöhemmin. Mutta onnellinen hymy on ainakin hyvin aito ja lahja oli toivottu ja hyvin tärkeä.


Jossain vaiheessa iltapäivää levitin nämä nenäni eteen, olen tainnut joskus mainita, että omistan ongelman sen suhteen, että omistan liikaa Inglotin luomivärejä. Tässä ne nyt ovat kuitenkin kaikki. Noista seitsemää päätyi luomille saakka eilen. Pakko on tunnustaa, että rakastan tuota valikoimaa, vaikka halajan vielä muutamaa väriä lisää. Kuitenkin, olen suositellut aikaisemminkin, suosittelen jatkossakin. Todettava lienee myös, että ihan omilla rahoilla ostettuja, joten rehellinen suosittelu ainakin.
Illallispaikkana oli rakastamani Ravintola Kappeli, olen käynyt siellä juhlimassa useita erilaisia juhlia, suurempia ja pienempiä. Nauttimassa ruuasta tyttöjen kanssa ja juhlimassa vaikka vaan kesästä. Omana ruokana paahdettu lohi ja jälkkärina creme brylee. Niin ihania ruokia kummatkin, joka kerta tuolla vaan on vaikea valita, mitä söisi. Kaikki on hyvää. Kappelista jatkoimme vielä yksille Oluthuone Kaislaan, joka on toinen suosikkini. Kotona olimmekin Kotinörtin kanssa jo yhdeltätoista, joten ei mitkään pitkät juhlat, mutta juuri sellaiset kun tahdoinkin. Rakkaat ystävät juhlistamassa rauhassa.

Koska illalla tuli vettä kaatammalla, asukuvissa saatte nauttia autohallin värikkäästä taustasta. Ainakin siellä on kunnon valot.


Mekko: Esprit
Bolero: Vila
Laukku: Mango
Kengät: NewLook

Esille kaivoin saman Espritin mekon kun niin monissa muissakin juhlissa. Vähän eri tavalla asustettuna kuin Siskon protujuhlassa ja melkein kuin olisi eri mekko päällä. Vaikka kuinka olikin mustat asusteet kuten viimeksikin.

Juhlissa koin oikean lahjatulvan. Sitä aina miettii, että jotain varmaankin elämässään tekee oikein kun niin monet haluavat muistaa. Kiitos siitä Rakkaat <3


Jostain syystä kumpikin korteista glitterö. Ja se glitteri myös tarttui, toisaalta ne olivat kauniita ja kauniit olivat sanatkin niissä.


Nyt saa kuvattua kauempaakin, Kotinörtille ja tämän yhdelle parhaista ystävistä lienee turha esittää toiveita, tekniikkaa saa kuitenkin lahjaksi. Kummaltakin. Ei sillä, hyviä kuvia tällä sai, pitää vielä harjoitella. En sinällään ymmärrä kameroista paljon, herrat ymmärtävät kyllä, joten luotan heidän arvostelukykyynsä tämän kanssa.Olen sinällään helppo ihminen lahjojen kanssa, korut toimivat aina. Ei sillä ole merkitystä ovatko ne aitoja vai eivät, ne ovat aina kauniita rakkaita. Pidempään lukeneet muistanevat merkintäni koruistani. En osaa luopua, mutta osaan kerätä uusia. Ylemmät rakkaudella itse tehty, alempi ostettu. Silläkään ei ole merkitystä, yhtä rakkaita kumpikin jo nyt.


Sain myös näitä ihania hiuskukkasia, yhteislahjan järjestäneet tytöt tunsivat lahjojen vastaanottajat. Nämä tulivat tarpeeseen, en vaan osaa päättää kumman laitan elokuussa häihin hiuksiini. Rakkaus hiuskoristeita kohtaan ei ole hiipunut. Valitettavan vähän Suomessa käytetyt koristeet tekevät jokaisesta kampauksesta kauniin ja taidokkaat (ja ne on muuten hyvä lätätä juuri siihen kohtaa jossa tukka menee huonosti).


Yhteislahjasta paljastui myös tämä toivottu avaimenperä. Yksi omituisuuksistani on avaimenperien merkityksellisyys. Kotiavainten Longchamp on tuotu vuosia sitten Berliinistä ja muista sen reissun siitä avaimenperästä joka päivä. Työavaimissa on Irlannista tuotu versio, joka saa edelleen matkaamaan ajatuksissa Vihreälle Saarelle. Tämän myötä aina auton kanssa muistan rakkaat ystäväni, jonka tämän hankkivat. Toki seuraavaksi voisi ajatella saman hintaluokan autoa kun on avaimenperäkin, mutta siihen taittaa mennä aikaa...

Tällaiset juhlat täällä. Nyt tämä vuodella vanhentunut köllöttelee ja katselee lisää NCIS.n jaksoja onnellisena ja tyytyväisenä eilistä miettien.

Vielä kiitos myös teille kaikille ihanille, jotka blogissa onnittelitte <3

Aurinkoista torstaita. Vielä Arkelogin ottama kuva siitä, miten Mulberry pakkaa... it was a box, inside of a box...

Yesterday I had my birthday (once again 17). I had a lovely dinner with my dear friends at my all time favourite restaurant and then we had some drinks at my favourite pub. All and all, it was absolutely a lovely day and all went as I hoped, dining with dear friends. There's not much to say about my party, I'm still on a ninth cloud after it, one of the best days this year, maybe one of the best in my life as well. Thak you all my dear friends <3


Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja ihanan näköistä sapuskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mekko on muutaman vuoden palvellut jo suosikkina ja ns. varmana valintana erilaisiin tilaisuuksiin. Kappelissa ruoka on aina hyvää, kannattaa kokeilla jos ei ole koskaan kokeillut.

   Poista
 2. Onnea kovasti! :) (Hieman myöhässä, mutta kuitenkin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Myös myöhäiset lasketaan :)

   Poista
 3. Kuulostaa, että sinua ois vähän hemmolteltu:D
  Ihania lahjoja olet saanut!
  Olet tosi kauniina noissa kuvassa ja katseesi on onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä voi sanoa, että vähän olisi hemmoteltu kun kunnolla ja paljon. Onnellinen kyllä, vielä tänäänkin <3

   Poista
 4. Ihania lahjoja olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä, pilalle hemmoteltu olo :)

   Poista
 5. Wau mikä bella! Aivan älyttömän hyvin sopii yhteen liila mekko ja nahkatakki! :) Ihania lahjoja myös! :)

  -Hovikuvaaja (kannan edelleen ylpeänä tätä nimeä vaikken kuvia olekaan hetkeen räpsinyt:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Tottakai pysyt samalla nimellä, ei sitä nyt mihinkään muutella. Kuka muu musta olisi ne ekan vuoden kaikki asukuvat ottanu jos et sinä :)

   Poista
 6. Kaunis mekko ja ihania lahjoja! Tuo kaulassasi oleva koru näyttää muuten superhyvältä! Lilat korvikset oli noista lähikuvista mun lempparit...:) Kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vien korvisten tekijälle terveiset kehuista, tekee niitä harrastuksena muutenkin, myyntiin ja lahjoiksi. Ihanat minustakin :)

   Poista
 7. Löysin tänään blogiisi ja ihailen tuota lilaa mekkoasi! Todella kaunis päälläsi:) Nahkarotsin kanssa just eikä melkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukemaan useamminkin, nyt on viikonlopusta selvitty niin on taas aika palata tämän pariin takaisin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!